Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

caryca.katrina

POWRÓŻĘ CHĘTNYM W RAMACH NAUKI

Polecane posty

ja poproszę o wróżbe 01 05 1975 magda co mnie czeka w życiu co wobec mnie planuje cyz mysli o mnei w gole moj przyjaciel M który zerwał znajomosc co mnie czeka w życiu osobistym w pracy i ogólnie poprosze o wróżbę

chodiz mi szczególnie o te znajomosc z M czy bedzie chciał wrócić kontynoowac czy to jzu definitywny koniec

Sorki dodaje- KINGA. 28.12.1986. Pyt- Czy on (facet moj) sie zmieni na lepsze? A mozna wiecej pytan, bo mnie to wiele spraw nurtuje.. ?!

Agnieszka ur 16.12.1987r. mój związek z obecnym partnerem co będzie dalej? proszę o odpowiedź

A co umiesz wróżyc? Poznalam wczoraj fajnego studenta mam nadzieje ze go kiedys jeszcze spotkam.Ale skad mam wiedziec czy na przykład bedziemy razem?

Ja tez poprosze:Anna,250382 - o co chodzi mojej mamie,tzn.dlaczego tak naprawde sie do mnie nie odzywa (bo szczerze mowiac nie mam pojecia,co zrobilam zle - wiem tylko tyle,ze ktos jej czegos naopowiadal - nie wiem czego - i ona wierzy tej osobie,a mi nie) i czy odzyskam swoje rzeczy,tzn.czy mama mi je wysle,bo czekam juz dosyc dlugo.Pytam,bo cala ta sytuacja jest dosyc zawila,wlecze sie juz jakis czas i nie wiem sama,co mam juz nawet o tym wszystkim myslec:O

Agnieszka198958 >> nie mnie to oceniać :P A poważnie to uczę się co wyraźnie napisałam w pierwszym poście, na pewno nie należę do tych osób, które uważają, że mają 100% racji i absolutnie ale to absolutnie nie mogą się pomylić (karty się nie mylą, mylna może być interpretacja)...ale jak tu ktoś pisał, obecna sytuacja się zgadza, mój opis też, ale partnera nie (niezbyt pozytywny bądź co bądź...) to...no no wiem, czy to ja się pomyliłam czy ktoś nie chce czegoś widzieć... Poza tym jak dotąd z informacji zwrotnych opinie są pozytywne. Jak pewnie zauważyłaś za wróżbę nie każę sobie płacić pieniędzmi, przyjmuję dobre słowo czy przepis :) Piszę więc to co widzę a nie to co ktoś chce usłyszeć, bo niestety bywa tak u niektórych pseudowróżek, dla których priorytetem jest skasowanie $. Trzecią sprawą jest fakt, że teoretycznie tarot jest dla każdego. Prawda jest jednak taka, że o każdej z 78 kart można książkę napisać. Dywinacja za pomocą tarota to zatem WIEDZA, INTUICJA i...DOŚWIADCZENIE, bo z każdym tarot rozmawia indywidualnie (dlatego drogie Panie nie podpatrujemy rozkładu u jednej wróżki i nie lecimy go sprawdzić u innej). Stąd też mój wątek, w otoczeniu nie mam zbyt wielu możliwości praktycznego użycia kart a sobie nie będę rozkładać na byle pierdółkę bo to brak szacunku dla kart. I w końcu PO CZWARTE: tarot to nie jasnowidzenie, to bardziej jak "doradca". Pokazuje gdzie zmierzamy, z jakimi problemami możemy się zetknąć, co nam sprzyja...szczerze to dziwię się trochę ludziom w związku z pytaniami. Ja zamiast "czy on do mnie wróci?" wolałabym spytać "co zrobić by do mnie wrócił?", zamiast czekać jak na wyrok wiedziałabym co robić :)

Gość przystojniak1989
Dawid 10.11.1989 jak potoczy sie mój związek i czy moja panna jest lojalna wobec mnie?

Onk3 >> teraz wracam do maili, które dostałam wczoraj na początku (NIE DOSYŁAĆ TAM PRÓŚB), a sam wątek cóż..."stanęłam" na 2. stronie, więc radzę dodać wątek do zakładek, sprawdzić kto mniej więcej był przed Tobą, czekać cierpliwie i sprawdzać (choć wątpię, że do Twojej dojdę dzisiaj).

wczoraj zadałam pytanie,mam nadzieję,ze rozłożysz mi dziś karty :) Biję sie z własnymi myslami,a może one cos mi podpowiedzą,moze doradzą,może cos rozswietlą :) Pozdrawiam i miłego dnia będę czekac... :D

Gość kooteek
Magdalena 29 09 1975 Krzysztof 02 02 1966 Jak będzie ukladalo się nasze małżeństwo w przyszłości? Bardzo proszę o powróżenie. Mogę poczekać tylko nie pomiń mnie. Ślicznie proszę i z góry dziękuję.

Gość MONIKAJ36
Witam, wysłałam prośbe na e-maila, ale pewnie ma Pani tam urwanie głowy Wysłałam też dwa przepisy Proszę o wróżbę dla mnie i mojego męża gdyż wydaje mi się że, ostatnio coś między nami szwankuje i nie jestem pewna jego wierności monika 16.02.1973 ryszard 05.03.1971 Dziękuję i pozdrawiam

Gość agaagagagagagagagagagagaga
agnieszka 29 08 1990 chciałabym wiedzieć , czy ostatnio podjeta przez mnie decyzja i działania przyniosa mi oczekiwany skutek(chodzi o plany na przyszlosc)dziekuje za pozytywne rozpatrzenie mojej prosby:)

Anna, 27.06.1977, on Paweł 24.04.1974 r. czy zaistnieje między nami poważny związek, czy będę mieć dzieci?

Gość camor rra
Agnieszka 3.03.1978 Rafał 9.05.1977 Czy bedziemy razem?

Gość Zetaaa1987
Ja też bym bardzo chciała! Magdalena 21.09.1987r. Plis

Gość piotrmaly
czesc bardzo Cie prosze odpowiedz na moje pytanie moja data urodzenia 12. 02.1982 imię Piotr pytanie: co mnie czeka w miłości. czy uda mi sie znalezc odpowiednia partnerke czy moize wroce do poprzedniej dziewczyny. prosze odpisz bo mam dylemat

Gość gabi5555
caryca.katrina Jedno ci powiem wszystko jest prawdą co napisałaś;-) bardzo ci dziękuje i przesyłam dla ciebie moja ulubiona piosenkę tokio hotel;-) Jest dla Ciebie: http://www.youtube.com/watch?v=S_Sy5-sOodA&feature=channel on zerwał 2 lata i między nami jest silna chemia ale on nie wie sam czego chce , nie może się zdecydować pomimo że jest między nami głęboka namiętność

popular Paulina 26.01.1992 chciałam wiedzieć czy coś się w moim życiu zmieni? W rozumieniu ogólnym ***************************** To ja też tak ogólnie, jakie pytanie taka odpowiedź :P W obecnej sytuacji widać dużo intelektu, kierowania się rozumem. Jesteś chyba osobą asertywną, umiesz bronić swoich racji, ale chyba nie nadzwyczaj emocjonalną i porywczą. W przyszłości widać pracę na tej płaszczyźnie, to co się będzie działo będzie do Ciebie wymagało pracy, sumienności, wytrwałości. I uda Ci się dojść do celu, raczej nie będzie to dotyczyć miłości. Karty raczej zawodowo-naukowe, sprzyjają rywalizacji. Nie widzę ogólnie wielkiego halo, zwrotów...ot skutecznie będziesz iść do celu :)

Jeszcze do popular >> Może nastąpić wzrost niezależności, stanowienia o sobie. Zwiększenie swobody, bądź jakieś własne pieniądze.

gabi555 >> dziękuję :) On, a to możliwe, skoro tak dawno to było. Ale sytuację obecną pokazała karta mocnej kobiety, może dojrzałaś przez te 2 lata :)

Gość Ona i on zbierają złomaa
marcin 25 05 1986 czy bede z moja kobieta az do smierci?

chupachups Patrycja 1.05.91 r Piotr 20.03.90 r Chciałabym wiedzieć czy tworzyliśbyśmy zgrana pare i ogólnie czy nam sie uda coś więcej niż przelotne 'koleżeństwo' ? ******************************************** Relacja między wami bardzo mocna, obecnie dużo pozytywnych emocji, nadziei. Ty chyba masz w sobie dużo obaw względem tej znajomości, chwiejna jesteś. Albo sama nie wiesz czego chcesz albo bardzo obawiasz się odrzucenia. Piotr wyszedł zdecydowanie mocniejszy w tej sytuacji, chyba on kieruje przebiegiem tej znajomości...on już na pewno wie czego do Ciebie chce i jak ma wyglądać Wasza relacja. Czeka na odpowiedni moment na wykonanie ruchu. Jeśli chodzi o wynik to bardzo miły, na pewno nastąpi zacieśnienie relacji...nawet jeśli nie w związek to wszystko "pójdzie do przodu", będzie o wiele intensywniejsze :)