Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Male persi lllll

ILE KOSZTUJE POWIEKSZENIE PIERSI

Polecane posty

haha no ja może zmienię temat z maści i herbatek ziołowych na porost piersi :D na temat wakacyjny! w końcu przyszło lato! :) macie już jakieś wakacyjne plany? :)

Hej, jestem tu nowa :-) i zastanawiam sie nad powiekszeniem biustu, ale drecza mnie pytania typu- jak dlugo nie mozna niczego podnosic czy myc wlosow? Czy implanty bardzo czuc i czy sa ciezkie, jakbym np ciezarki na klatce dzwigala? ;-) jak dlugo nie mozna podnosic rak i czy zalezy to od umiejscowienia ciec, np pod piersia czy pacha? Dzieki za wszelkie rady :-)

Sylwia wszystko zależy od ciebie i twojego organizmu. niektóre babeczki to już po dwóch tygodniach prowadziły auto ;). a co do uczucia ciężkości to w pierwszych miesiącach jest takie uczucie, ale potem silikony miękną i już praktycznie się zapomina o nich :)

Dzieki za porady, wlasnie zalezy mi na wszelkich wskazowkach, bo lekarz moze i mi doradzi, ale koniec koncow to o jego wyplate chodzi... w dodatku jesli sie zdecyduje, to bede robila w Anglii, a tutaj lekarze sa tacy sobie ;) mam juz dwoje dzieci i wiecej nie planuje, mlodsze ma 7 miesiecy, wiec planuje nie wczesniej niz jak zacznie chodzic, zeby mniej dzwigac ;) ale i tak sie boje, ze sie nie wyrobie i ograniczenia beda zbyt duze... :/

Sylwia - po to tu jesteśmy żeby doradzać :) nic się nei bój, każda z nas miała jakieś obawy,ograniczenia...a to dzieci, a to praca, a to kasa....a jednak się udało. a nie mógłby Ci ktoś pomóc w tym czasie po operacji?

Hej, moj partner ze mna zostanie na okolo tydzien, ale martwie sie, czy to wystarczy- zaraz po tym bede musiala sama dzwigac siaty i pchac wozek ;) czytalam opinie, ze boli, ze sie wymiotuje itp, ale malo jako takich szczegolow... bylabym spokojniejsza dokladnie widzac co i jak i przez ile dni ;) czy przez te pierwsze tygodnie naprawde sie jest takim znarkotyzowanym, spiaco-wymiotujacym zombie? :/

No ja tak nie miałam. tzn. tylko raz zwymiotowałam ale to po narkozie i jest to możliwie. ale pierwszy raz słyszę o chodzeniu jak w jakimś amoku......tylko byłam obolała :)

Ogladalam pare filmikow na youtube gdzie amerykanki opisuja przezycia po operacji dzien po dniu ;-) i mowily ze na srodkach przeciwbolowych czy innych lekarstwach, ktore dostaly, tylko wymiotuja i spia... wiec chcialam sie upewnic :-)

no narkoza to nic przyjemnego i to fakt. ale nie taki diabeł straszny jak go malują :)

no pewnie, narkoza jest do przeżycia....zresztą jak ją dostajesz to nie mija pięć minut i śpisz....ale wiadomo po pobudce może być niefajnie...ale to też mija i nie jest jakoś bardzo strasznie:)

Gość Wiolka55
Hej dziewczyny mieszkam w Anglii a Dokladnie w Londynie i zastanawiam sie czy sa dziewczyny na forum ktore mialy juz zrobione piersi albo sa przed .Ja nosze sie z tym zamiarem juz kilka lat ale teraz kiedy juz sie zdecydowalam mam problem z wyborem chirurga tyle tych opinii sie naczytalam i negatywnych i pozytywnych ze juz w koncu nic nie wiem,operacje chcialabym przeprowadzic w Polsce ewentualnie w Czechach bardzo prosze o kontakt na mojego e-maila jesli ktoraz z dziewczyn chcialaby podzielic sie informacjami a tez mieszka w Anglii Wioluchna25@interia.eu z gory dziekuje i pozdrawiam

Gość gość
operacja wacha się w granicach 10500 do 16500 zł zalezy od firmy mentor czy allergan i kształtu okragle czy anatomy

Gość gość
zanim zdecydujecie się na operację warto wypróbować tabletki BreastFem NYV z USA są naprawdę skuteczne, jeśli to nie pomoże pozostaje skalpel ..... niestety

Justinna dokładnie - chyba żadna z nas na żywca by się nie dała pokroić!:) a tabletki nie dają rezultatów....

nie mogę już z tych tabletek :D jest to takie niedorzeczne, że aż śmieszne :D

Gość heartbeatttttt
ja też się zastanawiam nad tym, czy tabletki są skuteczne, ale na pewno jest mnie ciężko do tego przekonać. Zupełnie nie wiem, czy jest jakiś środek, który mógłby piersi powiększyć, no ale jak na jakąś podziałało to super. Tylko też ja bym się bała jakichś skutków ubocznych.

heartbeatttttt zapewniam cię, że nie mogą być skuteczne, pewnie działają tak jak antykoncepcja, czyli przestajesz brać i przestają działać, ale jak działają to ja nie wiem... brzmi podejrzanie

Gość gość
Jak się czuje pacjent po operacji ze znieczuleniem ogólnym? Co odczuwa? http://goo.gl/bh7ni