Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

szczęście w rozmiarze xs

Polecane posty

Gość nie widzicie
ze panna pusta od jakiegos czasu podpuszcza ten topik do wlasnie takich komentarzy???? NIE WARTO TU NIC PISAC

Troche mnie nie bylo i widze ze ladne rzeczy sie tu dzieja :P nie chce mi sie nawet komentowac "dobrych rad",wiec nie napisze nic na ten temat. Pojechalam na tydzien do domu i moja diete troche szlag trafil :( ale to nie znaczy ze sie poddalam :) i mimo tego ze pozwolilam sobie na lekkie szlenstwo to nie przytylam a od dzis znow wracam do moich zasad. Postanowilam sobie,ze w zwiazku ze zblizajacym sie postem wprowadze sobie troche rygoru tzn zero slodyczy,pieczywa,miesa i alkoholu. Zobaczymy co z tego wyniknie. Pozdrawiam :)

Gość
może jutro mi się poszczesci :D w sumie nie muszę się odchudzac bo mam figurę cud miód i bita smietana ale co mi szkodzi zostać wychudzona laleczka z cukru :) haha :P dalej walczę o 45 i choooooooooy :)

Gość
jak siedzę kurfa w domu to jak mam radę na wodzie dać! no ja piertole no jak radę dać głodność!

Gość
jak siedzę kurfa w domu to jak mam radę na wodzie dać! no ja piertole no jak radę dać głodność!

Gość co za glupia dziewczyna.....

Gość witam w klubie
panno nikt skoro się akceptujesz to po kiego grzyba wmawiasz sobie że lepiej być chudą jak anorektyczka? jeżeli chcesz schudnąć to we~ź się za jakieś ćwiczenia ile masz lat? jeśli jesteś jeszcze w okresie dojrzewania to wiedz o tym że rośniesz i głod~ówkami zahamujesz wzrost ; heh coś na ten temat wiem. optymalna waga dla ciebie to 52-55 kg. wiesz nie każdemu pasuje chudość wczoraj na basenie widziałam kobietę kt~óra nogi miała tak chude jak ja tyle że miała jakieś 25 cm więcej

Gość Mała uwaga
--Panno pusta---- Przeczytalam caly topik,,wydaje mi sie ze masz powazny problem! Raz pisesz ze stosujesz glodowke,raz ze mialas napady obzarstwa,raz ze chcesz sie zdrowo odzywiac,raz ze jesc mniej i cwiczyc,piszesz ze wegetujesz,ze sama nie wiesz czy zyjesz.........przeczytaj od poczatku sama co piszesz! Masz duzy problem i nie kontrolujesz juz tego,a ostatnie wpisy swiadcza ze jest coraz gorzej.... Jestem pielęgniarka w szpitalu psychiatryczny, gdzie lecza sie chorzy cierpiacy na zaburzenia odzywiania....Jesli chcesz zyc,nie wegetowac i byc szczesliwa powinnas udac sie do specjalisty,a przynajmniej na razie do lekarza pierwszego kontaktu,on juz bedzie wiedzial jak dalej ci pomoc...

Gość
witam wszystkich :) dzisiaj jadłam w miarę zdrowo choć dużo 800-1000 kcal. śniadanie: jogurt ze zbożami + otręby+ płatki II śniadanie: pomarańcza i płatki obiad: 2 porcje zupy warzywnej, 3 kanapki z chlebem (razowym?)+serek topiony+ twaróg 0% obiadokolacja: ryż z mięsem z kurczaka+jogurt owocowy Jestem najedzona. Ćwiczyłam już na rowerku. I jeszcze zamierzam jak bede czuć się nieco lżej ;) Od jutra liczę kalorie. Byleby nie więcej niż 500 ;) pozdrawiam serdecznie :D

Gość irunia96
popieram Cie !!! tez dążę do kochanego i wymarzonego XS tyle że ja mam 177 - 65,5 kg ;/masakra

Gość to ja otyle dziecko
juz mam xxxxxs pisze do was z kliniki leczenia anoreksji :(((((((((