Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chyba nie

Lokal zastępczy

Polecane posty

szefie poproszę o definicje wyrozumiałości bo nie znam :(

Dodam też, że ze zrozumieniem ;) Ludzie muszą jakoś spędzać czas. Po prostu muszą. I spędzaja go jak potrafią i jak muszą. Wyrozumiałość będzie polegała na tym, że powiemy im - a róbta sobie , co chceta, a ja w tym czasie obejrzę sobie np. odcinek Lostów, jeśli będzie to wieczór, albo pójdę na spacer, albo ugotuję zupę.

szefie święta racja:) nie ma co się doszukiwać drugiego dna:)

Albo popracuję, albo się zdrzemnę :) A w tym czasie, ci "others" będą siedzieli i kolorowali ekran na pomarańczowo. I tak w kółko, napisze posta i zajmę sie czymś pozytecznym dla mnie, a oni czymś pożytecznym dla siebie, czyli kolorowaniem ekranu :classic_cool:

ja polecam dobrą muzykę i szklaneczkę czegoś mało mocnego lub herbatki:) i sherlocka holmesa polecam naprawdę niezły film:)

witam to nie żadna rewolucja tylko pomarańczowy klub PZU(pierd....zawsze uśmiechnięci) ;)

Szkopuł będzie tkwił w tym, że ja będe robił swoje, a "others będą dyżurować i nie będą wiedzieli, kiedy się pojawię ;) Taki podział ról :D

co ma wisieć nie utonie ;) poczekają :D

chyba nie--z zaskoczenia bedziesz ich brał:D a oni będą czuwać biedacy --dobre;)

cierpią wielkie katusze i katuszami katują innych:)

Otóż to, będą czekać, będa czuwać, z palcami na klawiaturze, gotowymi do pisania. Czuwanie, warta, pogotowie, stan gotowosci. A ja i tak muszę spać, pracować, czytać, gotować, fotografować i robić wszystko to, co robi każdy normalny człowiek. A "others" będą musieli czuwać i reagować. Taki podział ról będzie :classic_cool:

co wam powiem to wam powiem jak się jest po 2 piwach to rewolucję czyta się rewelacyjnie :D oooo kopiuj wklej opanowaliście perfekt szacun!:classic_cool:

ja sobie nawet jednego przygarnęłam:) puncio pozdrawia pobratymców:)