Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chyba nie

Lokal zastępczy

Polecane posty

Ike----nie jestem nastrojona tylko troszkę nawalona ;) wiec to czego słucham nie wkleje :D

nie mogę ze wzgledu na szefa Chylińska (te poprzednie płyty) tutaj nie pasują

To się nazywa przejęciem kontroli :classic_cool: Ja pstryknę palcami i...jest pomarańczowo ;) Spróbujemy ? Pstryk ! :classic_cool:

szefie jestem swiadoma kar:) ale.... dla ciebie Odrzucony:) Płaczę do pustych ścian, co za wstyd... Byłam z kimś jakiś czas, nieważne już... Czuje, ze wokół mnie nie kocha nikt. Czuję, że zawsze już będzie tak.. Tulę się do Twych rąk, nie czuję nic. Boję się poczuć coś, to boli, wiem... JESTEM SAMA, TAKI LOS NIEKOCHANA, TAKI LOS... Nie mogę kochać, bo słaba jestem wtedy. Nie myślę o sobie i zatracam się. Oddajś wszystko, a nie mam nic. Znowu nie kochał mnie ten obcy ktoś. JESTEM SAMA, TAKI LOS NIEKOCHANA, TAKI LOS... MOŻE PUKASZ DO MYCH DRZWI... POWIEDZ, CZEMU NIE SŁYSZĘ NIC?? JESTEM SAMA, TAKI LOS NIEKOCHANA, TAKI LOS!

a mnie się też coś mocno wydaje że rewolucja nie istnieje rewolucja nie może istniec bez dobrej ideologii a nic poza zwyklą upierdliwością tutaj nie widzę. taka rewolucja śmucja:)

i pomysleć , że zrobiła się na kogoś takiego........ nigdy nie polubię nowej chylińskiej

retro jak to ktoś napisał a to echo grało............

nie myśłimy nie myślimy i nie piszemy nie piszemy nie nakręcamy się nie nakręcamy się :)

napisałam "ktoś" ? miałam na myśli "coś " :)

Jeśli mogę Ci zadać jedno pytanie. Powiedziałeś kiedykolwiek do kogokolwiek, zamiast "człowieku" - "to to"? szczerze? gorzej powiedziałam "chuj ci w dupę" do dziś nie żałuję. :)

swoja drogą taka rewolucja to ciężka sprawa musi być.. trzeba obmyśleć plan na jutro jakąś strategię podnieśc żołnierzy na duchu nakarmić ich czymś samemu trochę odpocząć... kurcze cięzki żywot, naprawdę.

dam ci pomysł Odrzucony napisz , ze jeśli użyję jakiejkolwiek litery z alfabetu to znaczy, że o tobie myślę będziesz miał mnie w kieszeni:) miał czy miała? wybierz sobie co ci pasuje i ciesz się, że nie dodałam wersji miało:)

trzeba się zgodzić z tym, że pogarda to jest właśnie to, co się dziś liczy najbardziej to nie myśl rewolucyjna, tylko filozoficzna:)

rewolucjonisto pogarda to naprawdę nic takiego niezwykłego towarzyszy człowiekowi od bardzo dawna... jeszcze w ostatnią niedzielę słyszałam.. "wgardzony, okryty chwałą.." może te słowa cię jakoś pocieszą...