Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nikusiaczek001

Panny Młode 2011 a przygotowania

Polecane posty

Kupiłam sukienke...wachałam się pomiedzy długą kremową (do ziemi), a krótką morską (do kolan)...i wygrała ta w odcieniu morskim :) uznalam ze przynajmniej mi sie pozniej moze przydac...a ta dluga kremowa, no to ona nawet bardziej była jak do ślubu kościelnego. Zreszta w końcu do ślubu cywilnego wystarczy elegancki ubiór :) No i zamówiłam kwiaty, mały bukiecik z kremowych róż :)

mila7 dobry wybór ! Też wybrałabym tą do kolan, długa to raczej na ślub Kościelny przynajmniej ja mam jakieś takie zdanie :) Najważniejsze abyś wyglądała elegancko :)

a tak poza tym to został Wam tydzień :) Nerwy jakieś są ? :) Planujecie coś po ślubie?? Jakiś obiad z najbliższą rodziną czy nic ??

no pewnie, że są :) przynajmniej u mnie, bo P. cos wyjatkowow spokojny :P a po ślubie, zaplanowaliśmy posiedzieć w restauracji, wynajęliśmy miejsce na 20 osób, bo rodzinka bardzo chce się napić z tej okazji :P na poczatku planowaliśmy nic nie robić, ale tak dziwnie by było jakbyśmy wyszli z urzędu i wszyscy by sie rozeszli :/

mila7 zgadzam się :) dziwnie by było gdyby wszyscy się rozeszli :) co jak co ale to trzeba jakoś uczcic :))) Powiedz mi, a jak to będzie wyglądac z obrączkami ?? Nałożycie sobie na ślubie cywilnym i w kościele za rok znowu nałożycie ?

Gość www.oprawamuz.pl
A co z oprawą muzyczną ślubu? Ave Maria na flecie lub skrzypcach?

nikusiaczek, no tak będzie...bo innego wyjscia nie ma, choć rozważamy czy nosić teraz obrączki, bo ważniejszy dla nas ślub jest ten za rok...i chyba dopiero wtedy będziemy się czuli na prawde jak mąż i żona :) no ale mimo wszystko oddamy je jeszcze do grawera, żeby dorzucić tą drugą datę :) a co do oprawy muzycznej, w urzędzie...my z niej zrezygnowaliśmy, bo za bardzo boje sie ze bede ryczec :P przy muzyce istnieje większe prawdopodobieństwo... w kościele jak najbardziej oprawa, wtedy dostałam pozwolenie na płacz ;P a i byliśmy wczoraj w kościele, wstępnie ksiądz nas wpisał na godz. 15...ale mam pod koniec pazdziernika jeszcze raz przyjsc, zeby sie upewnic czy wszystko jest ok, bo nie mial jeszcze ksiegi :/

dziewuszki, trzymajcie mocno kciuki żebym jakoś jutro dała rade :)

Gość PannaMłoda
nikusiaczek001 a można wiedzieć ile płacisz za wynajęcie takiego samochódu? Pozdrawiam

Gość Przyszła Panna Młoda FS
Dziewczyny, zapraszam Was na nasze forum ślubne :) Troszkę nam umiera ( tzn. liczba mężatek i mamusiek przewyższyła liczbę narzeczonych) i chciałybyśmy żeby znowu tętniło zyciem ;) Mamy ogromne galerie z sukniami, dekoracjmi itp. Zapraszam :) http://www.slub.mojeforum.net/index.php

Panna Młoda cena jeszcze nie jest ustalona więc nie mogę ci na ta chwilę powiedziec... A co do forum to niestety na większości forum ślubnym tak się kończy, że zostaje więcej mężatek-mamuśiek niż narzeczonych hihih ;D

NALEŻY DZISIAJ WSPOMNIEC, IŻ WCZORAJ WYSZŁA ZA MĄŻ NASZA WIERNA KAFATERIANKA "MILA7" Bez wątpienia każda z Nas dołącza się do ogromnych życzeń! Młodej Parze aby czerpała samą radość z odkrywania piękna małżeństwa oraz satysfakcji z tworzenia waszego wymarzonego mieszkanka i samych przyjemnych chwil w tych przygotowaniach przed 3 września :) Niestety nie możemy złożyc osobiście życzeń ale przesyłamy ogromne gratulacje i wirtualne buziaki :) DZIEWCZYNY Z FORUM

dziękuj serdecznie :) a co do samego ślubu...to tak się jeszcze nigdy nie denerwowałam :P i ślub trwał...5 minut...strasznie szybko :P tylko przysięga, podpisy...nawet nie zdązyłam się zorientować kiedy było po wszystkim :P oczywiście trochę więcej zeszło czasu na samego szampana i życzenia :) I na szczęście obeszło się bez płaczu, bo P. cały czas mnie rozśmieszał w trakcie przysięgi...a jak skończyłam mówić, to głośno i z zadowoleniem powiedział "no widzisz"...na co wszyscy wybuchnęli śmiechem :P No i później byla skromna impreza, która miała być "posiadówą" a skończyła się na tańcach :P

Gość Osia_kasi
dziewczynom z wawy z kosmetyczek moge polecic Denique

Zdjecia oczywiscie beda... jak tylko je dostane :P I czyzbym miała wrażenie, że nasze forum tak jakby troche zamiera? Straszne tu pustki ostatnio, myślałam że teraz po wakacjach to sie pozmienia....w końcu przyszły rok szybko się zbliża :)

Cześć dziewczyny - jestem tutaj nowa, ale również tak jak Wy wychodzę za mąż w 2011 roku :) Datę mamy już wyznaczoną na 25-26 czerwca. Ogólnie wszystko już mamy pozałatwiane, salę, orkiestrę, kamerzystę. 15 października idziemy do księdza, aby ustalić godzine,bo wtedy otwiera księgę na przyszły rok :) Wszystko sobie załatwiliśmy w wakacje - więc niecały rok przed ślubem. No i niedługo trzeba będzie zacząć szukać sukni ślubnej, ogólnie mam upatrzony 1 wzór, który już przymierzałam, i strasznie mi się podoba, ale jeszcze chcę zobaczyć inne sukienki :)