Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nikusiaczek001

Panny Młode 2011 a przygotowania

Polecane posty

Gość ypsilon18
Kurcze ja nie mam polsatu :P Ale czasem u mamy spojrzałam właśnie na wedding tv i powiem Wam, że czasami byłam przerażona oglądając niektóre suknie/pomysły/zachowania panien młodych ;) Mój M. to naprawdę szczęściarz na to wychodzi :D frycia - dziekuje :D

dokładnie, na wedding tv idzie się bardzo dużo ciekawych rzeczy dowiedziec i zaczerpnąc wielu inspiracji ;) czasem jak się wciągnę to oglądam i oglądam ;D

zaczerniłam sie tamten to był marny podszyw każdy inny post wpisany niż ten pod którym teraz pisze to podszyw ja oglądam tylko Tv Trwam więc nie ogladałam tych panien młodych na polsacie ale na Tv Trwam jest fajny program o rożańcach polecam

Dziewczyny przez tą cholerną desperatkę nie mogę teraz używać swojego nicku. Kurcze, jak bardzo komuś trzeba zazdrościć i chcieć być tym kimś,żeby nie dość, że się podszywać, to jeszcze specjalnie zakładać konto o tym nicku?? Sorry dziewczyno, zajmij się swoim marnym życiem, żeby je zmienić na lepsze - mojego wspaniałego nie dostaniesz zabierając mi nick i podszywając się pode mnie. Kobietki kurcze wkurzyłam się, ale trudno - teraz będę używać tego pseudonimu. Ale to już jest naprawdę szczyt wszystkiego :/ Ręce opadają i cycki też :/

Uwaga ten wyżej to podszyw ładnie napisała ale to podszyw Jestem pod swoim nickiem na czarno

Hah dobra jesteś aczkolwiek żałosna. Wcale dziewczyny się nie zorientują kto jest oryginałem :) Ciekawe czego mi tak zazdrościsz że tak desperacko chcesz być mną????

Gość frycia87
wiosna nie przejmuj sie...takie osoby trzeba ignorowac

nie przejmuj sie nią tzn tym podszywem,tak ona jak i my mamy po prostu fijoła na punkcie wesel,przygotowań i pierwszego tańca to całe nasze życie,pasja i zainteresowania ja tez sie zalogowałam by nikt sie nie podszywał pode mnie

i co ulzylo ci ze sie podszywasz?? heheh smieszna jestes..:):) widac , ze jeszcze do dojzalosci ci troche brakuje

ten wyżej to podszyw dziewczyny frycia87 jest jedna i niepowtarzalna wczesniej sie zalogowałam by nikt sie nie podszywał ale widzę że szybka riposta była i ktoś pod nikiem frycia1987 zaczyna nam mieszac w topiku nie wiem jaki masz cel w tym?naprawde

Ypsilon ja Cie rozumiem też się wkurzyłam jak zaczeła któraś wymyslać bzdury na mój temat ,że niby zna mnie ze szkoly... Pewnie to caly czas jedna i ta sama osoba która tylko zyje bluzgami i prowokacją... Więc nie reagujmy :):):)

masz rację nie reagujmy nie zniżajmy sie do jej poziomu bo i po co A słuchajcie dziewczyny mam taki problem ile napojów kupujecie na swoje wesele i jakie?

Możesz sobie już darować podszywanie się pode mnie :) Wiesz co, po 1. dziewczyny wiedzą, że zmieniłam nick, a po 2gie spaliłaś się z jedną rzeczą: ja nie piszę nigdy tak jak Ty, używając ciągle "enterów" - tylko zawsze piszę jednym ciągłym tekstem :) Ten podszyw pod frycie też jest żałosny i co najlepsze styl pisania jest identyczny jak ten styl podszywu pode mnie - ypsilona :) Więc sorry mała - zazdrościsz nam, że wychodzimy za mąż?? Aha, a skoro tak bardzo chcesz udawać mnie to wyjaśnij skąd wziął się pomysł na nick ypsilon18 :) JA wiem, używam go w całym internecie, na całym forum, nawet Olce podawałam mail z tym nickiem :) No powiedz, skąd inspiracja na nick ypsilon18? :) Jeśli to wytłumaczysz to może się bardziej uwiarygodnisz, że jesteś mną :D Hah powodzenia życzę ;)

O no właśnie z napojami to ja tez nie mam pojęcia ale liczymy 2,5 litra na głowę .soki (jabłkowe,czarna porzeczka ,jabłko-brzoskwinia,bananowe, wiśnia, pomarańcz) no i do tego sprite ( bo ja zawsze pije drinka ogórkowego smaczny i takiego drineczka tez będę popijać na weselu ) cola i oranżady :)

No Wiosna przynajmniej mi przypomniała o napojach bo mialam zapytać hehe na coś się przydała hehehe :) tak Apropo to ci wysłałam maila sprawdzałaś???

Olka to ten marny podszyw przypomniał Ci o napojach, ja teraz mam ten nick ;) Przez tą francę w ogóle nie mogę używać nicku ypsilon, zablokowała zarejestrowaniem się :/ maila sprawdzałam, tylko mi coś gg nawaliło i nie mogę otworzyć, żeby się do Ciebie odezwać nie wiem co się dzieje, instalowałam ponownie z 5 razy i wyskakuje jakiś błąd :/ Trzeba będzie gg oddać M. do naprawy, bo sama sobie nie poradzę ;) Z resztą czekaj, ja Ci teraz maila wyślę z moim gg, jakbyś zobaczyła, że jestem dostępna tzn że gadu wreszcie działa ;) No i tym Ci udowodnię, że ta co się teraz podpisuje nickiem ypsilon18 to jakaś marna podróba wyprodukowana w Chinach :P

mysle ze sie podszywa bo nie ma swoje zycia..lubi zyc na cudzy koszt no i wiecie pewnie caly czas w domu przed tv i kompem i pelno slodyczy a pupa rosnie:) i to pewnie jest jej rozrywka

ale takich ludzi jak ona jest wielu lubiacych zyc cudzym kosztem, a swoim nie potrafia sie zaiteresowac...no coz takich to chyba tylko ignorowac

Co do napojów to ja nie wiem ile należy liczyć.Napewno sporo bo powinno być bardzo ciepło, kupię różne soki i wodę mineralną

opowiem wam kawał : Panna młoda siedzi smutna przy stole i nic nie je do Pana Młodego podchodzi znajomy i pyta Ty stary dlaczego twoja żona nic nie je -a on bo sie nie składała

No miałaś wyjaśnić skąd inspiracja na nick ypsilonie18 :D hehe no podziel się ta tajemnicą albo spadaj i nie udawaj, że jesteś mną, bo do mnie ci duuuużo brakuje.. Szczególnie, że ORYGINALNY ypsilon18 nie zniżyłaby się nigdy do takiego poziomu, żeby się pod kogoś podszywać, bo nie musi nikomu nic zazdrościć hah - szkoda ze o tobie marna podróbko nie można tego powiedzieć ;) Niech zgadnę.. Strasznie chcesz ślubu ale albo brak narzeczonego albo narzeczony nie chce słyszeć o ślubie? Albo czekaj, skoro się podszywasz pode mnie, to może zazdrościsz, że mam już syna a twój partner nie chce słyszeć o dzieciach?? Albooo skończyłaś edukację na zawodówce / gimnazjum / w ogóle nie skończyłaś (niepotrzebne skreślić) i podszywasz się pod kogoś, kto ma to czego ty nie masz?? Nie wiem ;] Ale raczej obstawiam na ślub skoro tak chętnie udajesz mnie i frycie ;] Co za żenada - trzeba zmienić narzeczonego - podszywanie się pod nas nie sprawi, że staniesz na ślubnym kobiercu tak jak my :P

wiosna miałam nie komentowac twoich podszywów a że jestem słowna i niebede sie zniżała sie do twojego poziomu to tego nie zrobię dziewczyny to jak?wiecej coli czy soków? od znajomych słyszałam że bardzo duzo na weselach schodzi coli i tymbarków a soki w dzbankach to nie za bardzo jakie sa wasze sugestie?

Haha oryginalny ypsilon18 wie, że "nie będę" pisze się osobno analfabetko ;) Jak już chcesz się bawić we mnie to chociaż rób to dokładnie, ja mam bzika na punkcie ortografii :) No i co z tym wyjaśnieniem? Udzielasz się ciągle, a na proste pytanie nie umiesz odpowiedzieć?? No pochwal się, skąd pomysł na nick ypsilon18 ;]

Haha rodem z gimnazjum to było to twoje marne i nieudane podszycie się pode mnie ;] Ja gimnazjum mam już dawno za sobą, czego chyba nie można powiedzieć o tobie, skoro bawisz się w udawanie kogoś innego :) Ja tak robiłam jak miałam gdzieś około 5 lat wiesz?? ;] Hah nie za stara jesteś na zabawę w udawnki?? A niżej kim będziesz?? Może Angelina Jolie lub Sharon Stone?? Tylko błagam - jak się podszyjesz pod kogoś następnym razem, to rób to precyzyjniej niż przy udawaniu mnie - bo od samego początku popełniasz tak rażące błędy, że ręce opadają :P A tak w ogóle to skąd jesteś ypsilon18?? :)

Nie boli tylko wnerwia, że się pode mnie podszywasz! Nawet na podstawowe pytania nie umiesz odpowiedzieć, czym tylko udowodniłaś, że naprawdę baaardzo marna z ciebie podróbka. Honoru za grosz.

ja ci nic nie zamierzam udowadniać bo ty tak chcesz akurat Zajmij sie sobą,ja zajmę sie sobą i będzie spokój czekam na odpowiedzi w sprawie tych napoi a tak w ogóle to ile kosztuje u was coca-cola np 0.2 litra w szklanych butelkach?

Cholera nie zadawaj pytań jako ja! Jesteś aż tak nudna, nieinteresująca, bezbarwna i słaba, że wstydzisz się pisać jako TY tylko próbujesz wbić się w zyciorys kogoś interesującego?! To już jest tak żałosne i desperackie, że powinnaś się do jakiegoś psychologa zgłosić! Ja ci nie zabraniam zadawać pytań czy udzielać się w tym temacie tylko cholera nie podszywaj się pode mnie! Ja w życiu nie zapytałabym ile kosztuje mała cola, bo co różnica? Jedna ze Szczecina odpowie ci, że u niej kosztuje 1,50 a druga co mieszka w Twoim mieście odpowie, że u was 2 zł i co, będziesz walić do szczecina, żeby zaoszczędzić 50 gr na butelce?? No błagam cię, wysil się trochę i pomyśl logicznie chociaż raz! Jak już zadajesz pytania to chociaż na MOIM poziomie skoro tak strasznie chcesz być mną! Aż cholera muszę zapalić przez ciebie, a miałam rzucać - możesz być z siebie dumna marna podróbko made in China :/