Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nogogłaszczka

Do oceny, Szanowni Państwo długie dosyć..

Polecane posty

nie znasz sie na sztuce za to środa się zna zacznij się rumienić :)

Gość nieprawdziwa z
myslalem, ze juz bardziej zenujaco byc nie moze zawsze moze na tym polega piekno kafeterii

fanklub niezle poruszony tym odkryciem wrecz wzruszony ze ON zgrabnie tak rymuje na pochwały zasługuje liczba komplementów rośnie, konkurencja siły zbiera żeby też zasłużyć wcześnie na życzliwe oko zamnierra ;-)

"Swięty nie jestem bo zrobiłem krzywdę przypadkowo ale jednak" Tak ciężko było się przyznać? Trzeba było od miesięcy wciskać, że wcale nie zrobiłeś krzywdy, a ja wymyslam?

zawsze moze na tym polega piekno kafeterii fakt, zapomnialem, ze moze tu wpasc jakis prawiczek z okrzykiem niedziewica na ustach

ike? uwierzylabys, gdybym napisal, ze sie rumienie? rozumiem, że robi ci się nudno i wracamy do tematu dyżurnego z cyklu pytań retorycznych:)

Gość nieprawdziwa z
czesc luska!

i wracamy do tematu dyżurnego z cyklu pytań retorycznych zamiast walic kolejny truizm to strzel jakims dobrym retorem ;-)

Gość opowiem Wam swoją historie
Prosze prosze chyba wszyscy z Częstochowy :P

masakra jaki on bystry po kilku miesiącach pojął że skrzywdził swoją kobietę :D no szok normalnie hehe

Gość nieprawdziwa z
nogoglaszczka i przypakowy zdrajca zaczynaja juz przeszkadzac na tym topiku :)

Gość to ja dyskryminuję.
Ale o jakiej krzywdzie piszecie? o krzywdzie przyjaciółki chyba. No chyba że sama tego chciała wiedząc że to ostatnie spotkanie.

zamiast walic kolejny truizm to strzel jakims dobrym retorem niech się dzisiaj zmanier powykazuje musi nadrobić zaległości

Gość to ja dyskryminuję.
najgłupszą rzeczą jaką zrobił ON to to, że przyznał sie do tej "zdrady" - po co mówiłeś !!!!

Nie dopuszcza myśli, że niechcący, ale koszmarnie mnie zranił. NIECHCĄCY???????????????????????????

Moja droga, nie bardzo rozumiem czego nie rozumiesz. chcesz być z facetem, któremu na Tobie najwyraźniej nie zależy i dał Ci to jasno do zrozumienia? Gość któremu zależy, który jest zakochany i myśli poważnie o dziewczynie NIE SYPIA z inną, nawet jeśli to "tylko" koleżanka.Ja w ogóle nie rozumiem po co ten topic, po co to roztrząsasz? Dowiedziałaś się że Cię zdradził (tak, zdradził - bo jak się kogoś całuje, trzyma za rączkę i opowiada bajeczki jak strasznie się tęskni po czym jedzie się do innej żeby po przyjacielsku ją przelecieć to jest to zdrada) na jesieni... i od tamtego czasu przegadujecie się które z Was ma rację? Masakra jakaś. Dziewczyno, zdejmij te różowe okulary i zacznij szanować siebie, swoje uczucia i swój czas. Jeśli ty tego nie zrobisz to dasz przyzwolenie wszystkim wkoło by traktowali Cię jak laleczkę do zabawy. Nie zaprzątaj sobie głowy plantem, który nie wie czego chce, który najwyraźniej nie jest dojrzałym mężczyzną tylko rozbrykanym chłopczykiem. Sama piszesz że Cię skrzywdził -a ja Ci napiszę, że zrobił to raz, zrobi i drugi. Jeśli kogoś kocham, to chcę go USZCZĘŚLIWIĆ.

Gość opowiem Wam swoją historie
Ale widać klimat miasta podłapałeś, bo rymy przednie :)

Gość nazwijmy rzeczy po imieniu
niechcacy sie z jedna calowal a druga bzykal :-D

"NIECHCĄCY???????????????????????????" W Częstochowie są te nabożeństwa egzorcyzmy wypędzania szatana. Tak że Iftar nie panikuj, są odpowiednie rozwiązania.

ike w czestochowie ma przesiadke i ja zainspirowalo ten wspomniany wcześniej wars mnie tak natchnął:)

Swięty nie jestem bo zrobiłem krzywdę przypadkowo ale jednak. PRZYPADKOWO????????????????? ? Ło matko :O

Nie dopuszcza myśli, że niechcący taaa nie dopuszcza... że się puszcza

Gość To ja_ten _niepokorny
Teraz chyba często pada tekst o przespaniu sie na dowiedzenia. To ze to było dowiedzenia tego nie było wiadomo wtedy. Trudno zrozumieć? Byłem u koleżanki. Nie byłem z związku. Przyjaciółka może sie zaczynała angażować a może nie. Uciąłem to w momencie gdy doszedłem do wniosku ze może tak. Cóz.. Niektórzy potrafią uprawiać seks nie myśląc od razu o dzieciach i rodzinie i białym płotku przed domem. Wiem. Zbrodnia a mężczyźni to świnie. A już ze sie nie związałem z przyjaciółka bo spaliśmy ze sobą to gorzej niz ludobójstwo. Sporo tych pokrzywdzonych wystawionych koleżanek tu pisze.