Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nogogłaszczka

Do oceny, Szanowni Państwo długie dosyć..

Polecane posty

Dobrze wiesz ze po seks akurat to nie musze sie daleko wybierac. widzisz to teraz podziękuj mu publicznie za to że specjalnie dla ciebie łaskawie z wypraw rezygnuje dziewczyno ty chyba pana boga za nogi złapałaś :D

Gość To ja_ten _niepokorny
Dobra. O wydawaniu sie ze coś czuje. Na ciebie to zawsze spada jak grom z jasnego nieba a na mnie nie. Poczuła pierwsza ze kocha okej. Tylko niech mi ktoś powie dlaczego ja mam odpowiadać ze to ze była pierwsza? Jak sie nastka jakas we mnie zakocha to jestem za to odpowiedzialny bo mam fajne spodnie albo uśmiech?

Jak sie nastka jakas we mnie zakocha to jestem za to odpowiedzialny bo mam fajne spodnie albo uśmiech? w tym wlasnie miejscu gosciu naginasz, zupelnie bez sensu

Gość nieprawdziwa z
ike Wszak to człowiek iscie boski

"Jak sie nastka jakas we mnie zakocha to jestem za to odpowiedzialny bo mam fajne spodnie albo uśmiech?" Jeśli powiesz nastce, że za nią tęsknisz, i nie możesz się doczekać spotkania - owszem.

"Jak sie nastka jakas we mnie zakocha to jestem za to odpowiedzialny bo mam fajne spodnie albo uśmiech?" Jeśli zakocha siędlatego, bo będziesz ją podrywał i opowiadał jaka jest wyjątkowa, jak Ci jej brakuje - to tak! Zrozum. Nie wymyśliłam sobie tego, co wtedy pisałeś i mówiłeś. Nie wymyśliłam tego, co robiłeś, kiedy byłeś w Warszawie. Po raz setny: BIERZ ODPOWIEDZIALNOŚĆ ZA SWOJE CZYNY I SŁOWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I ciekawe zjawisko. Przeprosiłeś i dalej wciskasz mi czemu mi się przeprosiny nie należą.

Jak sie nastka jakas we mnie zakocha to jestem za to odpowiedzialny bo mam fajne spodnie albo uśmiech? kombinujesz jak koń pod górę

Gość Paulaa84
Najfajniejszy topic jaki dotad czytalam...dziekuje, ze wniesliscie troche radosci do mojego ponurego zycia :)

kombinujesz jak koń pod górę konia w to prosze nie mieszac! a przyjaciółki to niby wolno? tak? :P

Gość nazwijmy rzeczy po imieniu
w polskim jezyku nie ma okreslenia fucking friends :P wez sobie przeczytaj definicje PRZYJAZNI :o ! jechales do laski z ktora miales seks bez zobowiazan czy jakis inny seks ukladzik rownoczesnie calujac sie przed i po z inna dziewczna :o

Gość To ja_ten _niepokorny
Ważne jest kiedy jest związek a nie " ładnie dziś wyglądasz". Tak. Owszem. Uważam ze wyrzekam sie wielu kobiet dla jednej. I nie żałuję i nie oczekuje podziękowań. Mój wybór. Jednak był dokonany gdy powiedziałem " Kocham Cie" nie wcześniej. A butny? Jasne. Całe życie.

Gość nieprawdziwa z
OGLĄDAJCIE rozmowy w toku -Ogladam mam dla ciebie dwie szokujace wiesci 1.niektorzy z nas sa w pracy 2. niektorzy z nas nawet bedac w domu by tego nie ogladali

"Ważne jest kiedy jest związek a nie " ładnie dziś wyglądasz "." Dobrze wiesz, że to nie takie słowa padały. I czy dla Ciebie naprawdę całkiem normalne jest całowanie się, chodzenie "za rączkę" i przytulanie każdej laski? To nic nie znaczy?

oczywiscie zadnej nie mowiac o wyskokach z druga

Gość jestem z kimsssssssss
A ja powiem tak. niepokorny po co sie przyznales? A do pani od reniferka co bylo a nie jest,,,, szukasz dziury w calym. tamta sie dala wykorzystac to ja przelecial ,faceci tacy sa. A z toba chce byc bo cie kocha, Sama jestem juz zkims takim 6lat!! i jest cudownie, szalal szalal u poprzestal na mnie.

Gość stare dziewice w rozmowach
w toku dzisiaj :D

nogogłaszczko nie przejmuj sie każdy szybki lopez tak ma :)

"niektorzy z nas nawet bedac w domu by tego nie ogladali" załuj, to jest czasem lepsze niż kafeteria, jakie ludzie brudy tam wyciagają przed swiatem, podobno za 600 zł

tej 'przyjaciolce' tez mowiles, ze kochasz i wiedziala, ze calujesz i przytulasz sie z inna??

szalal szalal u poprzestal na mnie. zbok!

Gość nieprawdziwa z
luska nigdy tego nie sprzedasz za pieniadze co wyznasz za darmo :p