Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nogogłaszczka

Do oceny, Szanowni Państwo długie dosyć..

Polecane posty

ze wene do wierszy to skad wzialem? wenę wziąłeś z kafeterii z częstochowy przywlokłeś warsztat

" ze wene do wierszy to skad wzialem?" Zeteselku, następnym razem nie fatyguj sie do Częstochowy, ja się zgadzam byś muzą, w zamian anulujesz mi opłaty za tantiemy, a ja Tobie te 10 gr.

Rany Chrystusa. Nogogłaszczko, przeczytałam posty tego Twojego pożal się Boże "chłopaka" i po prostu czuję żal i litość. Biedne, małe stworzonko, które "nie wiedziało czy z Tobą coś wyjdzie' mówiąc Ci jak bardzo tęskniło i czekało na Wasze spotkanie! ŻAŁOSNE. Uciekaj póki możesz. Nie marnuj swojego czasu. Nie daj sobą tak pomiatać.

Gość nieprawdziwa z
i takie bylo wlasnie twoje poprzednie pytanie czyzby?

Gość To ja_ten _niepokorny
"tak panie mądry?to odwróć role---ty byś powiedział nogogłaszcze,spoko nic się nie stało ,nie byliśmy w związku?" Ogladałaś " w pogoni za amy" Byłem dawno temu w podobnej choć odwrotnej sytuacji. I co? I wiedziałem ze muszę sobie z tym sam poradzić i zrozumieć ze teraz to ja jestem wazny "a co było a nie jest nie liczy sie w rejestr"

Zeteselku, następnym razem nie fatyguj sie do Częstochowy, ja się zgadzam byś muzą, w zamian anulujesz mi opłaty za tantiemy, a ja Tobie te 10 gr. deal

Gość big brother kafe show
zenua :O

"nogogłaszczka "Kocham Cię" padło dokładnie 10 dni po bzykaniu innej, To jego argument dlaczego to nie była zdrada i nic złego się nie stało. " Ale bez sensu:P.Zdrada jest wtedy jak coś obieca i skłamie:P.

nogogłaszczko a co wy na tych dworcach to jakiś casting miałyscie???

"a co było a nie jest nie liczy sie w rejestr" Coś kiedyś mówiłeś, że przeszłość jest ym, co nas kształtuje, więc jak się ma jedno do drugiego? No i nie dziwię się. Jak się coś spieprzyło, to najłatwiej udawać, że się nigdy nie stało.

generalnie koles niezle sie tlumaczysz, tylko w jednym miejscu naginasz sprawe :-) a w pogoni za amy polecam wszystkim i jesli ogladales ten film, to powinienes wiedziec, ze w tej sytuacji, jesli faktycznie nie miales zamiaru z docelowa "przyjaciolka" nic wiecej plodzic to nie bylo sensu chwalic sie tym przed przesiadkowa "przyjaciolka"

Gość nieprawdziwa z
nie, tamto bylo dluzsze spoken by szczerus :)

Gość nie macie na telefon czy co
Musisz to rozstrąsać na forum debilko?

15:50 [zgłoś do usunięcia] To ja_ten _niepokorny pomyliłeś adresy,nie będe ba nie chce cie rozumieć sprawa jest jasna i prosta,skoro byliście blisko z nogogłaszczką wirtualnie,mogłeś jej napisać o istnieniu kolezanki i o bzykanku decydowałaby czy się z tobą spotkać i czy zaufać. efektem tego -Nie było by tego topiku koniec kropka moja racja ,zaplute zamazane :P

Gość nazwijmy rzeczy po imieniu
zs, wystarczylo nie wsiadac do pociagu :-P w najgorszym wypadku przyznac sie po i zrozumiec swoj blad, a nie totalny brak empatii i pojscie w zaparte

Gość nieprawdziwa z
recorded and processed using zmanierr engine :):):)

Gość To ja_ten _niepokorny
w pogoni za amy polecam wszystkim i jesli ogladales ten film, to powinienes wiedziec, ze w tej sytuacji, jesli faktycznie nie miales zamiaru z docelowa "przyjaciolka" nic wiecej plodzic to nie bylo sensu chwalic sie tym przed przesiadkowa "przyjaciolka" Nie rozumiem. Ale kiedy sie "chwaliłem"? Nogogłaszczko- to był wybór miedzi przyjaciółką a Tobą. zawsze jest. Zwykle kobiety sie nie lubią. Wiedziałem ze przyjaciółka będzie podważać wszystko co nas łączy. Jasne?