Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nogogłaszczka

Do oceny, Szanowni Państwo długie dosyć..

Polecane posty

może należało by zacząć od pytania kim dla Nogogłaszczki był ten_niepokorny w momencie pierwszego spotkania i tuz po jego zakończeniu. I kim dla ten_niepokorny była Nogoglaszczka w tym samym momencie?? odpowiecie??

może należało by zacząć od pytania kim dla Nogogłaszczki był ten_niepokorny w momencie pierwszego spotkania i tuz po jego zakończeniu. I kim dla ten_niepokorny była Nogoglaszczka w tym samym momencie?? odpowiecie?? no i zaczynamy od nowa:D no ale coś trzeba robić do tej jesieni

Gość nieprawdziwa z
do grudnia, ike ;)

Gość nazwijmy rzeczy po imieniu
podrywasz, calujesz, przytulasz sie, rozmawiasz godzinami, komplementujesz, wiec doprowadzasz swoim dzialaniem do tego, ze dziewczyna sie zauracza i oczywiscie, ze jestes za to odpowiedzialny, chyba, ze byles nacpany jak to robiles :o nic nie dzieje sie bez przyczyny ;-) rownoczesnie na boku bzykasz inna, bo pierwsza jeszcze nie bzykneles i sprawa nie jest powazna i nie wiadomo czy wypali :o

Gość To ja_ten _niepokorny
Ja pitole. Po pierwsze jeśli twierdzisz ze ściemniam to mógłbyś uzasadnić. za kilka dni ide do urzędu skarbowego. Bede rozmawiał z panią w okienku , nie bede smutnym palantem , pewnie ze sie uśmiechnę do pani w okienku na dzień dobry. Dramatyczne!. Może nawet powiem coś miłego. Granda! Pewnie ze wam nikt nie mówi i temu zwykłe miłe słowa stają sie dla was już oświadczeniem ze mogło by coś z tego byc poważnego. No wiec dla mnie nie. Miłe słowa to miłe słowa. Kocham Cie to coś zupełnie innego.

Ja pitole. zapomniałeś dodać: przyjaciółki

poprawka, na boku to byla Autorka

Gość nieprawdziwa z
pewnie ze sie uśmiechnę do pani w okienku na dzień dobry. Dramatyczne!. nie dramatyzuj chyba jednak nie kazda na ciebie leci nawet usmiechnietego :)

Zawsze Szczery wez, ze daj jakis wiersz:D Bo wyglada na to ze bedzie wiecej jak 3000 stron.

chlopiec więc nogogłaszczka wtedy była dla ciebie byle kim? tak taką zapchaj dziurą w drodze do innej? ps nie zapomnij kupić pani z okienka renifera

z pania w okienku tez bedziesz sie calowal, przytulal i mowil´, ze ja uwielbiasz :o??

A Ty dalej swoje... W takim razie pani w okienku też będziesz mówił, że nie możesz siędoczekać aż sięspotkacie? Że takie neisamowite wrażenie zrobiła? Że chciałbyś spędzić z nią więcej czasu? Będziesz ją całował, przytulał i szeptał do ucha słodkie słówka? Nie jesteś debilem, więc nie udawaj że jest inaczej. Dobrze wiesz co mówiłeś i dobrze wiesz jaka jest różnica między "uwielbiam Cię Kociątko" a "życzę Pani miłego dnia"

W takim razie pani w okienku też będziesz mówił, że nie możesz siędoczekać aż sięspotkacie? Że takie neisamowite wrażenie zrobiła? Że chciałbyś spędzić z nią więcej czasu? Będziesz ją całował, przytulał i szeptał do ucha słodkie słówka? a to juz zależy jak bardzo mataczył w zeznaniu rocznym:)

Gość Paulaa84
No i widzisz autorko....teraz wychodzi na to, że wszystkie te piękne słowa co Ci mówił to były tylko z grzeczności...bo tak wypada...a Ty głupia niczym pani Krysia z okienka sobie coś ubzdurałas...a on chciał tylko byc mily...:/

a jesli sie 'przyjaznia' to od razu przejda do bzykanka :P

Gość kuku ruku jest chrupiace
panie od reniferka widze ze teraz zgrabnie chcesz odwrocic kota ogonem uwazajac ze z kazdego milego slowa powiedzianego obcej kobiecie musisz sie tlumaczyc, bo moze ona czasem pomysli sobie cos wiecej? z tego co tu widze nogoglaszczka nie byla pania spotkana na przystanku, ktora spotkales raz jeden jedyny w zyciu i powiedziales komlpement. to byl dluzszy proces, dlugie noce czy tam dnie spedzone razem na necie i duzo milych i troche wiecej znaczacych slow, zdan niz zwykle "masz ladny sweter". dobrze mysle czy moze sie myle?

Gość boki zrywać....
Jeśli darczyńca renifera, jak to tłumaczy, nie wiedział co takiego może wyniknąć ze znajomości z glaszczką, to po co uprawiał sex na pożegnanie? Po co się żegnał dokonując w ten sposób wyboru między dwiema kobietami, skoro jak twierdzi wyboru dokonał dopiero w momencie wypowiedzenia magicznych słów "kocham cię".

Gość jestem z kimsssssssss
przedszkole wcale bym sie nie zdziwila gdyby facet dal sobie spokoj z tym dzieckiem

Gość jestem z kimsssssssss
A ty reniferku taka niby naiwna jestes ze jak facet ci mowi ze jedzie do przyjacioki to ty niby nie wiesz po co???? dopiero jak jestes juz pewna ze go masz to robisz afere????

"A Ty dalej swoje... W takim razie pani w okienku też będziesz mówił, że nie możesz siędoczekać aż sięspotkacie? Że takie neisamowite wrażenie zrobiła? Że chciałbyś spędzić z nią więcej czasu? Będziesz ją całował, przytulał i szeptał do ucha słodkie słówka?" Kto wie czy gdybym nie był wolny i po kilku tygodniach rozmów bym jej tego nie wmówił. Skad mam to wiedzieć? "Nie jesteś debilem, więc nie udawaj że jest inaczej. Dobrze wiesz co mówiłeś i dobrze wiesz jaka jest różnica między "uwielbiam Cię Kociątko" a "życzę Pani miłego dnia"" Jest róznica . ALE TO NIE JEST JESZCZE ZWIĄZEK ! ja ci powiem" lubie ciem" , ty mi powiesz "lubie ciem" i to też jeszcze nie jest związek. Naprawdę zaczynam wierzyć ze wam się powie kilka miłych słów a juz wyobraźnia zaczyna działać cuda. Czy panie co tak ochoczo rozprawiają o możliwościowych zdrad pilnują dobrze swoich facetów> bo może lepiej zamiast produkować głupoty sądząc ze to dobre rady, przy kompie o siebie zadbać trochę albo zając sie facetem?

"boki zrywać... uprawiał sex na pożegnanie? " Czytaj uważnie. Ja naprawdę nie duzo tych postów napisałem.

czyli 'kolezanke' z ktora sie calujesz, przytulasz, flirtujesz, uwielbiasz i tesknisz traktujest tak samo jak pania kasjerke z okienka:-D?

A czy pani z okienka nie może zostać przyjaciółką? Jak juz mówiłem. Przyjaciółka to nie znaczy ze do łóżka. Ale w sytuacji jeśli obydwoje jesteśmy wolni i mamy na to ochotę to takie straszne?

Gość MAMMMMMM
PRZEDSZKOLE

jesli jestescie oboje wolni, to nie ma problemu:-) co innego jak ma sie 'kolezanke' na boku :P

Cóż za błyskotliwa myśl. Nie wpadlibyśmy na to. Moglibyście spieprzać z niewnoszącymi nic do tematu przycinkami? Powtarzają sie już po kilka razy pytania na której były juz odpowiedzi. A mi sie nie chce pisać wiec czytać co było wcześniej !

Gość MAMMMMMM
gdybym angielka dala ten topik przeczytac to by sikaly z smiechu na temat problemu pani z przedszkola. zenada i to 21 wieku. polska to zacofany kraj. do spowiedzi .marsz.