Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadziejamyszki

termin GRUDZIEŃ 2008 - cz.2

Polecane posty

Dobry wieczór:) Nie chce mi się już drugi raz pisać bo się rozpisałam. Szkoda ale mam za swoje, mogłam skopiować:( Izu dobrze że już lepiej:) Zdrówka U nas dzień pod znakiem szaleństwa w śniegu, którego tyle co kot napłakał, ale Dawid jak go zobaczył to oszalał. O 8:15 się obudził, śniadanie jadł z butem w ręku a o 9 był już na dworze. Białe szaleństwo. Ale ta jego radość jet tak autentyczna że i mnie cieszy że on się cieszy i nawet cieszy mnie śnieg którego nienawidzę, ale że jego cieszy to i mnie dziś śnieg ucieszył:P Idę lulu bo głupoty piszę A Meaaa ja polecam jeszcze książkę naznaczona, też w tematyce wampirów. Mamuniu czytałaś już Szeptem, pamiętam że się przymierzałaś??

Misty trzymam kciuki abyś znalazła odskocznię dla siebie. Może jest coś co kiedyś zawsze Cię interesowało, ale nie poświęciłaś temu uwagi. Odgrzeb swoje zainteresowania, zadzwoń do koleżanki.... Jest taki fajny program SketchUp do projektowania wnętrz, może pobawisz się w projektanta,

🖐️ Wy juz pewno nietoperki spicie - ja sie dopiero klaade a juz czuje ze nocka bedzie zajebista :o juzmam nos zawalony ze oddycham ustami :( zrobilam dzis torcik i jutro go babka odbierze :) dopiero co skonczylam sprzatac po tym balaganie :P Marta sobie cos ubzdurala i zasnela z... klockami :D Goniu - przykro mi ach gdzie ta sprawiedliwosć :( Mamuniu - szoda brata ja sadu milo nie wspominam tez mialam okazje poznac taka uczynna pania sedzie ehhh życze aby wsio sie poukladalo ;) Jeszcze raz dzieki za gratki a tu moj nowy torcik - niejadalny :D http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150107342668665&set=a.314225118664.177925.304574928664#!/photo.php?fbid=10150107342668665&set=a.314225118664.177925.304574928664 to dobranoc ja jutro znow walcze z koszami z prezentami na Świeta i torcikami światecznymi uniwersalnymi (bialo czerwone hahah)

hej Czaroj eszcze spi:) Zuzia od 7,40 nie, to i tak dobrze patrzac na poprzednie dni kiedy to wstawały przed 7ą:) Meaa, ja dopiero wczoraj kupiłam dzieciom buty zimowe:P bo nie miałam kiedy nawet jechac kiedy maluchy chore.:) A to nie było wyboru...zawsze coś. No ale Czarek sie cieszył bo odrazu z skojarzył ze zmienia buty letnie na zimowe jak samochód opony!!!:) Chłopakom jedno w głowie:D Kiedys Czarek jak miał chyba 2 lata dostał od mojej sis tablice do pisania taka ze można pisac kreda, i ona stoi na 3 nogach i wiecznie sie wywalała wiec jak zauważyłam ze szał na tablice minął to wywaliłam ja na strych , no i niedawno zdjełam i widze ze Zuzi bardzo sie podoba , nie wiem czy jej porządnej nie kupic pod choinke bo ta zdziadziała przeciera sie i wiecznie wywraca:) Goniu, kurde zawsze wiatr w oczy! Też bym sie wkurwiła na maxa, idz do tej szkoły i zrób tak jak piszesz , wyładujesz sie chociaż na tych ''winnych'' a tak to bedzie cie nosić po domu. Sciskam!!

hejoo Goniu to strasznie przykre, ale w Polsce niestety prawdziwe... po czyms takim ta kolezanka byłaby moim wrogiem a nie kolezanką :o Samadama, Mamuniu dzieki za propozycje książkowe ;) zdrówka dla wszystkich chorowitków ;) Babeczko własnie o takiej tablicy myślę od jakiegoś czasu i napewno dostanie ale od dziadka ;) bo tesciu prosił zeby mu jakis prezent dla Nadii wymyslec i dostanie taką http://allegro.pl/duza-tablica-2w1-magnetyczna-szkolna-krzeselko-i1322057739.html albo taką http://allegro.pl/tablica-3w1-magnetyczna-kredowa-pisakowa-103-ele-i1339636953.html sie nie umiem zdecydować ;) no i pozostaje wymyslec mi prezent od nas na urodziny, Mikołaja i Gwiazdke... na Mikołaja kupimy jej chomiczka zhu zhu to juz wiem. a na te urodziny nie wiem... moze kilka mniejszych prezentów, jakies puzle, moze ciastoline. o prezencie na gwiazdke na razie nie mysle. jest czas ;) a wiecie co moje dziecko wczoraj zrobiło?? jak mi mama opowiedziała to myslałam, ze sie posikam ze smiechu :D na przystanku autobusowym, a własciwie za nim jakiś facet szczał w krzaki (Welcome to Sosnowiec :o ) no i Dunia wysiada z babcią z autobusu i go zauważyła i na cały głos: PAN SIUSIA SIUSIAKIEM!!! :D pół autobusu i ludzie na przystanku w śmiech a moje dziecko z oburzeniem: NA TRAWKE!!!!! :D :D :D :D podejrzewam, ze juz gosciu nigdy nie będzie lał w krzaki publicznie :P

Hej Mea hahahahaha Duska wymiata!!!!!! Samadamo nie czytalam jeszcze-jak narazie nie mam funduszy na nowe ksiązki. Goniu przykre to,ale ja własnie dlatego nigdy ikomu nie moie gdzie ide składac papiery-z wyjatkiem Was:-D Tez raz miałam taki przypadek-zlozyłam cv i powiedzialam o tym koleżance(dobrej-jak sądziłam)i mowie,zeby zatrzymała to dla siebie(w małym miescie pracy jak na lekarstwo).Po kilklu dniach spotykam nasza wspólna kolezanke i ta mnie pyta do którego biura zaniosłam(bo sa dwa tej samej firmy)-az mnie ścięło:-O Tym bardziej,ze jej mąz na tirach zarabia 10 tys,a u nas kiepsko z kasą-od tej pory mam nauczkę-jednak zadna z nas tej pracy nie dostala-jak sie potem dowiedziąłm mieli juz kogos ustawionego na ten etat.Ale nauczkę mam i od tej pory siedze cicho. Kessi super tort!!! Dzis pierwsze urodziny mojej bratanicy-brat zadzwonił wczoraj i mowił,ze chcial wziąc mała dzis-miał jej kupic buty zimowe,bo mała w trzewikach jeszcze:-O Ale nie dostanie małej,za to usłyszal,ze ma sie spodziewac pozwu o alimenty na zonkę:-P Jest załamany:((zdecydował sie na wyjazd za granice,bo tu juz nie ma spokojnego zycia.Szkoda mu dziecka,ale i tak jej nie widuje-wniosku o ustalenie kontaktów nie rozpatrzono wcale...oczywiscie NIKT nie bedzie wiedział gdzie on wyjeżdża żeby małpa sie nie dowiedziała,bo wtedy zacznie sie cyrk.Kurcze,juz nie wiem jak mu pomóc:((Zostaje mu 150zl na zycie,a ona chce jeszcze kasy na siebie!!!!Znalazłam wczoraj dwa adresy z darmowymi poradami w maszym miescie,bart ma wpaśc wieczorem to mu dam,ehhhh caly czas myslę o nim i boimy sie,ze jeszcze sie zalamie i cos sobie zrobi,bo jest u kresu wytrzmałosci psychicznej Tez mysle o tablicy dla Zosi-takiej na nózkach,znalazłam taką http://allegro.pl/tablica-dwustronna-magnetyczna-i-kredowa-magnesy-i1318486873.html

Dusia wymiata:) :D Fajne te tablice ja tez juz całe allegro przekopałam:) fajne sa bo sa 2 stronne a przy mojej parce to dobre rozwiązanie:D jejku Czarek jedna grzanke jadł godzine czasu, grzanki serem i keczupem umorusał sie gorzej od Zuzi.!! krew mnie zalewa przy jego jedzeniu. W przedszkolu ostatni ze stołówki wychodzi, a najlepsze jest to ze jak mu zostanie np pączekto pani mowi zeby w domku zjadł a on uparcie chce w przedszkolu i musi z nim siedziec do poki on ost kęs przełknie . Wyobrażam sobie jak ta pani musi mamrotać na mnie pod nosem:) ze dziecko nie umie sie szybko najeśc:( Ale mi niec nie mówia ze są złe, może nie są i ciesza sie ze zamiast ze zgraja piszczacych dzieci siedzi z moim spokojnym Czarkiem. Zhi zhu chomiki tez są fajne....tylko ja muszę na żywo zobaczyc bo chciałabym jeszcze domek-tunel:) Nie wiem za duzo tych zabawek:)

Mamuniu, jaki człowiek potrafi być podły to głowa mała! Badzcie podporą dla twojego brata, a ta zołaza napewno zapłaci kiedyś za swoje podłosci! Najgorzej szkoda dziecka, to bratanica ma już roczek??? Jejku jak ten czas leci!!!

Zuzia wypieła sie w moją strone i robi kuke:) fuuuuuuuj!!!! Nie robi ze 3 dni wiec nie bede jej przeszkadzała , niech sie wysra w co kolwiek i gdzie kolwiek bo juz miałam wizje czopa! Mamuniu hihi słdkie loczki ma Zosia po kąpaniu :), i podobna do ciebie coraz bardziej!

Witajcie dziewczyny! Gonia no jak nie urok to zawsze coś ... na pewno znajdziesz coś dla siebie - też się zawsze wściekam o to , że ktoś ma plecy :-( ale nic na to nie poradzimy niestety. Mamuniu doskonale rozumiem Twojego brata, moja koleżanka z kolei miała sędzinę, która ewidentnie była po stronie jej męża i co się musiała nagimnastykować by wydrzeć na 3 dzieci alimenty to szok. Może ktoś go jakoś pokieruje, by mógł i uregulować widzenia małej :-) Meaaa Nadia widzę idzie w ślady mamusi i nie popuści Panu który SIKA NA TRAWKE !!! brawo urechotałam się na maxa. fajne te tablice ..... a jak jest z tą ciastoliną , plasteliną czy modeliną jaką można kupić naszym dzieciom... ja ni chu chu w temacie nie jestem :-( moja bratowa oglądała program o dzieciach, w którym mówili, że dzieci, które wcześnie jedzą skawalone ( ło matko jakie słowo ) jedzenie szybciej mówią - bo już od maleńkości wyrabiają mięśnie, które odpowiadają za mowę ..... hm.... po tym jak to napisałam to mowię że są wyjątki od reguły ( Pia :-p)

Teraz poczytalam calosc. meaaa - jeszcze raz, bo wtedy bylo na szybko. Nadii nalezy sie zloty medal za szczerosc :-P . Wyobrazam sobie jak sie facet poczul, siusiak jeden :-P Gumi_Aga - "skawalone" tzn. jakie ? Twarde do rzucia ? Tak sobie mysle, ze miesnie to on faktycznie ma wyrobione bo mu sie buzia nie zamyka ale nie moze poskladac mysli w calosc. Moze przyczyna lezy w dwoch jezykach. Postanowilam byc przy Pascalu konsekwentna i mowie do niego tylko po polsku. I tak np. jak ma pomachac raczka to mowie mu, zeby zrobil "papa" a w przedszkolu jak go maz odbiera to panie tez mowia, ze "papa" przyjechal.... W dodatku mamy od kilku dni polska TV. Zalozylismy z powodu Julki i Pascala. Jesli beda chcieli ogladac bajki, to moga ale tylko po polsku. Kessi - bardzo ladny tort. Powiedz Ty mi, czy ten siusiak juz jest potwierdzony , czy lekarka nie byla pewna ? mamuniu - no slow brakuje :-( Brat nie moze sie zalamac i nie wolno mu spuscic glowy, tylko musi zaczac dzialac. Skontaktowal sie z kimkolwiek z tych linkow, co Ci podalysmy ? Jesli wyjedzie to tylko ucieknie od problemu ale go nie zalatwi. To jest myslenie na chwile ale niech sie zastanowi co bedzie jak kiedykolwiek bedzie chcial/musial wrocic ? Przeciez nie moze sie wiecznie ukrywac.On potrzebuje wsparcia w postaci prawnika albo chocby porady prawniczej. Poza tym jesli wyjedzie to straci calkowicie kontakt z mala i choc chce zrobic ex na zlosc to skrzywdzi najbardziej corke. Goniu - byls juz w szkole ? Moze sie sprawa jeszcze obroci na Twoja korzysc i bedziesz sie mogla pseudo-kolezance smiac w oczy. Dostaniesz kiedys jeszcze lepsza posade jak ona....:-P Izu - jak sie dzisiaj czujesz ? Ciekawe jak Myszka sobie radzi z dziewczynkami ? Wyobrazam sobie, ze musi sie pierwsze zorganizowac i ogarnac po porodzie. Pewnie dokladnie tak samo jak W.Kaska, bo chyba Kuba juz tez jest na swiecie .... Odnosnie konkursu. Dziekuje wszystkim za glosowanie. Kuchnia Kasi dostala najwieksza ilosc glosow bo ponad 10 tys.. To spory sukces zwazywszy ze kuchnia z drugiego miejsca miala ponad 3 tys. Teraz trzeba odczekac do poniedzialku bo IKEA sprawdza poprawnosc glosowania i dopiero po weryfikacji glosow oficjalnie oglosi zwyciezce. Dodatkowo do pelni szczescia zglosila sie firma, ktora zaoferowala odgrzybienie scian.

Hejka:) Macham do Was jak zwykle na minutkę:) Kessi:) mnie tez coś sie wydaje,ze TAM siedzi cudak z ogonkiem,bo coś za duzo Ci sie TA ciaza daje we znaki:P Zaczyna juz sie polka z facecikiem :) Tak czuje:) Duśka:) zarabista!!! Dobrze,niech dziad nie leje w miejscu publicznym:) Mnie czeka remament na Sylwestra,a ja tak tego nie znosze,zawsze Swieta i przełom nie kojarzy mi sie z niczym dobrym:( Mamuniu:) Brat niech poszuka biura poselskiego,tam czasami sa porady prawne za free.Ja tam sie z Sedzią pokłócilam,powiedziałam mu w oczy,ze nie daje mi dojsc do słowa i mówi tak jak ja bym byla winna,ze ojciec nie chce dzieckiem sie zajac!!! A tu chyba chodzi o dobro dziecka!!!! Sedzia zbaraniał i powiedzial,ze moge wystapic o zmiane Sedziego,a ja,ze sie zastanowie,bo nie mam gwarancji,czy drugi bedzie inny:P A co?!! Bratowa niech sie nie mądrzy,bo brat moze wystapic o to,zeby to on zajal sie dzieckiem,skoro tamta taka sierota,to z zaradnym ojcem bedzie jej lepiej,ciekawa jestem co ta jedza na to??!! Moja sprawa zakonczyla sie tym,ze sobie pogadalismy z Exem i dziadowi odpusciłam,niech sobie zyje ....chuj mu w dupe!!! Taka z niego pierdoła,ze nie ma sensu sie denerwowac!!! Po ostatniej mojej blokadzie było mi lepiej....pare godzin,ale to podobno wystarczy,zeby mi w koncu zrobic termolezje....:(:( ale mam czekac...do polowy stycznia,bo nie ma terminów,kurwa ! od pierwszej wizyty minie pół roku z bólem....:(:( Musze konczyc,bo lece po Bartka,a Przemko spi,zostawiam go na pół godz samego w łózeczku i lece jak szalona przez miasto!!! Znów dostałam fotkę z fotoradaru:( Jutro idziemy na Andrzejki do lokalu:) pa

Pia,Holly wiem,ze to nie jest wyjscie,ale co on ma zrobic???kazdego dnia dzwoni i chce zabrac mała-dzien w dzien!!jak żebrak-ma prawo widywac dziecko,ale ona nie i nie!!!Wiem o darmowych poradach w biurach poselskich-u nas np w SLD. Brat chcaiał zabrac dzis mała,nie zgodziła sie,poszlam do miasta,patrze idzie menda-sama,bez małej-wolała zostawic babci lub siostrze niz dac małą tacie:-O Ręce opadają... Pia wiem,ze wyjazd to nie sposob,ale juz brak pomysłów-niestey,jak sie nie ma kasy na adwokata to tak juz zostanie:-O A jemu niedlugo nic nie zostanie na życie...

Hejoo... Meaaa hehe usmialam sie z Naduni :) Siurak jeden :) Apropo sikania to tutaj sie placi ciezkie kary za sikanie w miejscu publicznym, no i jak mi Kubus chce sikac to go bez niczego wysadzam na trawke i tylko czekam az sie mnie ktos czepi... Tyle ze teraz mroz iec go raczej nie puszczam bez pampersa zeby sie nie przeziebil:/ Holly bidulko Ty nasza. Mam nadzieje ze Ci pomoga jak najszybciej bo ilez czlowiek moze wycierpiec:( Mamuniu chora ta sytuacja. Ja mysle jednak ze brat musi sie odwolac a przede wszystkim napisac pisma o zmiane sedziego i napisac dlaczego. I najlepiej jak wlasnie pojdzie do tych darmowych poradnikow to oni mu pomoga fachowo napisac wszystko. Kessi torcik superancki :) Ja juz lepiej chociaz jak zjadlam sniadanie to myslalam ze znowu mnie zlapalo, ale zupki troche teraz i juz mi ok jest. Za to maz z pracy dzwonil i mowil ze dostal goraczki i zle sie czuje eh:( Jejku jak ja sie ciesze jeszcze tydzien i lecimy do PL. Kuba tylko chodzi i ciagle placze i chce sie pakowac: siamonot do baby siamonot do baby ... Nie myslalam, ze tak bedzie pamietal naszych rodzicow i tak tesknil za nimi. Az mi sie serce rozpada jak widze jak on sie irytuje i placze jak na zdjeciu widzi babcie albo dziadka, i taki zly jes ze nie moze isc do nich :(

Swoja droga ciekawe co u W. Kasi? Mam nadzieje, ze juz w komplecie zdrowi i szczesliwi sa :) Cari? jak na uczelni? Calkiem sie zapadlas? Kimizi ?? Helol:p o Kubulek wstal musze leciec...

Hej....:) Jeszcze moze mi sie uda cos skrobnac,ale chłopaki biegaja,to nie wiem.. Mamuniu,wiesz zauwazyłam,ze jak pisma do Sadu sa napisane przez fachowca,to ONI inaczej na to patrza,a jak człowiek sam napisze to maja go za ciemniaka .... A tak to chyba wiedza,ze gdzies był i cos niecos sie orientuje i taki juz SAM nie jest,takie jest moje spostrzezenie... gdyby mój ex wykazywał jakies checi do Bartka wiecej,to juz bym nawet o te alimenty sie nie wykłócała,a tak to niech chociaz płaci!!! Izu:) to super,ze jednak lecicie:) Strasznie mi Ciebie szkoda było,ze Ty taka chorutka i jeszcze Kubusiem sie musiałas zajac:(:( Dobrze,ze juz jest lepiej,zdrówka dla meza,to sobie pojedliscie na miescie:P A jesli chodzi o dziadków,to jak sa daleko to sa chetni, i by pomagali(tak samo jak nie mieli wnuczków) a jak cos trzeba mimo,ze sa blisko(tak jak u Mamuni-to niestety nie wyjatek!!!!) to dupa w tył!!! Babeczko:) brawa dla Czarusia za angielski:) Przemko znów dzis kupe rodzic zaczyna!!! Nic nie je,do czarnej rozpaczy mnie tym doprowadza,tylko to MEKO tak wcina i to po nocach,a w dzien prawie nic do buzi nie bierze:(:( Jak mam mu cos podaj na sranie jak on nie je:(:( Ani owoców ,ani warzyw .... No i znów musze znikac:(:(

Holly odpowiedz na pozew pisalam razem z bratem,mielismy wzory z forum prawnych,wiec wszystko było w tej kwestii ok,sformułowania prawnicze itp,sedzia-to był problem-teraz musimy pisac o zmiane sedziego(sedziny:-P) Napisalam sie całe mnostwo urzedniczych paierow,kolezankom tez pozwy,odwołania,odpowiedzi i zawsze super,a tu...ehh A moj brat dostał zaproszenie o 16:40na urodziny na...17:-P Nie poszedł-jak to mowi on"dziad,ale honorowy",smiał sie,ze by go tam otruli:))Licho nie spi:-P A u nas....ZIMAAAAA PAAADAAAA SNIEEEEG!!Kto na sanki idzie????

qurcze nie mam czasu, zeby sie rozpisac.... mamuniu - ja rozumie sytuacje brata, wyobrazam sobie w jakiej jest kondycji psychicznej i jak mu ciezko. Niech sobie wszystko notuje - data, powod dlaczego nie dostal dziecka, jesli jest swiadek to niech tez sobie zapisze. Kto wie kiedy i do czego sie mu to moze przydac. Zobacz tutaj : http://www.polskatimes.pl/stronaglowna/251485,skrzywdzony-ojciec-wygral-w-strasburgu-z-polska,id,t.html?cookie=1 albo tu : ( to jest forum, gdzie faceci wymieniaja sie swoimi doswiadczeniami ) http://www.forum.wstroneojca.pl/index.php?showforum=46 Jak dlugo oni byli razem ? Wsrod znajomych mamy przypadek, ze babka ewidentnie zalapala faceta bo potrzebowala ojca dla swojego dziecka.Wyszlo pozniej w praniu, ze od poczatku miala wszystko ukartowane. Pierwsze jeszcze wziela kredyt na swoj interes ale kredyt leci na jego matke (!) i jak juz sie w miare ustawila to go puscila kantem. Po trzech latach sadzenia wyszlo, ze to nie bylo nawet jego dziecko. Holly - mi jest ciezko nawet czytac jak Przemko robi kupy wiec sobie wyobrazam jak Ty to musisz przezywac a on jak sie meczyc :-(

Pia no to cos w tym stylu:((byli razem 5 lat przed slubem i 5 lat niecale małzenstwem--razem prawie 10 alt:((i ona tez mowila,ze chciała miec tylko dziecko,brzydko napisze-jak chciała miec tylko dziecko to mogla isc na kilka dyskotek i z glowy:-P A teraz ruinuje zycie bratu,bo on MUSI JEJ DAC KASE!!!!

Witam U nas zima ale bez smiegu:) siedzimy w domu. Bylam dzis u dentyski w tym czasie mama miala nakarmic Natalke i nie da rady.Dziadek jej pomagal,zagadywal i nic.Czekala na mnie.Jak wrocilam to zjadla miseczke zupy i prawie 200ml soku wypila.Od dziadkow nic nie chciala.Jak ja moge sie gdzies ruszac? Gumiago moje gwiazda nie lubi kawalkow.Wiekszosc posilkow ma podziabane:) parowke,kielbaske,kanapki zjada ale bardzo powolutku.Mowi jak szalona:) wiec roznie to bywa:) Holly moze Przemko podjada jakies pierdolki jak chrupki,slodycze,ciasteczka i wtedy nie ma ochoty na nic innego.A nawet zupek nie chce jesc? Meaa jaja z Nadia:) ale wszyscy mieli ubaw. Izu fajnie ze lecicie do PL> Wiem jak Ci ciezko tam bez rodziny a teraz jeszcze maly okazuje ze teskni do dziadkow.Wiekszosc emigrantow przezywa to samo:( .Moze kiedys wrocivie jak wszystko sie pouklada.Ty jestes z K...C ? Buduja Wam mega Echo:) bede tak czestym gosciem hehe

Mamusia mi nadal sie nie mieci w glowie co za kobieta z niej.Wiedzac jaka ma sytuacje finansowa chce go dobic alimentami na siebie.Opowiadalam mamie ta sytuacje i mowila mi ze jej znajomej tak samo syna zalatwila laska.Walczyla jak Lew i nawet sprawe przeniosna do innego miasta.Takie mendy juz wczesniej opracowuja sobie strategie.Tylko oni byli 10 lat! nie mogla byc taka przez te lata a brat nie widzial tego.Moze jej sie w glowie pomieszalo po ciazy?Wczesniej miala problemy z donoszeniem.I to wszystko odbilo sie na jej glowie? Strasznie mu teraz ciezko:( zwlaszcza ze jest coreczka ktora kocha.Mam nadzieje ze wyjdzie z tej okropnej sytuacji na prosta.

Hej Witam z pieknej,zimowej krainy;-))Zosia zaskoczona widokiem za oknem:)) Pia napisz do tej pani:)) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4666213 Barylko no to faktycznie masz cięzko z wyjsciem bez małej:((ja tak miałam z Wiki,Zosia jest calkiem inna ,choc jak nawet ide do sklepu to wita mnie jakbym poszła na cały dzien:))Ale moge wyjsc bez probewlmu,zje od kazdego juz,wiec luzik.Tylko chodzic nie mam gdzie:-P Miłego weekendu Holly postaraj sie wmuszac w Przemka sok z jabłek,najlepiej wlasnej produkcji-po kilka łyków dziennie.

Hejka.... mamuniu - napisalam :-P U mnie napruszylo sniegiem. Jest go malutko i to pewnie kwestia kilku godzin az wszystko stopnieje ale i tak ubralam dzisiaj Pascala w kombinezon....z zeszlego roku ! Sprawdzilam przez przypadek bo jeszcze nie mam nowego a tu sie okazuje, ze wcale nie musze nowego kupowac. Moze i u Was jest podobnie ? Mam tylko nadzieje, ze Pascalowi sie nie urosnie za duzo i bedzie jeszcze pasowal przez najblizsze 3 miesiace bo w lutym to juz w sklepach beda stroje kompielowe.

Pia no to masz zaoszczedzona kase:))hehe ja musialam kupic,bo z tamtego roku to rozm 74-80,a teraz mam dwa w rozm 92i sa takie w sam raz.A dzis kupiłam Zosi takie spodnie jakby z gmy-Ty chyba kiedys o nich pisałas?albo ktoraz z dziewczyn-sa super.Na snieg idealne:))

Hej tu Babeczka 24 :D Mamuniu fajnie ze macie świeży biały puch, wtedy wydaje sie bardziej czyto przynajmniej mi:D U nas tyle co i u Pii prawie go nie ma:) A tem na plusie 1,4 stopnia bez słońca....brryyy Zuzia spi Czaruś bawii sie z Piotrkiem ( syn szwagierki) Dawno nie pisałam o szwagierce...:) ona jest stuknieta ale to juz wiecie:) znalazła sobie kolejnego facia, nie pamietam o który ost pisałam tu , wiec nowa ogiarta ma na imie Jarek, no i co ważniejsze jetjakies 8 lat młodszy a co jeszcze ważniejsze pracuej!!! a to juz duzo bo poprzednicy to wszyscy bezrobotni, należący do tej grupy ludzi którzy myśla ze praca sama ich znajdzie:) Mówie do niej ze jak juz musi z kimś byc to moze w koncu zacznie szukac w nieco starszych, rozważniejszych. E tam, poznali sie wirtualnie nie widziała sie z nim ani razu a zakochan po uszy i wspolne swieta planuje. Mój dzordz jej zapowiedział juz przy poprzednim zeby zadnego nam nie przedstawiała wczesniej niz po poł roku znajomosci z nią.

Wiecie co, musz epobiegac po sklepach i internetowych i normalnych za strojem Mikołaja, che taki lepsiejszy kupic zeby był na wiecej sezonów niż jeden! Może któras z was kupowała w necie już?