__samantah__ 0 Napisano Marzec 16, 2010 Ale napisalam...znalazlam 10 par spodni :P a papryka ostra, chilii? nie mam czasu doczytac;/ zapraszam na wieczorna herbatke :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MALA0484 0 Napisano Marzec 16, 2010 jesli lubisz ostra papryke to mysle ze nie zaszkodzi glowna uwaga jest na sol bo zatrzymuje wode w organizmie,ja na razie popijam sobie wode z imbirem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 16, 2010 samanah dobrą masz ta herbatkę? poczęstuj a Ty mała drinkujesz? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
__samantah__ 0 Napisano Marzec 16, 2010 Ja popijam herbatke i robie przeglad szafy - masa rzeczy do oddania komus, ale jak juz zaczynam robic selekcje to mi szkoda oddac :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
__samantah__ 0 Napisano Marzec 16, 2010 Herbatka zielona :) bo duzo wrazen w pracy bylo :) A Ty maalaa co tam popijasz :)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 16, 2010 ja wodę ale wciągnęłam jajko kawałek wędlinki i korniszonka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Isabelka 0 Napisano Marzec 16, 2010 Hejka! ja niedawno wróciłam z pracy i jestem padnięta :( w pracy zjadłam 2 serki wiejskie - lekkie i jeden naturalny serek homo , no i sporo piłam. Ten serek wiejski jest jak dla mnie pyszny. wzięłam do pracy mięsko ale nie miałam kiedy sobie odgrzać niestety ( chociaż szczerze powiedziawszy nabiał dużo bardziej mi smakuje, a mięso rośnie w buzi). tak jak samanta miałam chyba kryzysowy dzień, choć nie uległam pokusom :P lecę położyć małą do łóżeczka a potem przyłączę sie do picia herbatki ;) papatki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beata70 0 Napisano Marzec 16, 2010 Hej Dziewczyny! Ja wczoraj jadłam już warzywa. Zbrzydło mi to mięso przez sześć dni. Tak więc jadłam jeszcze pieczarki i ogórka. Dzisiaj protal - tak się złożyło. Nie miałam czasu, a to było pod ręką - serek, wędlina, jajka, mleko, rybka. Ale na jutrzejszy obiad przygotowałam już pieczone kotleciki z polędwicy z pieczarkami (mam ich sporo) i cebulką. Upiekłam w rękawie foliowym. Dodałam pół kostki mięsnej pieczeniowej - zapach niesamowity! Do tego zrobię jakąś surówkę. Marzę o sałatce z selera naciowego (pychota) - ale najwcześniej na Wielkanoc. Mam nadzieję, że do tego czasu spadnie jeszcze z 3 kilogramy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
__samantah__ 0 Napisano Marzec 16, 2010 Isabelka - gratuluje silnej woli - moja wzrosla po przymierzaniu spodni :p cos zaczelo mnie suszyc, wiec ruszam po nastepna herbatke :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
__samantah__ 0 Napisano Marzec 16, 2010 Beata - ale mi smaka narobilas z tymi kotlecikami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 16, 2010 a ja nie mam pomysłu jutro na obiad, mam udka kurczaka ale nie wiem jak je zrobić a jestem na samych pro... a na śniadanko co jutro planujecie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
__samantah__ 0 Napisano Marzec 16, 2010 Jajko pokrojone w kosteczkę zawiniete w szyneczke z indyka i zwiazane szczypiorkiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 16, 2010 spadam dziewczynki bo jestem b. śpiąca ,mala chora i nie spałam 2 nocki, trzymajta się dziewczyny ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anielcia2303 0 Napisano Marzec 16, 2010 cześć dziewczyny! jakiś ten dzień dzisiaj dziwaczny. Cały czas się trzymałam i pękłam jak robiłam rodzince kolację. zapachniała mi papryka. Kurcze! szkoda mitrochę. dzisiaj był siódmy dzień na proteinkach... maoże zacznę od jutra znowu? chciałam przeciągnąć do dziesięciu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaamii 0 Napisano Marzec 16, 2010 pewnie poszlyscie juz spac:( ja po ciezkim dniu w pracy a na dodatek dziecko chore masakra.cwiczenia dzis odpuszczam nie mam sily. dalej nie grzesze i trzymam sie dzielnie. z utesknieniem czekam na wage z 6 z przodu:) jak zobaczechociaz 69,9 to chyba umre ze szczescie...........ale do tego jeszcze dobrych pare kilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jagódka22 0 Napisano Marzec 16, 2010 kammi Ty weteranko jedna :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 17, 2010 wstajemy kochanieńkie wstajemy!!! :) szkoda dnia ja też wczoraj z tego zmęczenia zapomniałam poćwiczyć ale dzisiaj ćwiczę kami moja też chora a tydz temu skończyła chorować a tu znowu :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
W czasie suszy szosa sucha 0 Napisano Marzec 17, 2010 Dieta jak czytam przynosi efekty...i w sumie zastanawiam się czy też się nie przyłączyć, martwi mnie jednak to, że nie można jeść pieczywa:( nie przepadam za serkami wiejskimi twarogami itd;/a przecież na śniadanie nie będę jeść plasterka wędliny;| czy na którejś ze stron wypisane jest jakieś przykładowe menu? Help:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
W czasie suszy szosa sucha 0 Napisano Marzec 17, 2010 mam patelnię grilową (na marginesie super sprawa, dostępna w Ikei z takimi rowkami) myslicie , że mogę na niej robić fileta beztłuszczowo:)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 17, 2010 w czasie suszy... spróbuj a jak Ci nie podpasuje to możesz zrezygnować, ale podejrzewam ,ze Ci się spodoba, patelnia grilowa git też taka mam, przepisy znajdziesz w necie w pisz w google przepisy dukana, nie mogę przesłać linka bo nie wchodzi.powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zyciula 0 Napisano Marzec 17, 2010 maalaa 19 jeste??? MAM cIE NA NK/ Przepraszam,ze namieszalam wczoraj z tymi nickami...od poczatku sie mylilam:( teraz skrupulatnie bede sprawdzac zanim palne..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 17, 2010 cześć zyciula nic nie szkodzi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zyciula 0 Napisano Marzec 17, 2010 widze,ze nie tylko ja nie cwiczylam wczoraj ale zaram mam nadzieje,ze to zrobie:) bolal mnie brzuch wczoraj przez ten cholerny @...... moja corcia tez cos niewyrazna :( katarek,kichanie....mam nadzieje,ze na tym sie skonczy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
W czasie suszy szosa sucha 0 Napisano Marzec 17, 2010 dziewczyny powiedzcie, czy jest jakaś minimalna ilość dni na której muszę być w fazie 1szej?? czy po prostu im dłużej tym lepiej? mam dukana wczoraj w domu, ale nie zdążyłam jeszcze całej przestudiować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
W czasie suszy szosa sucha 0 Napisano Marzec 17, 2010 dziewczyny powiedzcie, czy jest jakaś minimalna ilość dni na której muszę być w fazie 1szej?? czy po prostu im dłużej tym lepiej? mam dukana wczoraj w domu, ale nie zdążyłam jeszcze całej przestudiować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 17, 2010 ja też zaraz poćwiczę nie będę czekała do wieczora bo znowu będe zmęczona , będę ćwiczyć popołudniami zyciula uważaj na małą bo teraz dużo dzieci choruje:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zyciula 0 Napisano Marzec 17, 2010 pisalam juz na innym topiku ,ze wczoraj ogladalam powtorke fajnego programu o diecie dukana na replay M6 na M6 tv w internecie:) byla laska ,ktora schudla 22 kg w 2msc i 2tyg:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 17, 2010 w czasie suszy.. zrób sobie test dukana, nie mam linku ale w google wpisz i znajdz po francusku później tłumaczenie po polsku wypełnij i ci wyjdzie ile masz robić aż dej fazy wg dukana , ja się tego trzymam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zyciula 0 Napisano Marzec 17, 2010 startowala ze 125 chyba jak dobrze pamietam.. maalaa19 staram sie i dbam ale szieci jak muwisz choruja u nas tez jakas angina panuje ale niektorzy rodzice nie czekaja az dziecko wyzdrowieje tylko prowadzaja do przedszkola a sa tez tacy ,ktorzy daja przeciwgoraczkowy i tez posylaja ....i jak sie maja nie zarazac....zgroza!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zyciula 0 Napisano Marzec 17, 2010 bozee jakie ja bledy robie! w czasie suszy ja rowniez trzymam sie tego co dukan po zrobieniu testu napisal ...napisz jak zrobisz tescik:) pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach