Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sopel_lodu***

Kto się odchudza od jutra czyli 1.03?

Polecane posty

Helloooooo, jest tu kto? :) czuje sie jak przeżuta i wypluta.. gardło mnie boli, ledwie mówie. Na szczescie dzieciaki w szkole byly tak mile i uszanowaly kiepska kondycje mojego aparatu mowy :P dzisiaj zjadlam na sniadanie 3 kromki chrupkie z pasta z tunczyka i pol kubka kawy z mlekiem i slodzikiem (razem ok 150 kcal), teraz pije kefir 0% 400g (216 kcal). Jest dobrze i malo kalorycznie :D po poludniu sobie pofolguje bo robie dzis zapiekanke z ziemniakow i miesa mielonego - zjem 1 porcje wiec wpadnie mi jakies 700 kcal.. Miłego dnia laski :) piszcie coś :)

Witajcie dziewczyny :) Tez mam ten balasam z Daxa zeczywiscie jest zimny,ale skuteczny tak przynajmniej mi się wydaje skora staje sie jedrna. Bilans dzisiejszego dnia: 2 kromki wasy z serkiem białym chudym, kakao nie mogłam sie oprzec uwielbiam:)::), 2 kawy z mlekiem obiad 1 kluska slaska z duża ilościa s urówki. Teraz koncze popijać sok z swieżo wyciśniętych pomarńczy. uciekam już poćwiczyć dziś rowerek. pa

Tala - respekt ja dzis nagrzeszylam troche i zjadlam po 20 ok 10 chipsow tortilla.. a dzis ok 1400 kcal + 1 seria 8 min legs. Jutro ide na zakupy warzywne :) dobranoc :)

Witajcie Kochane ;) Pozwoliłam sobie wczoraj na piwko zamiast kolacji :P A dzisiaj będzie tak: śniadanko: musli z biedronki ze szklanką mleka 2 śniadanko: 3 nieduże kanapeczki z razowca z szyneczką, odrobiną majonezu i ogóreczkiem konserwowym obiadek: pierś z kurczaka z chińskimi warzywkami w sosie słodko-kwaśnym kolacja: 3 kanapeczki z razowca z serkiem topionym Kg mniej mam, już 54 z 58 po prawie 3 tygodniach.

Ja dzisiaj zjadlam obfite sniadanie bo chyba 550 kcal - 5 jajek na twardo (kazde niby 80kcal) + 4 kromki chrupkie (razem 90 kcal) i kawa jak zwykle czyli 50 kcal - mam teraz wyrzuty sumienia :O ale trudno, dzisiaj znowu trener, mimo zakwasow.. waga nadal stoi.. na razie nie planuje ile dzisiaj zjem, bo zawsze z moich planow nic nie wychodzi.. wiec zrobie podsumowanie na koniec dnia.

Czesc dziewczyny. Mam przerwe na forum komputer domowy mi umarl wiec korzystam tylko w pracy jka znajde chwilke, ogolnie wydarzylo sie kilka smutnych rzeczy ostatnio i jestem w kiepiskiej formie, niechce mi sie nawet myslec co ma zjesc i gotowac tego, dlatego nie zjadlam wczorja prawei nic( bo 3 wasyz serem i 2 jablka to prawie nic) wiem ze to niedobrze,ale w obecnym stanie to chyba lepsze niz obrzeranie sie bo to tez bralam pod uwage;(((

Ewelka, przykro mi.. Nie wiem co sie stało ale wspólczuje.. Ja dzis zrobilam 50 brzuszków, 1 serie 8 min legs i wysprzatalam cale mieszkanie. Nadal mam wyrzuty co do sniadania ale odpuscilam sobie poludniowy jogurt i mysle ze mi sie kalorie wyrownaja..

wreszczie wiosna :):):) bilans dnia dzisiejszego: 2 kromki serem białym chudym, kawa z mlekiem, obiad:warzywa na patelnie szkl soku z pomarańczy( od jutra przeżucam się na grejpfruty) znowu kawa z mlekiem. teraz jem kolacje czyli 2kromki z szynką pomidorem i szczypoirkiem mniam:) popijam herbata z odrobina soku malinowego:) nie zamierzam nic jesc więcej., tylko pić dużo wody nie gazowanej jak do tej pory z 1.5l wypiłam:):)hehe ok 19tej rowerek i brzuszki.

Hej,ostatnie dni byly nie za ciekawe dietowo, byłam w pracy wiec siłownia poszła w odstawke, zjadałam troche wiecej (wczoraj 1 kawalek tortu,2 kanapki wiecej) ale weszlam dzis na wage a ta o zgrozo pokazala o kilogram wiecej!! to niemozliwe zebym w dwa dni przytyla kilogram,to chyba woda mi sie majta w organizmie, i jak jej nie wypacam na siłowni,to odbija mi sie na wadze:( niedobrze, już myslalam ze zejde ponizej 80-ciu :( Ide teraz na siłownie i do łaźni,postaram sie wypocic ten kilogram,ale dzis imieniny Mamy i troche slodkosci pewnie zjem:P Trzymajcie sie :)

Hej dziewczyny ja dzis w lepszym nastroju a to pewnie z podwodu wazenia spadlo 3 kilo;))) jestem z siebie bardzo dumna i mam motywacje do dalszego dzialania:) Dzisiejszy dzien przedstawia sie tak: Sniadanie 3 kromki wasy z chudym twarogiem przekaska: zielone jablko lunch: salatka z tunczykiem( salata, pomidory, papryka, cebula, tunczyk, i jajko plus sok z limonki i odrobinka octu winnego) a na obiado kolacje jeszcze nie wiem ale chyba kapusta kiszona i do tego jakies miesko moze piers z kurczaka. Plus zielona herbata i woda. Zrezygnowalam calkiem z kawy;)

Czesc Dziewczyny, dzisiejsza pogoda uzmysłowiła mi że juz niedlugo trzeba bedzie wyskoczyc z plaszcza i kozakow.. a co za tym idzie, ujawnic boki i cala reszte.. ja dzis zjadlam na sniadanie 5 kromek chrupkich z pasta jajeczna i kawe jak zawsze (jakies 200 kcal), zjadlam Kinder mleczna kanapke, nie wiem ile to ma kcal bo wyrzucilam papierek :( a juz mam, sprawdzilam w googlach :) 115 kcal :) wlasnie mi sie smaza warzywka z Hortexu, ciesze sie ze dzisiaj nie ma mojego faceta, bo nie musze gotowac normalnego obiadu :) warzywka - 250 kcal :)

Sopel u mnie tez dzis goraco i myslam o zakupach, ale stweirdzilam ze poczekam jeszce :) moze cos wiecej schudne i kupie mniejszy rozmiar:) Az sie odchudzac chce bardziej jak pogoda jest i sloneczko;)

Hej Dziewczeta :) Ewelinko i Sopelku - też myslalam o zakupach,chodzilam po sklepach, ale zajrzalam do szafy, okazalo sie ze mieszcze sie w plaszczyk i kurtke, ktore kiedys byly zbyt opiete :) Chcialam kupic szare saszki, ale nie moge nigdzie znalezc, wiec stwierdzilam, ze czarne stare tez moga byc... Do tego chcialam kupic torebke,ale znalazłam w szafie żółto-czarna o ktorej zapomnialam, wiec mysle ze na wiosne moge chodzic w radosniejszych kolorach - fioletowy plaszczyk,zolta torebka i szaro-kolorowy szalik :D Do tego kupie jeszcze popularna torebke Atmosphere xxl w zebre http://www.allegro.pl/item942231280_torebka_torebki_xxxl_fason_atmosphere_nowy_model.html - głownie z mysla o silowni - i od razu czuje sie wiosenniej i radosniej :D Na pewno musze kupic spodnie,bo moje juz wszytskie wisza na tyłku,ale chce najpierw jeszcze troche schudnac:) Dzisiejszy bilans byłby ok, gdyby nie imieniny,wiec do zwyklego jedzenia dodalam tez kawalek ciasta,troche lodow i salatke owocową.. Aha i jedno piwo, ale juz bede grzeczna :)

Dzień dobry dziewczyny:) ...fabetka torebka jest świetna i powiem Ci że sama zastanawiam się czy sobie takiej nie kupię;) Dziś wieczorem mam spotkanie z moimi pzryjaciółkami i mam nadzieję że zrozumieją mnie i nie będą niczym mnie kusić;) plan dzisiejszego dnia do tej pory śniadanko czyli 3 kromki wassa z białym serkiem i szczypirkiem, herbata. 2 szlk wody, teraz kawke sobie pijie:) talerz krupinku na obiad, na popołudnie idę sobie zrobić sałatke grecką. Zjem ja przed wyjściem żebym nie miała na nic ochoty. Miedzy czasie rowere k brzuszki i przysiady. Tyle:) u mnie. Miłej soboty. Ach Wiosna!!!!

Hehe cieszę się, że Tobie też sie podoba, mam nadzieje, ze ten sprzedajacy ją wystawi ponownie, to może bym ją juz miala na wyjazd weekendowy w przyszlym tygodniu:) U mnie dzisiaj mokro, deszcz pada,ale w miarę ciepło, zaraz zabiore się do czyszczenia wiosennych butów,a pozniej za robienie obiadu. Dziś na śniadanko 2 jajka na miękko i 2 kromki chleba,2 sniadanie jabłko, na obiad bedzie kasza gryczana polana odrobina zupy grzybowej (nie umiem robic sosow,a taka zupa ma z 60 kcal :D ), kawalki kurczaka i warzywa :) Do tego była godzinka siłowa na siłowni. Jutro ide na peeling kawitacyjny na twarz,podobno dobra rzecz, no i chyba na solarium sobie skocze :D

fabetka ale Ci zazdroszczę!! u mnie spodnie twardo się na swoim miejscu 3mają:/ no cóż sama sobie jestem winna.. najgorsze jest to, że totalnie brak mi konsekwencji - 3mam się dzielnie, 3mam i nagle trach!! wystarczy malutkie odstępstwo i zaczyna się.. dobrze, że już wyraźnie czuć wiosnę w powietrzu to może wreszcie uczciwie wezmę się za siebie

dzień dobry:) u mnie dziś lekki kacyk:P ale daje rade hehe:) jak do tej pory 2 wassy z serkiem i teraz czekam na rosłek straszna mam na niego ochote:)

Czemu tu tak pusto :( U mnie dziś mało jedzonka: śniadanie 2 kanapki z serem obiad kawalki kurczaka, kasza gryczana i warzywa kolacja gryz smazonej ryby i chudy twaróg z dzemem i plastrem ananasa :) Do tego godzinka zajec Bollywood. Na jutro usmażyłam sobie filet z ryby,a zamiast bułki tartej użyłam otrębów - jutro zobacze jak w smaku,na pewno zdrowiej :) Pogoda paskudna - cały czas u mnie lało, ale założyłam dziś spodnice - pierwszy raz od kilku miesiecy, fajnie sie czułam :) Byłam na peelingu kawitacyjnym, na razie twarz czerwona,ale zapewne bedzie lepiej,pojde jeszcze kilka razy, bo jest promocja, na wiosne jak znalazł :) A i wylicytowałam torebkę, pewnie w tym tygodniu ją dostanę :) Jutro ważenie, mam wrazenie, że stoje, albo spadło mi moze z 200-300 gramów, ale mówi sie trudno :) W ogóle czytałam sobie troche o dobrym dobieraniu stanikow, jest u mnie w mieście sklep polecany na lobby biuściastych, chyba się przejde i zobacze czy cos mi dobiora, podobno dobrze dobrany stanik tez wyszczupla :D

hej dziewczynki nie bylo mnie oprzez weekend bo bylam na wycieczce i niestety troche odstapilam od diety kilka piwek i 2 kawalki pizzy w sobote a;e dzis juz wracam do normalnosci mam nadzieje ze schudne do niedzieli chociaz kolejny kilogram zeby zejsc juz ponizej 80ciu Dzis zjadlam: rano: 3 krmomki wasy z wedlinka i ogorkiem lunch: biale mieso z kurczaka gotowane i salatka z kapusty kiszonej i kolacja: jeszcze niewiem ale moze jakas owocowa salatka bo mam ochote, albo salatka z tunczykiem

:) dziś mialam cięki dzień uff , ale wreszcie w domku:) moje menu dziś; 2kromki wassy z jogurtem jagodowym, kawa , dziś było 2 sniadanko czyli kolejne 2 wassy z serkiem białym do tego herbata zielona, i teraz talerz rosołku. wiecej nie chce nic jesc i mam nadzieje ze mnie nie dopadnie wilczy głod. zaraz ide poćwiczyć. Bużka:P

U mnie waga bez zmian od tygodnia ale mam okres więc może to dlatego ? ... tak to sobie tłumaczę .... A , i co to jest ten peeling kawitacyjny ?

Cześć Kochane :) Wczoraj była taka ładna pogoda, na spacerek się przeszłam z TŻ ;) A moja waga stoi w miejscu już od tygodnia, mam nadzieję, że to przejdzie niedługo. Choć w pasie widocznie mniej ;) Bilans dnia dzisiejszego: śniadanko: płatki owsiane+musli+mleczko - 280kcal 2 śniadanko: 2 kanapeczki z chlebka z ziarnami, jedna z pasztetem druga z serkiem topionym - 200kcal obiadek: mintaj+surówka warzywna+brokuły z sosem czosnkowym - 300kcal podwieczorek: 3 łyżki granoli truskawkowej z Sante - 110kcal kolacyjka: jajecznica z 2 jaj z cebulką i pieczarkami na łyżce masła- 300 kcal

Witam :) Mój dzionek dobrze dietowo,śniadanie 2 kanapki z serem,2 sniadanie 2 kanapki z szynka, obiad ryz z rybą, podwieczorek kanapka z dzemem i kolacja chudy twaróg z dzemem. Do tego cwiczenia godzinka i łaźnia,a i jeszcze godzinka tańca brzucha. Pozwole sobie zacytowac: peeling kawitacyjny to oczyszczanie skóry za pomocą wibracji ultradźwiękowej, wzbogacone o mikromasaż, który poprawia mikrokrążenie i dotlenienie komórkowe oraz zwiększa penetrację substancji aktywnych w głąb skóry. Pozwala na dokładne usunięcie nadmiaru sebum z porów i meszków włosowatych, pozbycie się zaskórników, wągrów i bakterii. Wygładza skórę, doskonale nawilża i stymuluje naturalne nawodnienie oraz zmiękcza naskórek. Działa kojąco i regenerująco na skórę :) Jutro na solarium skocze :P Buziaki

Hej wszystkim odchudzajacym kobietkom:) Ja wrocilam do swojego rygoru po nieco za obfitym weekendzie;) I czuje sie swietnie na tej diecie mam duzo enegrii nie jestem ciagle zmeczona i spiaca;) A wy jak odczuwacie diete?:)

Witajcie ;) Ja czekam z niecierpliwoscia na piatek bo bede sie wazyc i mam wielka nadzieje ze bedzie mniej;) i lekkie pofolgowanie sobie na weekendzie nie odbije sie bardzo na mojej wadze. Ogolnie czuje sie super na diecie mam wiecej energii jestem wypoczeta kiedy wstaje a nie jak wczesniej wymeczona gorzej niz przed polozeniem sie do lozka :P a Wy jak tam jakie macie samopoczucie?

Witam Was ciepło :) Chciała bym dołączyc do waszego topika o odchudzaniu a jednocześnie też coś zrobić z sobą. Czuję się żle w swoim ciele :o Upasłam się okrutnie przez zimę 😭 Nie wiem zupełnie jak się za to zabrać :o Każdy zrzucony kilogram motywował by mnie do dalszego działania. Moim marzeniem jest 10 kg, ale gdyby udało się 5 to byłabym już szczęsliwa....ehhhh...tylko nie wiem czy potrafię :o Mam siedzący tryb życia, nie spalam, wszystko się odkłada :o Wyglądam okropnie 😭

obtluszczona nie martw sie wszystko da sie zrobic, jak spadnie chocby pierwsze kilo uwierzysz w swe mozliwosci;) A jaka diete planujesz robic? powiedz cos wiecej o sobie:)

Po pierwsze zmienie nicka, bo ten mnie jeszcze bardziej dołuje :o Mam 48 lat, 86 kg 😭 przy 170 cm wzrostu. Typowo siedzący tryb życia, w pracy za biurkiem :( W domu na kanapie :( Nie zdrowe, wysoko tłuszczowe odzywianie :( Ostatnio zmieniałam zamki w spódniczkach bo wszystkie po kolei pękały :o Tak nie może byc dłuzej :( Tylko nie wiem jak za to się zabrac :(

Breff bedziemy Cie wsperaly ;) na poczatek odrzuc wszelkie slodycze i tluszcze ogranicz weglowodany ( ziemniak, chleb, bialy ryz, makarony) Staraj sie nie jesc po 18tej i zacznij sie troszke ruszac chocby mialy byc to na poczatek wieczorne spacery. A mysle ze szybko zobaczysz pierwsze rezultaty i nabierzesz ochoty na wiecej. 15 Sierpien- 93kilo 18 pazdziernik 80kilo 09 marzec- 83kilo:( 17marzec-80 kilo;) Jak najszybciej zejsc narazie ponizej 80ciu Cel 65:)

Ewelka, dziękuję Ci bardzo 🌼 Dwa lata temu walczyłam tez z nadwagą, wystartowałam 1.04 (prima aprylis) tak sobie zażartowałam. Wówczas do lipca udało mi się zrzucić 9 kg :D Byłam cała dumna z sibie, potem cxas wakacji, wyjazdów,grillowania i pokus wszelakich :o I od tego czasu żarłam bez ograniczeń :o Już nawet odmówienie sobie słodkości nie jest dla mnie problemem, największym jest własnie ten brak ruchu :o Od wczoraj przed wstaniem z łóżka (rano) robię po 20 brzuszków, ale to w ciągu dnia jest za mało :o Przychodzę z pracy, zasiadm przed kompem i tłuszcz się odkłada :( Czy mogłabyś mi polecic jakąś skuteczną dietę, tyle jest ich tutaj, że nie wiem z której najlepiej korzystac. A szczególnie chodzi mi o taką "szybką" której jakoś szczególnie nie trzeba przygotowywac tylko wracając z pracy coś kupić i zastąpic tym tradycyjne obiady które codziennie gotowe czekaja na mnie :o