Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zia86

Suknia bajka!!! - co myślicie?

Polecane posty

O jesteś moją imienniczką! ;) Dzięki za komentarz, nie chce się też przytłoczyć suknią ale wydaje mi się, że taka będzie do mnie pasować.

Gość wowwwwwwwwww
buty piękne i suknia też:) naprawdę śliczne:) gdybym miała możliwość jeszcze jednego ślubu to ojjjjjjjj...:) byłaby to ta suknia:) no ale, już 3 lata po:P:P

Gość do Szczera Paula
pewnie bylas reprezentantka 'prowinconalnej elegancji' majacej wiecej wspolnego ze stylem dziwkarskim a nie eleganckim i dlatego wszyscy sie na ciebie gapili:D a pannie mlodej w dniu slubu nikt nie jest w stanie skrasc show

Gość a ja wole czekoalde....
tak szczerze to nie kumam tego ''trendu'' strojenia sie na slub. ja osobiscie nigdy bym nie zalozyla jakies np. balowej sukni na wesele bo to kompletnie mi nie pasuje. poza tym takie typowe wieczorowe suknie zaklada sie chyba po godzinie 20 i jakos smiesznie wygladaj te kobiety co ida o 12 w poludnie w keicach wieczorowych do Kosciola jak na bal sylwestrowy....

Dzwoniłam do salonu w Wawie, nie mają niestety tych modeli ale mogą sprowadzić, zaraz pani mi oddzwoni jaka cena. :)

Gość animowanka
a ja wole czekolade.... no dziwnie to wyglada ale z kolei wieczorem na imprezie weselnej blyszcza heh. Osobiscie tez nie lubie dlugich balowych sukni, ale byc moze z wiekiem tez mi sie to zmieni.

Gość suknie kompletnie mi sie
nie podobają. Za to buty - cudo! Są przepiękne!

Ja też takich balowych nie lubię, zawsze ubieram jakaś ładną koktajlową suknie która nie jest zbyt wyzywająca do kościoła a jednocześnie nie jest zbyt prosta na przyjęcie. Umiar we wszystkim jest wskazany. :) I nigdy by mi do głowy nie przyszło przyćmić Pannę Młodą. Co do cen to jestem pozytywnie zaskoczona, myślałam, że mi powiedzą, że suknie kosztują jakieś 15 tys a najdroższa(ta rybka) kosztuje 9000zł. :)

Gość animowanka
no zabiłaś mnie... 9000 zł??? Szkoda pieniedzy na 1 albo 2 razy! To połowa moich gości na weselu!!!

Gość a ja wole czekolade...
moim zdaniem nie sa warte swej ceny... zwykle sukienki jakich wiele i spokojnie bys kupila taka sama za polowe......

Moim zdaniem są. :) Przymierzałam różne suknie od 2 tys do 9 i żadna mnie jeszcze nie powaliła. Także chyba jednak nie znajdę innej. Zresztą nie chce, suknia ślubna to powinna być ta suknia którą się zobaczyło i powiedziało "wow" a potem jak się ją ubrało to wiedziało się, że tylko ta i żadna inna. Te są inne oryginalne, lekkie, ciekawe i wykonane z pięknych materiałów. Poza tym powiedziałam, że najdroższa tyle kosztuje. :) Mam limit do 10 tys na suknie więc to nie problem.

Gość animowanka
ehh fajnie masz my niestety wesele suknie i inne fundujemy sobie sami wiec budzet jest mocno ograniczony, ale sadze se odpowiednik tej sukni w roznych salonach w duzych mistach bys spokojnie znalazla :) No poza tym masz jeszcze baaaaardzo duzo czasu do slubu, moze Ci sie jeszcze koncepcja kilka razy zmienic, wiem co mowie. Ja mam slub za 2 miesiace (1 maja ) i suknie wybieralam w grudniu 2009. Poczekaj nie spiesz sie.

Boże chwalisz sie ze możesz wydać 9tys na suknie i to nie specjalnie piękną, choć przyznam że sie mi podoba. Pomyśl o dalszym życiu a nie o sukni bo niektórzy na ślub wydają majątki NA POKAZ a po pół roku biorą rozwód czego ci nie życze. Ja to bym bardziej myslala o tym zeby być szcześliwym po ślubie

no ale skoro przymierzylas niby juz z 50 sukni, ktore zakladam ze wczesniej ogladalas rowniez w necie i bylas nimi zachwycona to skad pewnosc ze jak przymierzysz wlasnie te to bedzie WOW?

i tez uwazam ze cena to przegiecie. pewnie placi sie za metke po prostu i pewnie innej firmy z tego samego materialu kosztuje z 2-3tys mniej....

Nie chwalę się. :) Po prostu ktoś się wcześniej pytał o cenę tych sukni a poza tym cieszę się, że cena okazała się niższa niż wydawało mi się, że będzie. :) Wiadomo, że 9 tys to w ogóle dużo pieniędzy ale ja myślałam, że te suknie mogą być duuuużo droższe. To nie było tak, że ja te suknie przeglądałam w internecie. Ja po prostu pewnego dnia spontanicznie stwierdziłam, że sesja się skończyła to w nagrodę pójdę sobie pooglądać suknie w salonach. :) I po prostu wygooglowałam różne salony, poumawiałam się i bez przeglądania kolekcji wybierałam to co chce przymierzyć w sklepie bądź zdawałam się na wyczucie pani w salonie, chciałam też przymierzyć przeróżne fasony żeby wiedzieć w czym mi będzie lepiej.

A ja wolę czekoladę jakbyś mogła to pokaż mi takie sukienki w innych salonach. :)

Gość
piękna ta suknia

wrzuc jeszcze raz linki bo te z 1 strony cos mi sie nie otwieraja juz teraz

To jest Jesus Peiro model 146 wyskakuje w google grafice.

Gość a ja wole czekolade
Demetrios ma kilka takich tiulowych chociaz ciezko mi powiedziec czy sa ladne czy nie bo to kompletnie nie moj styl. Moze ta twoja moze sie podobac ale za na pewno nie robi jakiegos wielkiego wow. za 10 tys. juz bym sobie poszukala czegos bardziej olesniewajacego, bo ten tiul rzeczywiscie bo kilku tancach moze wygladac malo ciekawie.... tak czy siak widze o wiele ladniejsze kiecki i polowe tansze wiec z ta twoja po prostu szalu nie ma....

Gość ciekaaawaaa
Zia, ja wiem, że to nie w tym temacie, ale nie mogę znaleźć tamtego - a tak z ciekawości chciałam zapytać, co zadecydowałaś z ta imprezą dla druhen?? Bom była jedną z niewielu zwolenniczek pomysłu ;) Pozdro!

Gość pierwszza miłośśc
Hehe moja psiapsiola szyje podobne za 2 koła :)

Przymierzałam suknie Demetrios nie było takich, same ciężkie i bardzo strojone. To dziewczyny pokażcie olśniewające według was suknie dostępne w Polsce. Za 10 tys u Zienia sukni jeszcze mieć nie można. ;) Ale jego atelier na pewno odwiedzę choćby z czystej ciekawości. Druhna Party się odbędzie w połowie kwietnia, już znalazłam świetne miejsce restauracje barkę przymocowaną u wybrzeża Wisły. :) Teraz właśnie się męczę z zaproszeniami.

Gość jak z toba gadac
zia nikt ci nie bedzie wyszukiwal sukien i udowadnial ze sie mylisz. zadna z tych, ktore znalazlas nie zachwyca, a do tego zeby powiedziec o niej "olsniewajaca" to juz w ogole baaaaaaardzo daleko. to ze sprowadzisz suknie niewiadomo skad i dasz za nia 10tys naprawde nie przesadza o tym ze jest lepsza od innych. co mozna odniesc do wszystkiego, co zwiazane z twoim weselem. dla niezorientowanych: http://www.wykop.pl/link/267069/tak-sie-planuje-slub-2-lata-przygotowan-100-tysiecy-zl http://forum.gazeta.pl/forum/w,528,103234200,103234200,Zia86_zestawienie.html

Pytam bo ja takich nie znalazłam. ;) Dlatego myślałam, że może macie jakieś "wow" w swoich katalogach. Nie chce być lepsza, jakby tą suknie można było kupić np. w Krakowie i dać za nią 2000 zł to nie zmniejszało by to mojego zachwytu nad nią. ;) Aha i zestawienie to co podałaś jest dawno nieaktualne. Aktualne jest tutaj - http://forum.gazeta.pl/forum/w,619,106960275,106960275,Rozne_koncepcje_czyli_Zia86_wychodzi_za_maz_.html ale to nie o tym temat. Proszę tylko o opinie o sukni. :)

Gość co sie czepiacie
Jak ma pieniądze, to niech robi wesele,jakie sie jej podoba. Zazdrościcie ??? Widocznie bardzo. Zia zapytała tylko o opinie na temat sukni. Btw. suknia ładna :)