Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dzik pumba

dieta na wesoło

Polecane posty

Pumba szacun za dzielne przeżycie imprezek :) domyslam się, że wcale tak łatwo nie było.... dzisiaj nadprogramowo zjadłam kilka orzeszków w czekoladzie i pieczonych plasterków ziemniaka z serem żółtym. nie wiem czemu zjadłam no ale zjadłam i nic juz na to nie poradzę :) ale skończyłam właśnie godzinną randkę z Mariolką B więc nie jest źle:) jutro chyba z rana mamy bliskie spotkanie z panią wagą?:D oby była łaskawa dla kazdej z nas:D wogóle to chciałam powiedzieć, że też jestem szczęśliwą osobą:)to jednak prawda, ze miłość uskrzydla ❤️

Pyzuś, dziś tylko my na stanowisku. Co się stało z resztą Chudzinek? Grzybie, Kuki, Patrycho, Nie chłopaku, Adeleido, Mambo, Dosiu, Poolu, Ciziu Blond- proszę się meldować i informować o postępach odchudzeniowych! p.s. Zrobiłam 46 basenów :D

no caly łykend ;D grzeszylam tzn wiecej jadlam :) :P wczoraj tez bylam na basenie :) z moim ukochanym :) i o dziwo plywalismy :) z malymi przerwami ;D Dziczku jestem z Ciebie dumna :) ja jutro tez idę na basen :) Pyza ja tez mogę sie pochawalic tez jestem max szczesliwą osobą :D hehe ps. skarby podobno zeby spalić paczke chipsow i piwo trzeba 8 godzin spac:P

pieknie dziczku :)jestem dumna z Ciebie:) pyzuś i jeszcze wiecej szcescia :D wczoraj tez bylam na basenie z moim ukochanym i nawet plywalismy :) ps. pozdwolilam sobie za duzo w łykend:P jadlam wiecej :) ps2. cycki mi zmalaly ;( ps3.zeby spalic piwo i pake czipsow nalezy spac 8 H :* muach kocahne ps4. tez jestem szcesliwa :D lalala

hej lasencje:) dziewczyny pewnie weekendują i stąd ta gorsza frekfencja:D Pumbuś, Mambuś jesteście wielkie z tym basenem!!kurcze jak tak Was czytam to sama się na ten basen zaczynam nakręcać :) hihi dobry wpyw na mnie macie:) a z tymi zestawem (chips+piwko) to bardzo miła wiadomość:) a z jakiegoś wiarygodnego źródła chociaż?:) no ale z biustem to kiepawo, ale przed @ urośnie;) u mnie mniej 2,5kg:)to bardzo miłe zaskoczenie bo w niedzielę dość póżno jadłam i więcej niż normalnie. aaa i widzę mini mini minimalną poprawę bo brzuchu:) rany,jakiego to daje pałera do dalszych ćwiczeń!!!!! a jak Wasze postępy wagowo - centymetrowe?:)

informacje mam od mojej przyjaciolki jej chlopak podobno sie zna ps ale to chyba bedzie ta mala paczuszka:) tez bede musiala sie zwazyc :P

Cześć, Dziewczyny:) Nowy tydzień, nowa pora roku, lekko mi jakoś :) W piątek zmoblizowałam do ćwiczeń męża i córkę, piękne to było i budujące :) Trzymałam się dzielnie cały weekend, w sobote było mnóstwo kilometrów pieszo na świeżym powietrzu, a w niedzielę wieczorem wpadli goście. no i troszkę się pogrzeszyło - alkohol lubi towarzystwo kalorycznego jedzenia :) A ja ten duet bardzo lubię z wzajemnością ;) Pewnie zrównoważyłam moje poświęcenia... ale co tam, widzę że jest mnie troszkę mniej i to jest pokrzepiające. Jak nastroje?

kochane wazylam sie :P i . . . 2 kilo mniej ale jestem szczesliwa o jejku :) po mimo drobnych grzeszkow waga leci w dol dobrze ze jestescie bo jakos razem latwiej :)

Mambuś superowoooo:) daje pozytywnego kopa taki widok na wadze no nie :) ja tez starsznie się cieszę, że Was tu znalazłam i że jest taki topik bo na prawdę bardzo mi pomagacie:) a już miałam przed oczami TV pake :) to może jak przeznaczy się cały dzień i noc na spanie to wtedy się ją zrzuci:D Niteczka brzuszek mówi sam za siebie:) to lepszy sprawdzian niż waga i centymetr:) fajnie, ze zmobilizowałaś rodzinkę do ćwiczeń-na pewno jest Ci raźniej i przyjemniej:) fajnie, że my tu tak sobie normalnie dietujemy...że można i w weekend drinka wypić, i jak jest coś smacznego i ma się na to ochotę to mozna z czystym sumieniem zjeść. nie ma stresu, jest miło i wesoło a ciałka wyglądają coraz lepiej:)

Chyba coś mi sie z mózgiem robi :p tęsknię do uczucia niedosytu w żołądku (po wczorajszym wieczorze mam zapasy na pół dnia) i do tego wyrzutu endorfinek po ćwiczeniach :) W sobotę na wycieczce do lasu dostaliśmy całą trójką takiej głupawki pod koniec, że aż wstyd ludzi :). Ganialiśmy się, rzucaliśmy suchymi szyszkami, i inne takie. Wypuścić niedotlenionego, nieruchawego miastowego człowieka do lasu na kilka godzin :D

hej dziewczyny:) u mnie też nawet rowera nie było w plenerze w weekend ale stacjonarny był :) ubyło mi 1,8 kg chyba bo jak dziś weszłam na wagę to szalała strasznie ale optymistycznie wzięłam najmniejszą wagę heh:):) dziś znów na siłownię może za dużo jem albo złe rzeczy bo chciałabym to szybciej tracić wrrr może zastosuję więcej ruchu co myślicie??? jak tam u Was pogoda bo u mnie pochmurnie niestety ale podobno ma się wypogodzić:):)

Hej dziewczynki ja się dziś zapomniałam zważyć ale ważyłam się kilka dni temu to poczekam jeszcze troszkę, w weekend też miałam troszkę grzeszków, było piwko :-/ ale od dziś znów nic :-) No i wczoraj to nawet na rowerku nie pojeździłam, ale nadrobię to !!!! Trzymajcie się !!!! :-)

Witam w nowym tygodniu, ale Wam zazdroszcze sukcesów, znaczy się spadków wagi. Ja tylko 0,5 kg, chyba jestem już za stara na diete. Ale będę z Wami dalej. Pozdrawiam

ech zjadłam 2 kawałki placka wrrr ale tak patrzył na mnie z lodówki wrrr. właśnie kończę drugą kawę i mam po nagrodzie ech:(:( a jak tam u Was a to powinnyśmy się wszystkie w poniedziałek ważyć i wpisywać taka rywalizacja i motywacja by była większa...

wrrrr napisałam posta i się nie wysłało:( skopiowałam ale w miedzy czasie robię inne rzeczy i też coś kopiowałam i buuuu przepadło:( w skrócie: Adeleida u mnie spory ubutek ale weekend przed odchudzaniem zjadłam 1,5kg frytek. dalej bez komentarza:) Paooolaaa gratulacje ze spadku! u mnie też ponuro i chłodno ale najważniejsze ze mamy już wiosnę:) Dosia nie martw się, w weekend każda jakieś grzeszki popełniła:) w końcu nie można się zadręczać non stop:)

Chudzika masz racje dobrze jest ekipą sie odchudzać:) ( w kupie siła ) Tym bardziej ze każda popełni jakiś smaczny grzeszek;) i nie robimy żadnej rygorystycznej diety, bo bym chyba oszalała:)

Gość pimpimpimpim
Dieta na wesoło. bardzo fajnie jak by to była prawda. Niestety wiem że to jest nie możliwe. Bylam na diecie już ze 4 razy i za każdym razem dla mnie to była męczarnia. ale teraz zażywam chitinin i wydaje się że to męczarnia juz mi minęła jem normalnie ruszam się dużo i zjadam pastylki i chudnę. tak to powinno wyglądać. Jestem z siebie bardzo zadowolona.:DDDDD

Jeśli dieta Cię unieszczęśliwia, to bez sensu jest, bo wiadomo, że za chwilę wrócisz do dawnych nawyków z dobrobytem kilku kilo na plusie. Trzeba znaleźć dobra motywację i taką metodę, kóra nie będzie męką :)