Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszka100

Chłopak dał nam czas

Polecane posty

Masz racje, czas najlepiej to zweryfikuje. Ale i tak musze powiedzieć, że nienawidze takiego niezdecydowania i życia w niewiedzy!!!!!!!!! Dobranoc:) Do jutra;)

Gość zalamana zrozpaczona
nie wiem sama... chyba przez to spotkanie odzyly mu wspomnienia... i to same te mile. sam zaczal wspominac... na poczatku byla rozmowa o niej... pozniej to... nie wiem naprawde nie wiem

wstalam tak rano na zajecia a okazalo sie ze nie ma ich... z jednej strony dobrze ech pol nocy nie spalam przez to spotkanie... mysli mi krazyly w glowie caly czas... chyba dlatego i glowa mnie teraz boli... on bedzie mnie chcial jak jeszcze raz dostanie kopa od tamtej... pewnie tak

Wiesz co ZałamanA? on ją poznał wtedy jak z Tobą zerwał, co dla mnie jest raczej bajką.. I co? od razu sie tak zakochał i tak cierpiał?!?!?! a może pisał specjalnie durne opisy żebyś Ty cierpiała?!? Kurna co za koleś. Współczuję Ci.

Gość mentossss
wiec nie pozwol mu na to, zobacz co ta relacja z Toba robi:( 🌻 ja wiem, ze kochasz, ze tesknisz, ze bys chciala, wiem jak to jest, ale naprawde zobacz, czy to Ci daje szczescie?

Gość kafeteria sie pirdoli

cześć dziełchy... da rady dzisiaj popisać? widzę że jak sobie poszłam wszystko wróciło do normy :)

cos nie mozna tu nic napisac

Gość temat do dupy

Gość Motyleeek
Witam...Jestem tu nowa:) ...Jestem z moim chlopakiem juz rok... Wiadomo przez ten czas bylo wiele wzlotow i upadków.. Duzo razem przeszlismy... Wszystko bylo dobrze.... Az nagle nie odzywal sie przez 2 dni... dzwonilam pisalam... az wkoncu odebral... Spotkalismy sie, zapytalam co sie dzieje czy nie zalezy mu na mnie... A on odpowiedzial ze zalezy tylko musi pare spraw przemyslec....Ze da mi odpowiedz... Zapytalam sjie czy bedzie tak jak dawniej, a on na to ze widzi szanse ale nie teraz....za tydzien za 1/2 miesiąca... CO O TYM SĄDZICIE. musze dodac jeszcze ze bardzo go kocham.... :(

Gość Motyleeek
Witam...Jestem tu nowa:) ...Jestem z moim chlopakiem juz rok... Wiadomo przez ten czas bylo wiele wzlotow i upadków.. Duzo razem przeszlismy... Wszystko bylo dobrze.... Az nagle nie odzywal sie przez 2 dni... dzwonilam pisalam... az wkoncu odebral... Spotkalismy sie, zapytalam co sie dzieje czy nie zalezy mu na mnie... A on odpowiedzial ze zalezy tylko musi pare spraw przemyslec....Ze da mi odpowiedz... Zapytalam sjie czy bedzie tak jak dawniej, a on na to ze widzi szanse ale nie teraz....za tydzien za 1/2 miesiąca... CO O TYM SĄDZICIE. musze dodac jeszcze ze bardzo go kocham.... :(

eh, co myślimy... po prostu witaj w klubie. nasze chłopy są beznadziejne jak pogoda ostatnio. wszystko się pierdoli. taki świat, niestety. mój np tylko gada- wielkie obietnice składa a gówno z tego wychodzi. mam dość! wiecznie mi się nie chce prostych spraw mu tłumaczyć, powinien chociaż chcieć zrozumieć, a on sobie ostatnio ciągle "żartuje" co doprowadza mnie do szewskiej pasji. niech spada na drzewo do małp-tam jego miejsce!!! pozdrawiam wsie i dookoła :)

ale jaja, już myślałam że się wszystkim w głowach pojebało :D ale spoko... to tylko mi chyba ostatnio. i ta kaffe!!! piszmy piszmy, może się temat wyprostuje :) nawet muszę stwierdzić że ta kaffe jest bardziej wkurwiająca od mojego chłopa. a to już mega bonus :D

wreszcie mozna pisac:D o rany u mnie sie wiele wydarzylo...