Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Macho___25

10 powodów dla których kobiety zdradzają !!!!! Tylko TUTAJ !

Polecane posty

Gość no tak sami faceci piszą
zwierzenie się jednej osobie nazywasz chwaleniem? to cóż można powiedzieć o facetach, którzy na prawo i lewo rozgłaszają szczegóły sytuacji

nie chwalą tylko szukają rozgrzeszenia" faceci potwierdzenia :D jak zwał tak zwał

to cóż można powiedzieć o facetach, którzy na prawo i lewo rozgłaszają szczegóły sytuacji " pokaż mi tych facetów co tak robią :D ?

ja znam takich 3 2 pracuje ze mną 1 to mój były otwarcie mówią o swoich podbojach jednocześnie deklarując miłość do swej połówki. Bo dla facetów zdrada nic nie znaczy taka jest prawda.

otwarcie mówią o swoich podbojach jednocześnie deklarując miłość do swej połówki." tzn co ? zbierają wszystkich z firmy na bankiecie i podczas wznoszenia toastu oznajmiają co robią ? :D:D:D

'pokaż mi tych facetów co tak robią' Regres, ma Ci podać nazwiska czy pokazać zdjęcia? :) O ile kobiety zdradzają tak samo jak faceci, to zgadzam się z opinią, że kobiety mniej się tym chwalą.

Regres nie zgrywaj się:) wiesz o co mi chodzi dla faceta otwór to otwór.!otwarcie przyznają sie do zdrad używając chamskich określeń przecież jesteście prości--sam tak twierdzisz

jak widze macie juz punkty chlopaki ... no to do dziela ... przystosujcie sie do tego co wymieniliscie ,a moze kobitki zdradzac Was nie beda. Rogres ,a ty co ??? masz dobra prace ,placa Ci za to ,ze jestes na kafeteri... Pozdrawiam

no i oczywiści nie opowiadają o szczegółach sytuacji intymnych

Regres, ma Ci podać nazwiska czy pokazać zdjęcia? " sukienka dokładnie jak piszesz :) zweryfikujemy te fakty podczas konfrontacji ;) co do faktów ? no cóż może sie i chwalą ale mając lat 19 czy 20 sam robiłem w tym wieku wiele głupot :P

acha w wieku 19-20 lat chwaliłeś sie zdradami teraz już milczysz na ten temat :O:P

Rogres ,a ty co ??? masz dobra prace ,placa Ci za to ,ze jestes na kafeteri." jakoś sie tak ustawiłem ze mi dobrze płacą za to co robię a jeszcze w tym czasie mogę sobie śmiało popisać na kafe :) nie każdy ma tak fajnie jak ja :)

otwarcie przyznają sie do zdrad używając chamskich określeń " sami generalizujesz :D jedni mówią inni nie ... w moim kręgu kumpli o takich sprawach wiemy tylko my czyli .... mam 2 przyjaciół który jeden zdradza swoja żonę o tym wiem tylko ja i ten 2 kumpel , nikt wiecej ... no ale my mamy ponad 30 lat na karku wiec rozumiesz... notabene koleś jest w strasznym dole psychicznym kochanke pożegnał juz pół roku tem ale nadal ma doła

regres, ja tez tak mam ;) ja jestem wierna, nie rozumiem zdradzajacych :/

acha w wieku 19-20 lat chwaliłeś sie zdradami teraz już milczysz na ten temat" sami gdzie ty wyczytałaś ze ja w tym wieku zdradzałem ?

Facet kieruje sie zawssze tylko jednym i spowodowane jest to zazwyczaj odruchem impulsowym, czyli: 1.Chęć wpakowania jej penisa w tyłek i zaspokojenia swojej potrzeny. Później ta laska moze dla niego nie istnieć. A wy jestescie podłe, bo to planujecie. no i kto jest gorszy? może i planujemy ale to nie znaczy że jesteśmy podłe

Regres a nie mogłeś koledze doradzić by zostawił zonę,zamiast ładować się w emocjonalne gówno jakim jest romans?

10:09 [zgłoś do usunięcia] Regres acha w wieku 19-20 lat chwaliłeś sie zdradami teraz już milczysz na ten temat" sami gdzie ty wyczytałaś ze ja w tym wieku zdradzałem ? droczę się,wiem panowie z kafe nie zdradzają i nie zdradzali swoich kobiet.Są zbyt idealni .;):P

Sami nie bądź dla nich taka dobra i tak nie potrafią tego docenić samce jedne.

zgadza się tylko facetom łatwiej się wybacza zdradę

Kobiety zdradzają bo czuja się zaniedbywane przez partnera nie tylko w łóżku. Faceci mogą mieć udany związek, a pomimo tego szukają dziury w ...

łatwiej facetom wybacza się zdradę ? może u wybacza ale nie zapomina,a brak zaufania w zawiązku to..powolna śmierć dla miłości.