Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosannes tears

PROTESTUJEMY- zwróćcie uwagę Polski! Wpisujcie się!

Polecane posty

Gość idzcie spać
hhihihi hih żenująca jesteś ja nie widzę żadnych zasług pana prezydenta. też chętnie się dowiem! Sama jesteś żenująca (wasze ulubione powiedzonko - żenua) - ile Wy macie lat???

Gość casia a co wiesz o wawelu???
watpie w zaslugi tych pochowanych tam

Gość hhihihi hih żenująca jesteś
ale ty nie rozumiesz, czasy się zmieniły, to ważne miejsce historyczne ze względu na postacie, które tam pochowano w jednym miejscu. to miejsce jest wielbione przez ludzi. nie pytaj więc czemu ich tam pochowano! to miejsce nabrało w XXI jeszcze większego znaczenia ze względu na czas jaki istnieje! dlatego trzeba zasłużyć! jak można mówić, że Mickiewicz jest gorszy od prezydenta? :O:O:O to skandal

przeanalizuj sobie życiorysy wszystkich którzy tam spoczywają. Wcale nie są tacy święci. Więc i dlaczego prezydent miałby tam nie spoczywać. Walka o wolną Polskę to za mało? Walka o pamięć o Katyniu, bohaterach wojennych to za mało? Gdyby nie było takich ludzi jak on, Wałęsa itp. To dzisiaj moglibyście może pierdnąć a nie protestować. A na co dzień widzielibyście panów z białymi pałami.

mam pytanie- a skąd możesz wiedzieć ile mam czasu? nie każdy musi byc pracoholikiem i siedzieć od rana do wieczora w pracy- ja swoją kończe o 16-17. Wyraziłam swoje zdanie i gdybys była kulturalna to wytknęłabyś mi błędy a nie pisała, że wypisuję głupoty. na moje pytanie też nie potrafisz odpowiedzieć więc... pytam, a ty potrafisz tylko obrażać :)

a jak mozna porownywac artyste do zaslug prezydenta to wogole nie ten pulap

zawuażyłam, że większość przeciwników jest klturalna i ma rzeczowe argumenty, zwolennicy wpadają na ten temat, wyzywają, nie mówią nic mądrego i konkretnego, no i odchodzą. to mówi samo za siebie!

przed kazdym pogrzebem na wawelu byly protesty..teraz sa znowu kiedys o tym nie powiedza tylko beda protesty jak znowu beda chcieli kogos pochowac... a wy macie nasrane w glowkach zeby robic protesty o take cos...boze kochany juz bez przesady. Kiedys ludzie by powiedzieli ze Pilsudski czy inny malo zrobil teraz trzeba sie uczepic Prezydenta. Ten co stwierdzil ze przez niego wyjechal z kraju taaaaaaa buahha on nie rzadzil Polska od zawsze a juz od wielu wielu lat Polacy wyjezdzaja ejszcze przed nim bylo tragicznie wg mnie teraz lepiej ale jak dojdzie do wladzy partia Tuska to juz w ogole bedzie traagicznie

tak i smiem twierdzic ze litwo ojczyzno moja.... nie doruwnuje walki z komunizmem w czystej postaci.

a ty oczy masz? napisałam żenująca, a to ładne polskie słowo.

Gość wetsgsfgsx
casia naucz sie pisac po polsku, co z ciebie za patriotka?

zawuażyłam, że większość przeciwników jest klturalna i ma rzeczowe argumenty nastepna hipokryzja ktora widac

Gość Czekam ciekawy...
To wy wsszystkie krzyczące przedstawcie mi jego załugi! SŁUCHAM! bo ttylko umiecie pisać, że niby tyle wiecie- to do cholery pochwalcie się wiedzą. Bo wikipedie już przeczytałem i nie widzę tam niczego co byłoby niepowtarzalne i czyniła prezydenta kaczyńskiego wyjątkowym prezydentem.

dorownuje*

Gość wetsgsfgsx
a wymienisz kurde te zasługi? ja nie moge... denerwuje sie juz

caly czas maglujemy zaslugi prezydenta, prosze poczytac wczesniej. Nastepny hipokryta ktory udaje ze nie zauwazyl. Dajesz mu czarne a on mowi ze to biale...

Gość Czekam ciekawy...
no właśnie i co? i cisza.

no właśnie, jakie są jego zasługi ? które tak opiewasz. poza tym jeśli nie dostrzegasz ponadczasowości i roli Mickiewicza w Polsce to naprawdę brak słów... no ale ktoś kto tak późno dowiaduje się o Katyniu ma problemu z interpretacją polskich dzieł...

Człowieku czy do Ciebie nie dociera, że podczas gdy jest pokój, nie ma wielkich zasług, nie ma wielkich splendorów? Wałęsa je ma owszem, nagroda nobla, walka o wolną Polskę, wygrał z komunizmem. Kaczyński też walczył o wolną Polskę. Bo ja nie wiem jakich zasług oczekujecie w czasie pokoju? Kwaśniewski chyba mniej zrobił.

tak, te ordery wklejone z interentu ? to jaki on wielki, że ktoś nie wiedział co zrobił i musiał sięgnąć do sieci ? patrz jaka to jest hipokryzja, mówić, że ktoś zrobił dużo , a nie wiedzieć co i musieć sprawdzać! gdyby to były wielkie czyny, wiedziałabyś o nich bez sprawdzania poza tym nie zrobił niczego wielkiego

Mickiewicz był patriotą, Chopin był patriotą. Kaczyński był patriotą. Każdy w inny sposób walczył o Polskę ale walczył..

ruszcie glowki i poczytajcie wczesniejsze watki bo niechce mi sie znowu tego pisac. A czyt. ze zrozumieniem jest wskazane. A ci co niby o katyniu tyle wiedza to pochwalcie sie ta wiedza

Gość mam pytanie takie...
Pani.Kara mam pytanie- a skąd możesz wiedzieć ile mam czasu? nie każdy musi byc pracoholikiem i siedzieć od rana do wieczora w pracy- ja swoją kończe o 16-17. Wyraziłam swoje zdanie i gdybys była kulturalna to wytknęłabyś mi błędy a nie pisała, że wypisuję głupoty. na moje pytanie też nie potrafisz odpowiedzieć więc... pytam, a ty potrafisz tylko obrażać A czy ja mówię o tym, że masz pracować zamiast tu siedzieć? Można robić wiele innych pożytecznych rzeczy a nie wylewać tu swoje żale. Np możesz ten czas poświęcić na przeczytanie czegoś sensownego. Ja nie będę nic więcej pisać bo na forum nie lubię się udzielać i robię to rzadko, ale jak czyta się coś takiego to po prostu trudno w to uwierzyć. Ja nikogo nie obrażam, tylko chciałam Ci uświadomić że to co teraz robią niektórzy jest NIEPOTRZEBNE! Zaakceptujcie tą decyzję. Po co się kłócić? lepiej CI będzie?

no to skoro teraz przyznajesz że nie ma wielkich zasług to sama popierasz protest! Wawel czeka na kogoś zasłużonego. absolutnie z całym szacunkeim do pana Kaczyńskiego.

i ty jesteś patriotką i ktoś tam jeszcze jest. to co, większość Polaków będzie na Wawelu, tak?

Gość Czekam ciekawy...
Jeżeli kaczyński był taki super to dlaczego miał tylu przeciwników? a jego zwolennikami były mohery? no dlaczego?

Gość Agnaaaaaaaaa
Jak Wy możecie w takim momencie pisać takie rzeczy, żeby Was kiedyś coś takiego spotkało!!!!

więc w na Wawelu nikt nie byłby już pochowany. Tak jak napisałam, nie będzie marszu z bagnetami, karabinami i chorągwią. Nie będzie wielkich armii z genialnymi przywódcami na czele ani walki wręcz. Wystarczy 1 bombka i będzie po wszystkim.

pewnie, ze to pewnie niczego nie zmieni, bo przyotowania już są w toku, ale chcę tylko wyrazić swoje zdanie szkoda, że casia omijasz w ogóle pytania mówiąc, że ci się nie chce. nie musisz tego przyznawać tu, ale przyznaj przed samą sobą, że coś nie bardzo jesteś zorientowana. a teraz sobie stąd idę 🖐️