Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosannes tears

PROTESTUJEMY- zwróćcie uwagę Polski! Wpisujcie się!

Polecane posty

To żadne miejsce na takie głosowanie i nikt z tymi głosami liczyć się nie będzie, ale moim zdaniem to przesada. Wawel bo tak chciała rodzina? A gdyby rodzina chciała pośmiertnej koronacji? Śmierć w katastrofie to wg mnie żadne bohaterstwo. Dziękuję za uwagę.

gdyby nie tacy ludzie, nie mogłabyś nawet pierdnąć na ulicy. Wałęsa może i cham i koleś po zawodówce ale to właśnie dzięki niemu i Kaczyńskiemu mamy wolną Polskę.

Gość ani lewo ani prowo - środek
dno totalne dno........ ale kiedyś może to zrozumiecie a teraz lecie róbcie szopke przeddstwienie... tylko się wstydu najecie...

jessienna weź się dziewczyno najpier zorientuj w sprawie bo piszesz głupoty! powtarzacie jak w głuchym telefonie! Nie była to wola rodziny, rodzina jedynie wyraziła zgodę. Pustaki.

Gość minerwa*
jeśli nawet go tu złożą co na dzień dzisiejszy nie jest takie oczywiste władze jednak maja obawy co do uroczystości i tak zabrudzi to zdarzenie kartę historii i pozostanie niesmak, bo go nie chciano, bo nie pasuje do atmosfery... a historycy uniwersyteccy nie zostawią suchej nitki na dziwiszu i na kaczorze...tu jest silne środowisko i nie daje się zastraszyć na Wawelu odprawiano msze za ojczyznę nielegalne, organizowano manifestacje przez tyle wieków pielęgnowano historię... i tego nie zrozumiecie, bo tu nie mieszkacie

minewra .... nie zachowuj się tak jakbyś mieszkała w państwie Kraków... jesteście nędzną namiastką Polaków z resztą bardzo zadufaną w sobie.

Gość szkoda słów na shatyna
Shatyn, puknij sie w ten durny czrewony łep! W Gruzji "nas osmieszył" a teraz bedzie ich honorowym obywatelem... jestem dumna z prezydenta za Gruzje!!!! bez odbioru

Minerwa, Twoje wypowiedzi napawają mnie obrzydzeniem... Kaczory, krakusy, krzykacz... Co za ton... Nie przyznaję się od dziś, że jestem z Krakowa... Było Ci chociaż przykro, kiedy się to stało? Czy tak jak moi koledzy z błyskiem inteligencji w oku i uśmieszkiem stwierdziłaś, że "ustrzelono kaczkę"....

Kaczorowski też tams pocznie. Minerwa jemu też zabronisz? Pewnie nawet nie orientujesz się kim on w ogóle był. Zaraz będzie myk myk myk na wiwkipedia i się nam nasza przemądrzała Karkuska doszkoli.... jesteś żałosna... przykro mi taka prawda. Możesz pluć powtarzać całt czas w kółko to samo negować prwadę .... ale w dalszym ciągu zostajesz żałosną kreaturą obywatela polski. doprawdy jesteś żałosna

Gość kupa idiotów
Niewazne czy rodzina chciała czy nie chciała, ważne że zatwierdziła. Wawel to nie meijsce dla kogoś kto wprowadził zamęt w sejmie i rozłam wśród narodu!

jesienna, to nie rozdzina chciała! najpierw sie zorientuj kto wyszedł z propozycja a potem pisz!!

Mieszkam w Krakowie. Jak już napisałam gdyby nie on, nie Wałęsa to o protestach mogłabyś pomarzyć, a na co dzień widziałabyś panów z białymi pałami

więcej krzyczysz niż wiesz. Historia i tak już jest zabrudzona choćby samą Elżbietą Batory. Wielokrotną zabójczynią, która spoczywa na Wawelu

Rozłam w państwie stworzyli kumuniści. Jesteś jakiś porąbany jeżeli uważasz że chcęć dojścia do prawdy powoduje rozłam,.... Chyba że wolisz żyć w kłamstwach którymi nas karmią codziennie.

do kupa idiotów... to media robiły wszystko by był zamet.. skad teraz maja tyle materiałów o parze prezydneckiej, wczesniej jakos nkit tego nie pokazywał jacy sa, a teraz wszystkie telewizje włacznie z tvn, gdzie go zawsze oczerniano i wysmiewano ,a teraz na pokaz łzy!! obłudnicy

Gość minerwa*
mnie tez szkoda słów tak! mieszkam w państwie Kraków , kiedyś autonomiczna Galicja, dzięki któremu nie zaginęła polska mowa a co nie uczono w szkole, ze Warszawa pa ruski gawariła pod zaborami? to wy się ośmieszacie swoim brakiem wiedzy! nie mam wpływu na to kogo pochowają i gdzie do widzenia...

a badną idiotów są ci którzy nie widą prawdy. Bandą idiotów są ci którzy ośmieszają Polskę skandując jakieś bzdurne hasła.

dokładnie to media pokazywały go od jak najgorszej strony. Bo jakoś przez 4 lata nie mogę sobie przypomnieć, żeby pokazywali jego zdjęcia, czy wywiady gdzie był uśmiechnięty, gdzie widać, że nie jest gburem a normalnym ciepłym człowiekiem.Od kąt pamiętam media śmiały się z pierwszej damy, że jest brzydka..najbrzydsza z wszystkich dam. A teraz w samych superlatywach się wyrażają, pokazują ich zdjęcia. Wyliczają zasługi. Media sprały ludziom mózgi :/

taak lepiej nie dazyc do prawdy ??? to do dzisiaj swiat nie wiedziałby co to jest katyn!!! :O co za idiotyzm..

[zgłoś do usunięcia] minerwa* A dlaczego Warszawa gawarit pa ruski? HISTORIA MOJA DROGA HISTORIA. Nie jesteś nikim ważnym. Nie jesteś wyjątkowa. Jestes taka jak my - szara masa obywateli ale szkoda że isteniją tacy jak Ty - ogłupiali i niedoedukowani pajace którzy szczekają w sprawach mało istotnych.

dokładnie, sprane bezmyslne mózgi!

nie wina warszawiaków a wina ludzi. Należymy do jednej nacji. Jesteśmy Polakami. Gdzie Twoje wychowanie patriotyczne?! Gdzie ? Widzisz tylko czóbek własnego nosa. Gówno cię obchodzi NARÓD. A Naród to MY. Nie Ty.

Gość minerwa*
ani w lewo jak cytujesz nie zmieniaj czasu przeszłego... bo nie o tym mówisz ,co ważne tylko się plujesz

Gość ech.......
Był czas Królów,jest czas prezydentów,własnie na Wawelu gdzie historia ma swój początek i tam jest własnie miejsce Prezydenta i jego żony .Wielu z was uważa że katastrofa to nie wypadek ,nie bład pilota więc tym bardziej tam jest Jego miejsce bo zginął za Polskę.

I TY mówisz że Kraków wiedział o Katyniu od 40 r? A cóż to jest Kraków? Kropka na mapie wsród wielu miast i państw. Wy to nie wszyscy! Wasze argumenty sa bzdurne. Nie odpowiedzieliście mi na pytanie! Odpowiedźcie - Czym musiał by się zasłużyć prezydent czy kto inny by mógł spoczać na Wawelu. Konkrety. Odpowiedzcie MI.... nie udawajcie że nie zauważyliście pytania.

minerwa* Czy jesteś patriotą? Śmiem w to wątpić.

a co Ty myślisz, że Polacy podczas II wojny światowej sobie tak chodzili i mogli po Polsku mówić? To Cię głowa chyba swędzi. Moja babcia przeżyła II WŚ, jak juz pisałam jestem z Krakowa. I lepiej nie było się odzywać wcale, niż mówić po Polsku.. a tajne szkoły, tajne nauczania..myślisz, że tego w Warszawie nie było? Dzięki temu, że moja ciotka umiała Niemiecki nie trafiła do obozu..

Właśnie przez takich Polaków jak Ty , śmieją się z nas... Polska to mój kraj i będę go bronić pazurami ! A Ty go sprzedajesz...

Gość ech.......
Ashatyn to rosannes tears, podżegacz i warhoł