Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halinka młynkowa

film ze Smoleńska. Jeszcze zanim przyjechała straż.tam nie ma mgły!!!

Polecane posty

Gość to tylko galezie
http://www.tvn24.pl/12690,1652469,0,1,byl-na-miejscu-tuz-po-katastrofie-dym-jak-z-ognisk,wiadomosc.html a jednak ktos czekal

Gość to tylko galezie
a czy to jakis istotny fakt, ze delegacja z ambasdaorem czekala na lotnisku?

Gość a jaaa...
Wszystko ma znaczenie. A czy jest powiedziane coś o tym, że czekały samochody dla Prezydenta i reszty delegacji? Bo jeżeli nie, to tak jakby zakładali, że nikogo nie będzie... Nie wydaje wam się to dziwne, że Rosjanie od razu uformowali i przekazali mediom wersję, że to błąd pilota? Bo ich nie słuchali? Bo utrudniali komunikację? Bo nie znają się na liczbach? (w sensie, że nie rozumieją po rosyjsku)

Gość to tylko galezie
gadacie jak potluczeni. widzicie wyimaginowane postaci, slyszycie rzeczy, ktorych nie ma. jestescie bardzo sugestywni. musztarda obrobila filmik i widac galazke z pierwszego planu. nei wierze ze wiekszosc z Was ma zaburzona percepcje wzrokowa i tego nie dostrzega.

Gość a jaaa...
ja też nic nie widzę. Teoria z filmikiem jest po prostu śmieszna... Ale warto zwrócić uwagę na inne zastanawiające i niespójne fakty

Gość to tylko galezie
a ambasador Bahr to z buta na lotnisko przyszedl?:) wyszedl po nich i kazal im na piechote naginac?

Gość a jaaa...
brawo :)))

Gość alabaster00002
Gałązka - tak, to prawda że była tam czarna gałązka którą początkowo wzięto za człowieka i to był błąd, ale ta biała postać machająca ręką (ta siedząco - leżąca) to już nie gałązka!!! i naprawdę macha ręką wyraźnie to widać

Gość yacoub
w ktorej sekundzie macha?

Gość yacoub
Co do przyczyn katastrofy nasuwa mi sie taka mysl,ze jednak jakies urzadzenia jednak zaszwankowaly np.predkosciomierz i wskaznik wysokosci,przelecieli przez mgle ups ziemia...bum

Gość odnosnie
wszyscy chyba pamiętamy co działo się nie tak dawno w Moskwie. Mówię tu o wybuchach w metrze. A może KTOŚ chce, żebyśmy winili Rosjan za katastrofę... ?

Gość chmuraaaaaa
już pisałąm przeciez kiedy widać najlepiej tę białą postać, która leży na prawym boku, a lewą ręką "macha" rusza tak jakby chciała się podnieśc nieco... rób sobie stop klatki od 0:30 do 0:45 :-O Nikt mi nie wmówi, ze to gałązka :-O ludzie nie bądźcie naiwni, skoro nie widzicie to przynajmniej nie wmawiajcie innym że są niespełna rozumu :-O bo ja na 100% widzę ruszającą się w białej koszuli postac, przecież wyraźnie widać głowę, tułów i zarys nóg - jak ktoś napisał już taka biała postać siedząco-leżąca

Gość chmuraaaaaa
a widzicię te czarną postać niedaleko tej białej, dokładnie po drugiej stronie tego trzewa? Ona się normalnie zamachuje czym długim i wali :-O Przeciez dokładnie to widać, podnosi coś długiego nad głową w dwóch rękach i gwałtownie uderza :-O Boże! czy ktos to widzi? Ludzie! zatrzymujcie filmik co sekunde i sami zobaczycie, a to podniesienie widać dokładnie w 0:41 sek. :-O

Gość psychoza przybiera na sile
a zielony promien, cos jakby laser, w 86sek widzicie? to UFO, glowe daje! wtedy wszystko staje sie jasne - brak cial itp. sprawy :O

Gość paaatriotkaaa
Dlaczego juz usuneli ten filmik z youtube??

Gość chmuraaaaaa
kpij sobie, kpij :-O to nie nasza wina, że stać cię tylko na tyle :-O

a was - tylko na spekulacje szanujace sie fora poblokowali takie watki, ale tu... coz, bawcie sie dobrze, spiskowcy

Gość chmuraaaaaa
poblokowali? co? co chcesz zablokowac? PRAWDĘ??? Gratuluję! :-O

Nie było KATYNIA bo to niemiecka zbrodnia. Nie było spisku gestapo przekazującego fałszywe dokumenty skutkiem czego był proces i śmierć Tuchaczewskiego i tysięcy jego „popleczników Nie było spisku z podpaleniem Reichstagu, Dimitrow go spalił sam z siebie Nie było fałszowania wyborów w 1947 roku Nie było morderstwa Sekuły tylko samobójstwo ( 3-krotny strzał w brzuch sic !) Nie było spisku na komendanta Papałę zazdrosny mąż go zabił (podobno to najnowsza wersja) Izraelska bomba atomowa której teoretycznie nie ma i nie było mimo procesu Mordechaja Vanunu.. Zamach na bułgarskiego dziennikarza Markowa Zamach na Litwinienkę ale bez spisku ! zabili go „chuligani. Radioaktywnym torem. Sami go sobie wyprodukowali Nie było spisku na życie Jana Pawła II Ali Agca strzelał z nudów.. Nie było spisku Al.-kaidy i piloci ot tak sami z siebie walnęli w wieże, gdyby nie telefony z pokładu ostatniego Boeninga mało co byśmy wiedzieli, bo i Białego Domu by nie było Nie było pijanego Kwaśniewskiego tylko choroba filipińska Nie było tego spisku..nie było tamtego nie było żadnych spisków ! Nigdy ! Spiski nie istnieją, to tylko chora wyobraźnia oszołomów, dewiantów i zwolenników PiS ! wszyscy uciekliśmy z psychiatryka, ja osobiście mam schizofrenie, ale wy... jesteście naiwni :) serdecznie współczuję

Gość po cholerę powielasz
ksiek, wyjdz na arene miedzynarodowa :D prawdy w spekulacjach nie moze byc z zalozenia - dowody, konkretne, nie domniemania - wtedy mozna bedzie mowic o prawde jak na razie "pierdolicie, Hipolicie" :D

Gość chmuraaaaaa
popieram

Gość chmuraaaaaa
ksiek popieram

problem w tym, że problem jest zauważany na arenie międzynarodowej- Stany, Czeczenia, Rumunia i Izrael Powielam, bo nie rozumiem osób, które tak ochoczo skreślają już na początku hipotezę o zamachu!? Niby dlaczego? Nawet dla spokoju powinno się to zbadać. To wy jesteście paranoikami, boicie się prawdy, a prawda nie jest taka kolorowa. Rosjanie nie mieli ŻADNEGO interesu w ostrej polityce Kaczyńskiego. To wy boicie się mówić o niebezpieczeństwie ze strony kraju, który min zaatakował Gruzję, otruł Juszczenkę itd.. TO TAK NA PRAWDĘ WY JESTEŚCIE PARANOIKAMI!!!!!!!!

konkretne dowody? przejrzyj dokładnie moje posty, PISAŁAM O NICH MNÓSTWO a dowodem dla ciebie jest to, że ludzie Putina mówią, że pilot był doświdczony? że ludzie z byłego KGB przejęli śledztwo i mówią, że była mgła? Że ci sami ludzie, przyjmują hipotezę o ataku? Spójrz, człowieku realnie. Jak na razie WSZYSTKIE hipotezy, jakie przedstawiali Rosjanie, wysłane, o zgrozo, do wszystkich mediów międzynarodowych, są obalane. BYŁO JEDNO LĄDOWANIE, NIE CZTERY MGŁA, MOŻE I BYŁA, ALE TAK SZYBKO JAK SIĘ POJAWIŁA, TAK SZYBKO ZNIKNĘŁA PILOCI NIE BYLI OSTATNIMI DURNIAMI, ZNALI KILKA JĘZYKÓW, MIELI DOŚWIADCZENIE

Gość chmuraaaaaa
skąd wiadomo że było jedno lądowanie? nie słyszałam o tym

Gość taki sobie paranoik
przychodzi facet do psychiatry i mówi : -żona kazała się zbadać , gdyz jestem podobno paranoikiem. Lekarz spojrzał glęboko w oczy , wział książeczkę i wpisał : zajrzyj pan do szafy żony .... a następnie rzucił : Następny proszę ! Gościu wracając , pukał się z niedowierzaniem w głowę. W domu jednak otworzył tą szafę ..i ujrzał napis w głębi : TU BYŁEM a pod napisem : Rysio Zenuś Hipcio Stasiek 😍

Było mówione w radiu i tv, jakieś 2 dni temu. Było mówione min, że ten z wieży kontroli lotów, najpierw Rosjanom mówił jedno-3,4 lądowania, potem polskim prokuratorom tylko o jednym/

" Przytoczę tutaj chociażby informację, którą usłyszałem od jednego z polskich dziennikarzy będących na miejscu katastrofy, że rosyjskie służby natychmiast po wejściu na teren tragedii zabrały czarne skrzynki. Natychmiast wówczas powiedziałem, że oni próbowali coś ukryć - to po pierwsze." http://www.wykop.pl/ramka/349190/suworow-o-smolensku/ CZYŻ , NASI KOCHANI ROSJANIE, NIE SZUKALI KILKA DNI CZARNYCH SKRZYNEK?

"BYŁO JEDNO LĄDOWANIE, NIE CZTERY MGŁA, MOŻE I BYŁA, ALE TAK SZYBKO JAK SIĘ POJAWIŁA, TAK SZYBKO ZNIKNĘŁA PILOCI NIE BYLI OSTATNIMI DURNIAMI, ZNALI KILKA JĘZYKÓW, MIELI DOŚWIADCZENIE" komisja potwierdza, ze bylo 1 proba ladowania, ze byla mgla (wystarczylo pol godziny pokrazyc, a widocznosc by sie polepszyla - ale kto by wiedzial naprzod) ze piloci byli doswiadczeni, ale nie starczylo im czasu by sie dogadac, bo byli w innym punkcie niz powinni GDZIE SPISEK?? w temacie folmiku ze Smolenska ci odpisalam: rosjanie zabrali czarne skrzynki - fakt, a co mieli innego zrobic? cos probowali ukryc - nadinterpretacja i domniemanie dziennikarza

Gość garfieldowa
Ja tylko tak zaglądam, żeby podpytać się tych, co krakali - OJ, ZOBACZYCIE CO SIĘ BĘDZIE DZIAŁO W NIEDZIELĘ! (w podtekście - atak terrorystyczny? atak Rosji na Polskę? Bóg jeden wie co jeszcze). No więc pytam się - co się takiego działo? :-)