Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marek ale nocny

magiczny wiek kobiety

Polecane posty

Gość marek ale nocny

jaki jest ten 'magiczny' wiek kiedy kobieta zaczyna patrzec na faceta PRZEDE WSZYSTKIM z perspektywy jego osiagniec, tego czy jest stabilny uczuciowo i odpowiedzialny, na jego status spoleczny itp. a mniej na wyglad a przede wszystkim muskulature i budowe? bo wiem ze taki magiczny wiek jest, kumpel mi powiedzial ze do 30-tki kobiety nawet jak spotkaja fajnego faceta ale nie muskularnego to sie nie beda chcialy umawiac, ale po 30-tce zmienia sie to calkowicie i wyglad jest na drugim planie, a na pierwszym jest to co facet osiagnal, czy odpowiedzialny i jaki ma status spoleczny. powiedzcie dziewczyny, jaki jest ten magiczny wiek? 30-tka? pozdro

Nie wiem jaki jest wiek. Może to być sprawa doświadczeń. Fakt, że po 30 szuka się u mężczyzny odpowiedzialności, czułości, zrozumienia, stabilności uczuciowej. Wygląd nigdy nie miał dla mnie znaczenia, więc trudno mi odpowiedzieć w tej kwestii. Status społeczny i osiągnięcia nie są ważne, ważne jest to co sobą reprezentuje( np kultura ).

Gość ekspres do kawy
a Ty jak wyglądasz? ładna jesteś?

Gość Mała czar_na
Magiczny wiek?Żartujesz,że niby po 30 liczy się to co facet ma a nie to jak wygląda?Błędne myślenie-facet ma wyglądać zawsze cool.po 30 40 60 ...

nie ma jednego wieku dla kobiet. podobnie jak nie ma konkretnego wieku w ktorym facet zaczyna dorośleć. dobrze poukładana dziewczyna w dowolnym wieku bierze pod uwagę coś więcej niż wygląd, bo na wyglądzie to sie daleko nie pojedzie...

Gość Wacław Kopytko
Przecież wygląd nie ma aż takiego wielkiego znaczenia. Mała, przesadzasz!

Wacław Kopytko Lubię siebie, a czy ma znaczenie, czy nie - nie wnikam. Dla mnie nigdy nie miał znaczenia, ale ile ludzi, tyle opinii

Gość ja mam chyba ten magiczny wiek
Mam 44 lata i od roku widzę, że mój mąż jest do du.. . Brak u niego opisanych powyżej cech.

Gość Mała czar_na
Wacek-jak to nie ma?Myślisz,że kobiety zwracaja tylko uwagę no to,że facet jest dobrze ułożony,ma zasoby materialne i przy jego boku nie będą musiały pracować?NIE i jeszcze raz nie...w każdym wieku liczy się wygląd ...gdy jest się razem kilka lat to razem przechodzi się proces starzenia co nie oznacza,że należy poddać się mu bardzo łaskawie.

moim zdaniem to dość szeroki przedział czasowy. Z obserwacji mogę stwierdzić 26-30. Choć zdarzają się chlubne wyjątki jak ma koleżanka która gdy ją poznałem (18 lat miała) swą dojrzałą postawą zadziwiła mnie, starego konia :) Z drugiej strony są osoby, które nie dorosną póki nie doświadczą bolesnej "nauczki".

Gość Taki j e d e n
Mała czar_na, to ty pusta jestes skoro na wyglad zwracasz tak duza uwage.

Gość marek ale nocny
ale jest cos z ta 30-tka nie? kobieta do 30-tki patrzy na muskulature, a potem juz nie musi byc dobrze zbudowany, wazne zeby zarobil na dom, byl staly w uczuciach i odpowiedzialny. a moze miec brzuch.

Gość Mała czar_na
Każdy zwraca -nie ma się co czarować.Nie wierze,że na niego nie zwracacie uwagi .

Gość marek ale nocny
no dobra ale po 30-tce kobieta dalej patrzy zeby miec muskularnego faceta???

a kto tam patrzy na muskulaturę. blachary sie patrza na wzrost i furę, a normalne tylko na wzrost przeciez... ;) jak tak popatrze czasem na to forum to wychodzi ze szanse na kobiete ma tylko wysoki, muskularny brunet, z grubą kasą, ładna furką i prawem jazdy, i najlepiej z wyrokiem, bo to dowodzi że chłopak nie jest sierotą. i co ciekawe to takie zdanie mają...panowie :D a panie mogą im tłuc do głowy że nie, że nie ot o chodzi (przynajmniej nie wszystkim) - ale nie, oni wiedzą lepiej :d tymczasem wystarczy sie rozejrzec po ulicy żeby zobaczyc całe tłumy facetów bynajmniej nie zpełniających tych założeń, a idących z dziewczynami... ech zycie, życie...

Gość marek ale nocny
ale przeciez są atawizmy - czyli jak facet jest nawet wysoki ale bardzo szczupły (niemuskularny) to kobieta uważa że nie czuje się przy nim bezpiecznie, i nie pogada....

Gość marek ale nocny
prosze o odpowiedz na pytanie. czy kobieta - rozwódka np. 30-tka zainteresuje sie facetem ktory nie jest muskularny, ale jest stabilny uczuciowo i ma dobra prace, a nie jak jej poprzedni mąż który ją bił np... ?

no dobra ale po 30-tce kobieta dalej patrzy zeby miec muskularnego faceta??? Nigdy nie przepadałam za muskularnymi facetami, a zakochałam się właśnie w takim, bo miał właśnie to nieokreślone "coś", czego inni nie mieli.

Gość Mała czar_na
O wyglad trzeba dbAc kropka..

Gość marek ale nocny
jedna mala m, zadne 'cos' - atawizmy - muskularny facet - bezpieczniej sie czuje przy nim kobieta. i nie mydlij mi tu oczu.

"marek ale nocny - przeciez są atawizmy - czyli jak facet jest nawet wysoki ale bardzo szczupły (niemuskularny) to kobieta uważa że nie czuje się przy nim bezpiecznie, i nie pogada...." słownik przeczytałes i chcesz sie pochwalić znajomością nowego słowa czy jak?... :D

"czy kobieta - rozwódka np. 30-tka zainteresuje sie facetem ktory nie jest muskularny, ale jest stabilny uczuciowo i ma dobra prace, a nie jak jej poprzedni mąż który ją bił np... ?" TAK. chyba ze jest głupia, ale to nie zalezy od wieku :D

Gość kjhkhkkhk
jest tu różnica między niemuskularny a chudy. niemuskularny, to znaczy normalnej budowy ciała i taki jest ok, ale chudzielców kobiety nie lubią.

prosze o odpowiedz na pytanie. czy kobieta - rozwódka np. 30-tka zainteresuje sie facetem ktory nie jest muskularny, ale jest stabilny uczuciowo i ma dobra prace, a nie jak jej poprzedni mąż który ją bił np... ? Kobieta po przejściach zwróci uwagę tylko na mężczyznę, który da jej ciepło, stabilizację uczuciową, jakieś oparcie psychiczne, z tą muskulaturą to jakaś dziecinada. Przeze mnie muskularni faceci byli postrzegani - jak pustaki i uważałam, że takim należy się jeszcze dokładniej przyjrzeć. Przepraszam za szczerość, nie chcę nikogo obrazić.

Gość marek ale nocny
wlasnie zauwazylem to niestety. walic to. najwyzej bede sponsorowal. bo nie mam zamiaru jakiejs grubej pasztety sobie wziac tylko dlatego ze nie jestem muskularny. na sponsoring moge sobie wziac dowolnie ladna laske.