Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

solansz

POLITYKA/REAKTYWACJA KACZEK/

Polecane posty

Nie powinno sie smiać z człowieka chorego... małego ... Zakompleksionego... Głupiego... Czyli wawci... to tak na wypadek zapisze sobie do notatnika jakbys sie tam kiedys klocil i potrzebowal argumentow na to czy komus ublizasz:D:D

Gość kto mi odpowie.....
dlaczego on się tak codziennie ośmiesz i kompromituje?

Gość jedyny obywatelek już
mu pozostał:( nawet iftar i lisica się na niego wypięły:D

Gość to jest the best
No to ja odpowiem (pospekuluje). Może to wszystko było w marynarce powieszonej na oparciu ? I skoro w marynarce znaleziono bilety z nazwiskiem i telefon top było oczywiste to, to jest tej samej osoby...} w samolocie na oparciu:D:D:D:D:D:D:D

Gość nareszcie poszła po rozum
do głowy:D

Gość wawcia_powraca

Gość w samolocie vipowskim wiesza
się marynarki na oparciach

Gość lisica go olała tylko przez
ppomyłke tak napisała 12:54 [zgłoś do usunięcia] Samanta lisiczka dzień dobry Shatyn przepraszam ale czasem znikam nawet o tym nie informując wszem i wobec całego forum i do tej pory nie robiłeś z tego problemów co do Polańskiego wypowiem się po południu

Gość w zadnym samolocie nie wiesza
się nic na oparciach to są międzynarodowe przepisty bezpieczeństwa a tym bardziej w samolotach dla vipów marynarkę na oparciu mozna sobie powiesić w taniej knajpie a nie na fotelu w salonce.:(

Gość lisica go olała tylko przez
lisica to juz go nie trawi mam tak masz tak wawciu ? kiedy przepraszałeś ostatnio shatyna ?

Gość shatyn się skompromitował
i teraz w orange jedzie:D

Gość obejrzyj film z wizyty
kaczyńskiego w gruzji i rozmowie z dziennikarzami przed lądowaniem tam widac marynarki powieszone na oparciach mondralo

Gość shatyn się skompromitował
"zabłysnął" dzisiaj w kategorii podróże samolotowe:D:D:D

Gość shatyn mialeś iść
?:D

Gość samanta w pomarańczach
shatyn ty stary zboczurze. Ten numer z Romkiem pedofilem ci nie przejdzie. :O Wstydź się !!!!

Gość twój tatuś ma na imie
Romek ? współczuje

Gość ciekawy wpis z blogu
'Powtórzmy więc głośno raz jeszcze, nie było żadnej Trzeciej RP. Nie zaistniały ani na chwilę okoliczności uprawniające do postawienia grubej kreski za PRL-em morderców, stalinowców, zbrodniarzy, agentów sowieckich, katów w mundurach, a od 1989 roku także złodziei, szabrowników, bandziorów, zwyrodniałych geszefciarzy, agentów Izraela i MOSADu. Proklamowanie Trzeciej RP było werbalnym propagandowym nadużyciem, a proklamowanie Czwartej RP to kontynuacja tego mydlenia oczu milionom Polaków, szyderstwem z cierpień setek skrytobójczo pomordowanych oponentów PRL; kpina z faktów, historii, prawdy i sprawiedliwości; szyderczo chichoczących przeróżnych farbowanych hien nieprzerwanie okradających, zniewalających i rządzących Polską od 1944 roku. Od czasu okrągłego stołu nieprzerwanie prezydentują biesiadnicy Magdalenki i okrągłego stołu, premierują biesiadnicy Magdalenki i krągłego stołu, ministrują biesiadnicy Magdalenki i okrągłego stołu. Jeśli nie osobiście, nie bezpośredni biesiadnicy, to ludzie KOR marksiści, komuniści, masoni i trockiści, wespół z agentami Izraela i MOSADu. Żydostwo jest wszędzie, są we wszystkich partiach i organizacjach na lewicy i na prawicy, są na wszystkich szczeblach administracji państwowej, są w Rządzie i Sejmie, jako euro-deputowani, są w organizacjach pozarządowych i fundacjach, są bardzo licznie w Kościele Katolickim i w Episkopacie Polski, są w kadrach Wojska Polskiego, są w policji i sądownictwie, są we wszystkich mediach po lewej i po prawej stronie, anty-polscy, anty-narodowi, anty-patriotyczni, anty-chrześcijańscy i anty-katoliccy, specjaliści od liberalizmu, tolerancji, ekumenizmu, kosmopolityzmu i internacjonalizmu, aborcji, seksualizmu, pederastii i rewolucji obyczajowej, politolodzy, socjolodzy, filozofi, psycholodzy, pisarze, poloniści, i artyści indoktrynują, dezinformują, wyszydzają, fałszują, ośmieszają, zażydzają, kreują polską kulturę, prawodawstwo, literaturę, film i rozrywkę, kreują polską rzeczywistość, kreują światopogląd zniewolonego, zżydzonego i bez ojczyzny głupca XXI wieku W każdym kraju, w każdym narodzie, gdzie się osiedli to żmijowe plemię, przybłędy, poprzez rozluźnienie obyczajów, liberalizm i tolerancję, wyszydzanie i ośmieszanie historii, tradycji, obyczajów i kultury gospodarzy, odcinają naród od jego korzeni, eksterminując poprzez ludobójstwo intelektualne, narodowe i patriotyczne elity, pozbawiają Naród autorytetu i przywództwa, a następnie poprzez postępującą indoktrynację, korupcję i agenturalizm, oraz wywołanie sztucznego kryzysu władzy, doprowają gospodarzy do biedy, nędzy i ubóstwa, rezygnacji i rozpaczy, obce przybłędy ubezwłasnowalniają obywateli w ich własnym kraju własnej Ojczyźnie, przy jednoczesnym tłumieniu i niszczeniu wszelkich form krytyki, obrony i prób odsłaniania i dekonspiracji ich niszczycielskich działań poprzez zaciekły i nienawistny atak i zaszufladkowanie jako antysemityzm, faszyzm, nazizm, rasizm i fobie; sami, uzurpując sobie i dla siebie władzę, obnoszą się i afiszują swoją polskością i szlachectwem uzurpując sobie i nazywając się elitami przez siebie zniewalanego, zarażonego trądem tzw. judeochrześcijaństwa, ekumenii, liberalizmu i tolerancji, i nic nieświadomego i bezgłowego Narodu Polskiego. Nadejdzie dzień, gdy wszystkie narody, wśród których zamieszkują Żydzi, będą musiały podnieść kwestię wygnania ich! Kwestię rozstrzygającą między życiem i śmiercią, zdrowiem i chroniczną chorobą, spokojem i nieustanną gorączką społeczną. Franciszek Liszt, kompozytor'

jakież podobne jest powyższe zachowanie do pewnego Pana z tego topiku :O, nieprawdaż?

korekta - jedynie ostatni akapit należy do F. Liszta :) 🖐️

i kolejny ciekawy artyluł http://niezalezna.pl/article/show/id/33738 oby wreszcie ludzie przejrzeli na oczy, co nas czeka. oby odsunęli swoje własne farmazony i ambicje malutkich nadętych Polaków, stali się godnymi tego miana!

Gość Shatyn to ty pisałeś o
Rokicie, że komornik zajmuje jego dochody, więc a propos W Polsce rzuca się zbyt łatwo i bardzo często obelgi, pomówienia, oszczerstwa pod kogoś adresem, a politycy przodują w tym. Oni uważają, że im wolno, jak już coś powiedzą to powiedzą i w dodatku nie maja w zwyczaju płacić czy przepraszać za swoje słowa,( tak jak np. Jan Maria Rokita i pomyśleć, że to właśnie on już, już miał być premierem RP z Krakowa) Jak dotychczas chronił Rokitę immunitet i facet się rozbrykał, a tu masz babo placek musi wziąć na wstrzymanie i to jest dopiero dla niego wielki ból? Nasi politycy, to ludzie pozbawieni zupełnie moralności, coś co na zachodzie i w społeczeństwach świadomych jest już zupełną normalnością, u nas w POLSCE ? MORALNE ŚREDNIOWIECZE !!

Gość Do ....
ciekawy wpis z blogu Dla mnie to nie jest ciekawy tekst, raczej żałosny i odrażający Może wreszcie zaczniemy patrzeć w przyszlośc, a nie ciągle rozdrapywac jakies rany i siedzieć w przeszłości ? My młode pokolenie mamy tego dosyć, mamy dosyć goryczy, kłótni, opluwania innych ... nie chcemy takiego życia i może podaruj sobie takie teksty

nie podszywajcie się :P szczególnie pode mnie :P Shatyn 14:25 [zgłoś do usunięcia] Shatyn (Shatyn@chello.pl) "proponuję nazwać Polańskiego zboczonym sk....nem gwałcącym dzieci i na tym zakończyć tą dyskusję" Byłby skłonny przystac ale... Nie słyszałem ani nie czytałem o tym, żeby Polański gwałcił dzieci. Może Ty o tym cos takiego wiesz... Chętnie poczytam... no dobrze niech będzie : Polański to zboczony skur...l który zgwałcił przynajmniej jedno dziecko co do szukania itd > wypowiadam swoje zdanie mam poglądy takie jakie mam i tyle 14:30 [zgłoś do usunięcia] Shatyn (Shatyn@chello.pl) I jeszcze jedno... "tylko sobie klikam na forum tak więc mogę nazywać Polańskiego jak mi się podoba " Czyli uważasz, że np mówienie na mnie per komunista jest OK. A na Iftar per k**wa tez w porzo... ?????????????????] Jezu Shatyn..... nic takiego nie uważam Polański jest osobą publiczną i dlatego jak już się okazał sk....em to jak najbardziej należy Mu się publiczna egzekucja z mojej strony (oczywiście każdy może mieć inny pogląd na to) i dlatego będę go nazywać sku....lem, zbokiem, śmieciem który zgwałcił dziecko itd > moim zdaniem mam pełne prawo wyrażać swoją opinię o tym panu co do reszty.... k.... ale przykłady :O jesteś komunistą ? NIE ! Polański zgwałcił dziecko ? TAK ! wybacz ale nie wiem > mam to przedstawić graficznie żebyś zrozumiał różnicę ? ? ? Shatyn bardzo bardzo proszę ignor, luz, ignor,luz i to jak najczęściej proszę Shatyn ogólnie rozumiani 'łuni' znowu Ciebie nakręcają i znowu mam dejavu :(

Gość Do ....
samanta :classic_cool: dokladni łuni nakręcają Shatyna, produkcja stron o niczym idzie ostro do przodu i tylko nie wiem PO CO TO TOBIE SHATYNKU ?

Gość djlohsohiuiubjkeabnakejkljh
Doda oskarżona o obrazę uczuć religijnych CHODZI O JEJ WYPOWIEDŹ NA TEMAT BIBLII Stołeczna prokuratura oskarżyła Dodę o obrazę uczuć religijnych innych osób. Chodzi m.in. o określenie autorów Biblii mianem "naprutych winem i palących jakieś zioła". Popularnej piosenkarce grozi za to do 2 lat więzienia. - 30 kwietnia akt oskarżenia wobec Doroty R. został skierowany do Sądu Rejonowego dla Warszawy-Mokotowa - powiedziała wiceszefowa Prokuratury Rejonowej Warszawa-Mokotów Anna Wereszczyńska. Prokurator dodała, że za postawieniem zarzutów i oskarżeniem przemawiała treść opinii biegłych powołanych przez prokuraturę - językoznawcy i dwóch biblioznawców (świeckiego i duchownego).Doda obraziła chrześcijan? Sprawdzi to prokuratura - Nie wierzę w Biblię, którą napisali goście napruci winem i palący jakieś... czytaj więcej Polska Agencja Prasowa dowiedziała się nieoficjalnie, że opinie częściowo uznają, iż Doda znieważyła publicznie przedmiot czci religijnej (co jest warunkiem uznania przestępstwa obrazy uczuć religijnych innych osób). - Biblia jest przedmiotem czci dla chrześcijan - przypomniał w swej opinii biegły duchowny. Doda złożyła wyjaśnienia. Nie wiadomo, czy się przyznała Prokurator Wereszczyńska przyznała, że zarzut postawiono Dodzie 21 kwietnia (o czym wtedy nikt nie informował). Nie zdradziła, czy przesłuchana w charakterze podejrzanej piosenkarka przyznała się do zarzutu. Wereszczyńska powiedziała jedynie, że złożyła wyjaśnienia. Latem 2009 r. w wywiadzie prasowym 26-letnia Doda, mówiąc o Biblii, stwierdziła, że "bardziej wierzy w dinozaury niż w Biblię", bo - jej zdaniem - "ciężko wierzyć w coś, co spisał jakiś napruty winem i palący jakieś zioła". Dopytywana, o kim mówi, dodała: "o tych wszystkich gościach, którzy spisali te wszystkie niesamowite historie". Zawiadomienie od szefa Komitetu Obrony przed Sektami Zawiadomienie do prokuratury złożył przewodniczący Ogólnopolskiego Komitetu Obrony przed Sektami Ryszard Nowak. Zarzucił Dodzie przestępstwo znieważenia przedmiotu czci religijnej i obrażenia uczuć religijnych m.in. chrześcijan i żydów. Powołał się na artykuł Kodeksu karnego, który stanowi: "Kto obraża uczucia religijne innych osób, znieważając publicznie przedmiot czci religijnej lub miejsce przeznaczone do publicznego wykonywania obrzędów religijnych, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2". W sierpniu 2009 r. mokotowska prokuratura odmówiła wszczęcia śledztwa, uznając, że wypowiedź Dody nie kwalifikuje się jako przestępstwo obrazy uczuć religijnych. Potem Sąd Rejonowy dla Warszawy Mokotowa uwzględnił jednak zażalenie Nowaka na tę decyzję, uznając ją za przedwczesną. Sąd nakazał prokuraturze podjęcie śledztwa, powołanie biegłych językoznawcy i religioznawcy oraz przesłuchanie Dody i Nowaka.

Gość Do .....
18:25 [zgłoś do usunięcia] offerma [ale shatyn jest komunistą. człowiek który nie uznaje ochrony własności prywatnej to komunista.] ty durniu przestań się ciągle ośmieszać, albo bedziesz gadał sam do siebie Nawet nie znasz znaczenia słowa KOMUNISTA PORABANY SMARKATY IDIOTO

Gość Do .....
18:25 [zgłoś do usunięcia] offerma te osobiste wycieczki włóz sobie nieuku w duupe nas to gowno obchodzi co ty piszesz kretynie

Offerma to offerma :). Sam siebie podsumowal swoim nickiem :D. Dobrze, ze zna swoje miejsce w szeregu. Przynajmniej jest zabawnie ;).