Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elegantka 36

romans z młodszym, co robić ?

Polecane posty

Gość aha i ach
Ja tylko nie rozumiem po co o tym obwieszczasz całemu światu. I w zasadzie, naprawdę cię obchodzi, co ludzie myślą? Wątpię.

Gość elegantka 36
nie daje dupy tylko mam kochanka, chyba to wolny kraj a nie islam. Nie jestem oziębłą dewotą więc potrzebuję w życiu uniesień.

Egoistka :o. To po cholere dzieci robiłaś i facetowi doope zawracałaś ? :o Nie trzeba było wychodzić za mąż, tylko się puszczać.

Gość TylkoMotylek
ja tez nie jestem dewotą i mam uniesienia z własnym mężem, nie musze sie puszczać dla nowych doznań, teraz masz jednego kochanka, znudzi sie poszukasz nowego i nowych doznań a przy 10 sie ockniesz i sama dojdziesz do wniosku ze jestes zwykła zdzira niestety

Gość dzika stokrotka
Poki udaje sie ukryc romans to uzywaj zycia i baw sie:)Twoja d..a i twoje zycie,ktore jest tylko jedno.Ludzie z zawisci pisza cuda,obelgi,a nikt swiety nie jest i nie jedna "swieta"chcialaby miec romans z mlodszym,fajnym facetem.Tylko lepiej gnoic innych i przedstawiac sie za "swieta rodzine".Tylko ile razy placzesz przez meza,albo ogladajac film o milosci wzychasz...Powodzonka zycze:)

Gość elegantka 36
dzika stokrotka - ooo, dzięki..ładnie napisałaś :)

Gość gdlfgjsdfgjdsfgldsjf
elegantka, a jak bys sie czula ,gdyby twoj mezus walil cie w rogi, co robi- mam przynajmniej taka nadzieje?

Co to za problem? Jeżeli jej dobrze z tym młodszym to ja nie widze problemu, nawet będąc samemu facetem :D🖐️ Widocznie mąż mało domyślny i mało interesujący :classic_cool:

Gość Brak mi słów ...
Kobieto ... jesteś pierdolo** egoistką ;/ . Robisz w chu** swojego męża , którego poślubiłaś i masz z nim dzieci i zdradzasz go dla jakiegoś 24latka który Cie pewnie tylko rucha i korzysta z okazji ile może , bo znalazł głupią dupe .... Aby się wydało że zdradzasz męża , nie wiesz co czuje facet w takich chwilach kiedy go zdradza kobieta .

ciekawe czy by chętnie związał się z tobą gdybyś mu powiedziała że zostawiasz męża zabierasz dzieci i chcesz być tylko jego na pewno wiał by gdzie pieprz rośnie jak na razie ma darmowe ruchańsko

Gość żal.....
masz 36lat? i co z tego? w twoim przypadku tył- liceum, przód-muzeum:DDD natomiast, mózg 14-latniej gówniary...hehehe gdybym miał taką matke- bardzo bym się wstydził. Próbujesz zapomnieć,że czas ucieka i chcesz się odmłodzić dzieciakiem?? hahaha śmiechu warte! zachowujesz się jak dziecko. żal...

Gość elegantka 36
a co wy sie tak uczepiliście wyglądu i wieku..żałosne skoro myślicie że kobieta w tym wieku to paszczur to współczuję wam towarzystwa wśród jakiego żyjecie twarz mam ładną, drobną, bez zmarszczek odnośnie bólu jaki może mąż czuć...gwarantuje że mężowi dobrze sie ze mną żyje pod każdym względem i nie narzeka

Gość Brak mi słów...
a czy ktoś coś mów na wiek , bez różnicy czy 16latnia czy 36letnia szmata ... TAk naprawdę to jebiesz sobie życie , prędzej czy puźniej się wyda i zobaczymy czy mąż będzie zadowolony i czy będzie mu sie dobrze żyło , o ile będzie zył ..... Prawda jest taka , że zachowujesz sie strasznie egoistycznie , nie mówie abyś latała ciągle za męzem , ale zdradzasz go przez swój egoizm jaki ma więększośc kobiet.... Aby mąż się dowiedział ....

jak mozesz tak klamac meza przeciez slubowaliscie sobie wiernosc , wspólczuje twojemu mezowi i dzieciom.A jesli sie dowie nie pomyslalas o tym jak zareaguje?a twoje dziec? a jesli ten kochanek znajdzie sobie mlodszą bo ty mu sie znudzisz to co wrocisz do domu? psujesz wizerunek pożadnych dziewczyn. widze wiele zastrzeżen na dwa fronty to nigdy sie jeszcze nikomu nie udalo zeby wyszedl z tego calo

jak mozesz tak klamac meza przeciez slubowaliscie sobie wiernosc , wspólczuje twojemu mezowi i dzieciom.A jesli sie dowie nie pomyslalas o tym jak zareaguje?a twoje dziec? a jesli ten kochanek znajdzie sobie mlodszą bo ty mu sie znudzisz to co wrocisz do domu? psujesz wizerunek pożadnych dziewczyn. widze wiele zastrzeżen na dwa fronty to nigdy sie jeszcze nikomu nie udalo zeby wyszedl z tego calo