@gusia 0 Napisano Wrzesień 18, 2011 Hej:) Wczoraj przeszłam chrzest bojowy:odwiedziły mnie trzy palaczki,przyszły na kawkę i ciacho(drożdżowe ze śliwkami:))To moje pierwsze spotkanie bliskiego stopnia od iluś tam tygodni,do tego doszło zaproszenie na grill. Od tego ich palenia mi serce biło jak szalone i jakieś dziwne myśli krążyły. No wiem,że nie palę,ale..Kobitki poszły,to ja na rower,dałam sobie wycisk,no i kontakt z przyrodą i wróciłam spokojna:) Ale na grilla nawet nie myślałam iść,zostałam przegłosowana przez rodzinę i jakoś przeżyłam,tj przeżyłam świadomie,nie myślałam o śmierdzielu tylko uczestniczyłam w imprezce:) Oczywiście bez picia,bo alkohol był dla mnie zgubny,to przez niego wracałam do paskudztwa:pTrochę było problemów z tłumaczeniem,że nie piję,ale w końcu przeszedł argument,że od picia się tyje,a ja za tydz na wesele;) Waga rewelacja:)Już mi sporo spadła:)Przy niepaleniu wyglądam zdecydowanie lepiej:) Nevada Miło Cię powitać Już przecież nie palisz:) Kaja "Zostaje wiec realne dzisiaj z ktorym moge cokolwiek zrobić":D Dodam jeszcze,że nie palimypachniemy Ślicznej niedzieli BP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@gusia 0 Napisano Wrzesień 18, 2011 Lorika Każdy ma prawo do różnych nastroi. Ty teraz przechodzisz taki okres,nigdzie nie jest napisane,że trzeba być szczęśliwym non stop. Mamuśka pięknie dziękuje życiu we wierszu:) Mój sposób na chandrę,no cóż,chyba go nie mam,jest to czas na zastanowienie,przystanek dla myśli,zaduma,pomaga dobra książka,ciepły koc i pyszna herbata,a i jeszcze bezsensowne komedie;) Przepraszam,jeśli się narzucam ze swymi radami. Mamuśka Regres Pachnąca Aga Złośliwiec Żabka Kaja Grzesław Ojejkujejku Julka Lorika Sądny Dzień xx444 Nevada I dla innych pachnących Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lorika 0 Napisano Wrzesień 18, 2011 gusia dzięki, nie no to ja przepraszam, ze absorbuję tu wszystkich :O sory wiem, ze kurde nie powinnam narzekać, że ludzie mają przesrane. Ja to sobie nawet nie wyobrażam, jak niektórzy ludzie, chorzy, czy okaleczeni radzą sobie z tym, dla mnie to fenomen. sądny dzień, ten stan trwa od lipca mniej więcej. Ostatnio : siedzę na rynku, udaję ze okej, ale patrzę na ludzi którzy mają utarte ścieżki każdego dnia i czuję w tym totalny bezsens naszego życia. I smutneee to jest. Rodzimy się na chwilę, walczymy o przetrwanie, latamy do spożywczaka po bułki i masło,by mieć energię którą zużywamy, w rezultacie i tak umrzemy, wcześniej czy później. szukam recepty na szczęście i chcę jarać się chmurą na niebie, jak kiedyś :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@gusia 0 Napisano Wrzesień 18, 2011 Lorika;) Nikt dziś nie zagląda,pewnie każdy korzysta z ciepełka na dworze... Czekam na mojego mena i jedziemy do lasu po bez:) Może napiszę słowami z książki "Sekret": "Nikt inny nie może zatańczyć Twojego tańca,zaśpiewać Twojej pieśni,napisać Twojej historii.Możesz robić co chcesz,mieć co chcesz i być czym chcesz-wszystkim,co ludzie uznali w Twoim przypadku za niemożliwe.Ciesz się życiem,gdyż jest ono fenomenem.To wspaniała podróż!"i jeszcze z tejże książki słowa H.Forda: "Czy uważasz,że możesz,czy też uważasz,że nie możesz,w obu wypadkach masz rację." Czy chcesz jarać papierosy pod chmurą,czy chmurą?Myślę,że chmurą:p Zadam Ci zad.dom.:uśmiechaj się:D:D:D No pewnie,że umrzemy,ale po co się tym martwić;) Wiesz,tacy okaleczeni ludzie są po to,aby nam,zdrowym przypomnieć,że się jest szczęśliwym,zapadły mi w pamięci słowa jakiejś niepełnosprawnej kobiety,która zastanawiała się nad sensem swego cierpienia i odkryła,że ona przypomina innym,zdrowym,że są szczęśliwi,na chwilę się zatrzymują i myślą:o,Boże,jaka ona biedna,ja to mam szczęście... Byłam z synkiem u specjalisty i zobaczyłam poważnie chore dzieci,że pomyślałam,jak kocham swego synka,że jest taki jaki jest,a nie za to jaki mógłby być.Taka lekcja pokory. Jeszcze jeden cytat:"Uczyń pierwszy krok w wierze.Nie musisz widzieć całych schodów.Uczyń tylko pierwszy krok."Dr L.King Junior Może będzie Ci odrobinkę weselej,bo przesyłam Ci i i i Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lorika 0 Napisano Wrzesień 18, 2011 a nie, nie nie chcę cieszyć się na widok chmury na błękitnym niebie :) dziękuję za to co napisałaś :) czuję że miałybyśmy tematy do dysputy, ale zamknę ten, bo on nie jest chyba na miejscu. Niektórzy mogą się czuć poirytowani :) nie mniej nadal będę się łudzić że Bóg ma wobec mnie jakiś plan. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Wrzesień 18, 2011 Loris nie potrafie ci chyba pomoc chociaz bardzo bym chciala :( chce zebys umiala cieszyc sie z malych rzeczy,zebys miala cos co daje ci satysfakcje,ale nie wiem jak to zrobic,a jesli to co mowisz kogos irytuje to uprzedzam za wczasu-lepiej niech sie zamknie i nie mowi nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nevada_ 0 Napisano Wrzesień 18, 2011 czesc dziewczyny, ja dzisiaj na chwileczke doslownie, przeczytalam wszystkie posty i zachwycil mnie ten z cytatmi - @gusi :) sa nprawde piekne. wiecej usmiechu, przeciez jest tyle do zrobienia w zyciu, tu nie chodzi o to, zeby cieszyc sie na zapas, tylko wlasnie w tak zwanym miedzy czasie, z wszystkich malych, drobnych przyjemnosci. :) tymczasem ja lece, dzis drugi dzien, hurra! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Wrzesień 18, 2011 Witam wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Wrzesień 19, 2011 Grzeslaw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Wrzesień 19, 2011 Witam pozdrawiam wszystkich serdecznie myślę że po miło spędzonym weekendzie życzę miłego dnia BP Zapraszam na kawę i herbatę zieloną na wszystkich chętnych czeka zaparzona ----------------------------------- ******** -------------------------------- kaja__ spóźnione, ale bardzo szczere życzenia z okazji 1 rocznicy BP życzę ci wszystkiego naj naj naj :D dużo dużo takich roczków i nigdy więcej śmierdziela :D:D:D STO LAT !!! STO LAT !!! STO !!!LAT Nevada gratuluje dwa dni 2 kwiatki :D bo nie palić to jest coś pięknego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@gusia 0 Napisano Wrzesień 19, 2011 Dzień dobry:) Zapraszam na kawkę i ciacho drożdżowe ze śliwkami;) Grzesław Dobre o tych pończochach i na czasie,bo idzie zima...:D:D:D Lorika Dzięki Tobie wzięłam z półki te pozycje z poradami na lepszą "ja" i trochę sobie poczytam dla przypomnienia:)O,i Nevada też się uśmiechnęła:) Miłego dnia,choć pochmurno i lało jak cho..ra w nocy,to my pachniemy No i jeszcze się pochwalę,że: Nie palę już 26 dni (+ 20g30m30s). Ilość niewypalonych papierosów: 483. Będę żyć dłużej o 3 dni (+ 16g37m11s)! Zaoszczędzone pieniądze: 265,85 zł! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lorika 0 Napisano Wrzesień 19, 2011 sądny dzien jesteś kochana gusia koniecznie przeczytam 'sekret' :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Wrzesień 19, 2011 Witam Kochani...czytam Was, ale nie zawsze moge napisać parę słów...:( Jak sie ogarne- wróce tu. Nie, nie palę:D Czego i Wam życze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@gusia 0 Napisano Wrzesień 19, 2011 Hej:) To u Złośliwca spotykamy się na kawie/herbacie,ja przynoszę ciasto:) Na lodówce mam listę co jest wskazane jeść,gdy rzucamy palenie,może ktoś nowy chce być pachnący i to mu troszeczkę pomoże,a więc: owies,szpinak,boćwina,figi,suszona fasola,liście mniszka,migdały,soda. Nie spożywać:-alkohol,cola,soki owocowe,czerwone mięso,wątroba i inne podroby,zarodki pszenne,soczewica,kurczak,jajka,sery,orzechy,śliwki,żurawina,kawa. Pewnie chodzi o początki w rzucaniu. pa;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Wrzesień 19, 2011 Witam wszystkich Złośliwiec dzięki za kawę:-) była wyśmienita @gusia za ciasto Tobie też dziki:-) nawet niewidzialem, że diabetolodzy opracowali listę produktów dla żucaczy, dobrze że nie wiedziałem, że taka lista jest, bo bym chyba nigdy nie rzucił:-D Jovik:-) Madziuchna życzę zdrowia i nie pal pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Wrzesień 19, 2011 @gusia tobie za ciasto też dzięki:-)* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Wrzesień 19, 2011 a gdzie jest mój wpis z rana ? Byłem tu o 8.00 rano,ładnie sie przywitałem i nie ma mojego wpisu :O Grzesiu nie dałeś czasami do kasacji mojego wpisu ? ;) bo wiesz co tam pisałem ... hahahahahaha :D twoje omyłkowe wpisy tez dziwnie zniknęły ale nie ważne :P Teraz sie przywitam i zarazem uciekam do domu Miłego popołudnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Wrzesień 19, 2011 Dałem do usunięcia, ale tylko mój pomyłkowy nocny wpis, a zapewniam, że Twojego nawet nie widziałem, jak coś ważnego to przyślij mailem:-) pozdrawiam Cie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Wrzesień 19, 2011 Podejrzewam, musiałeś wpisać coś takiego, że admin to usunął. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@gusia 0 Napisano Wrzesień 19, 2011 Szkoda,że zniknęły te zapisy:( bo miałam okazję się pośmiać:D,ale teraz wiem skąd są (jestem na 135 str) ni z gruszki,ni z pietruszki odpowiedzi na nieistniejące pytania;) Z tym jedzeniem to chyba chodziło o to,że są to zasadowe produkty,pewnie nie zaszkodzi przez parę dni pojeść płatki owsiane zamiast np żurawiny. Nie palimypachniemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Wrzesień 19, 2011 chlopcy najwyrazniej chca przyciagnac nasza uwage ;) dlatego szyfrem gadaja ;) ;) ;) Loris Madziuchna jak tam w szkolce?? zalogo ja zaraz ide na steperek,bigos wydeptac ;) a tak naprawde to o kondycje zadbac,bo chudnac juz nie chce :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Wrzesień 19, 2011 Zgłosiłem do sumiecią, bo wiem, że każda z Was nie będzie tego tolerować:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nevada_ 0 Napisano Wrzesień 19, 2011 znowu na chwilke. dzisiaj sobie zapalilam... ...jak dobrze, ze w tylko w snie. :D nadal pieknie pachne i jestem niesamowicie dumna, ze leci trzeci dzionek. jedyny minus to taki, ze malo sie ruszam i troche przybieram na wadze, wiec zaraz po skonczeniu tabexu zabieram sie za master cleans, bo wszystko co potrzebne do diety juz mam. :) @gusia - dzis po raz pierwszy od kilku dni napilam sie kawki. nie robialm tego w obawie, ze doczepi sie do mnie smierdziel, jednak nic podobnego sie nie zdarzylo. :) z tego co wyczytalam z Twojej listy nie powinno sie jej pic, jednak juz powoli daje rade i odzwyczajam sie od starego trujacego towarzysza. chyba wezme przyklad z sadny dzien i tez pojde pocwiczyc. :) milego, pachnacego wieczoru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Wrzesień 20, 2011 pozdrawiam wszystkich serdecznie życzę miłego dnia :D nevada_ trzy dni 3 kwiatki :D ja przez pierwsze dwa tygodnie BP nie piłem kawy, bo się obawiałem ze nie wytrzymam i zapalę przy jednej kawie wypalałem ze 4 śmierdziele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Wrzesień 20, 2011 nevada we śnie mozesz palic ile ci sie podoba :P na jawie nigdy tego nie rób ...BO NIE WARTO :) co do wpisu z rana to zapominamy o sprawie ;) powiem tylko że dobrze że tego dziewczyny nie widziały :P hahahah tak tu piszecie o steperach a ja musze sie pochwalić ze od tygodnia biegam :D sobie po szkolnym boisku mam fajnie rozpisany trening i zamierzam w przeciagu 1,5 miesiaca dojsc do 30 minutowego biegania (bez zadyszki,kolki itp ) a ja tak jak złosliwiec tez coś odstawiłem Przez miesiac nie napiłem sie żadnego piwa bo jak natomiast strasznie kurzyłem przy browarze :O teraz wypijam sobie piwko w weekend i przynajmniej czuje smak tego trunku a nie jak kiedyś zabijałem ten smak nikotyna ekipa BP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@gusia 0 Napisano Wrzesień 20, 2011 Dzień dobry:) Nevada,mnie też męczyły sny o paleniu. Też myślałam,że nie będę pić kawy,ale nie mogłam sobie odmówić i piłam ją czytając to forum;) Mi też przybyło ciałka,a teraz jest w porządku,bo więcej jeżdżę rowerem i jem sporo warzyw. Panie,panowie miłego dnia BP A,dziś jest 4 tyg jak paliłam ostatniego śmierdziela. Ale ten czas przeleciał,tylko dzięki Wam przeszłam to bezboleśnie(no,prawie;))DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Wrzesień 20, 2011 Witam wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Wrzesień 20, 2011 ja też witam:) Pozdrawiam wszystkich BP[kwiat}. Dla tych, co mieli rocznice- 100 lat BP Kochani- całym sercem jestem z Wami, i tak jak juz wcześniej pisałam, czytam Was choć nie zawsze moge odpisać papapa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Wrzesień 20, 2011 gusia :D czyli gratulację za ten miesiąc ( mam nadzieje pierwszy,bo będa następne?) bez papierosa Oby tak dalej :) i co? topik ma czy nie ma magiczną moc ? :D ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@gusia 0 Napisano Wrzesień 20, 2011 Hej;) Regres Ja jestem pewna,że pierwszy z wielu(m-c będzie w piątek)bo tak jak piszesz,ten topik ma magiczną moc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach