Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lena z lnu

Płacze i płacze i już nie wiem co zrobić

Polecane posty

Gość lena z lnu

Staraliśmy się o dziecko z chłopakiem już jakiś czas. W sumie to może starania to za dużo powiedziane ale kochaliśmy się bez zabezpieczenia i byliśmy gotowi ponieść tego konsekwencje. Wczoraj mu powiedziałam , że jakoś się dziwnie czuje i coś podejrzewam , że mogę być w ciąży , a on do mnie z tekstem " Co spermy sobie nazbierałaś i wepchałaś w siebie " to nie bylo ani z żartem tylko raczej tak na serio. Co zrobić? Dodam jeszcze ze potem chodził po domu i gadał do siebie "No ciekawe z kim w tej ciąży" ;/

jak chcial dziecko top po co on do ciebie z takimi tekstami wyjezdza ? tatuś tchórz pewie ucieknie jak bedziesz w ciazy

I widzisz... faceci... uwłaczyl tak naprawde sobie ( a to co on spermy nie ma?) a ty sie przejmujesz... Kochana! Jego dziecko jego problem tez nie jestes wiatropylna więc pod zadnym pozorem nie zamartwiaj sie tym sama tylko jestescie w tym razem. Poza tym chyba chcieliście mieć to dziecko? więc teraz powinniście sie cieszyć. Poza tym on jest dorosly wiedzial co robi a nie teraz pretensje ...

Gość nanananna
pewie ucieknie jak bedziesz w ciazy bo znam osobiscie takie przypadki gratuluje faceta

Gość ile wy macie lat
?

Nie placz tylko zrob test jeslki nie bedziesz w ciazy to go pogon a jak bedziesz to mu powiedz o tym i zobaczysz co zrobi. Kobiety z kim Wy dzieci plodzicie ? To okropne i bardzo smutne.

Gość przegiecieeee
nie przsejmuj sie lena, sa duzo gorsze problemy niz facet w zlym humorze, przejdzie mu, a moze wogole nie jestes w ciazy

Gość lena z lnu
najgorsze w tym wszystkim jest to , że nie wiem co go ugryzło. Parę razy już robiłam testy i zawsze był bardzo zawiedziony , raz nawet się popłakał , że nie wie dlaczego tak jest :( A tu takie teksty ;/

Gość a moze najpierw wyjdź za maz
zamieszkajcie razemi dopiero dziecko? jakos nie widze zebyscie byli gotowi a dziecko to odpowiedzialnosc na cale zycie a nie chwilowa zabawka

Gość tak to jest jak
tak to jest jak stara sie o dziecko z chlopakiem a nie mezem..

Gość lena z lnu
Do swojego mieszkania przeprowadzamy się w czerwcu , najpóźniej w lipcu. Co do ślubu to mamy bardzo duże rodziny i najpierw chcemy uzbierać pieniądze. ja mam 23 on 28

Jak dlka mnie to Twoj facet to debil kompletny i radze Ci uwazac na niego i nie zachodzic narazie w ciaze bo co zrobisz jak zostaniesz sama z dzieckiem?

Gość lena z lnu
jesteśmy ze sobą 4 lata

tak to jest jak stara sie o dziecko z chlopakiem a nie mezem.. a czym sie rozni chłopak czy narzeczony czy mąz? chyba tylko papierkiem

Gość a moze tak...
a moze obraz sie na niego, strzel mu focha, olewaj, zaraz przybiegnie jak piesek

Gość ile wy macie lat
a jak długo mieszkacie razem?

Gość bobeekk
trza było z mezem robic dziecko a nie z jakims chłopakiem

a ja wam powiem tak : nie jeden chłopak czy narzeczony jest odpowiedzialniejszy niz mąż:)

Gość tak to jest jak
raczej maz nie spieprzy jak zona zajdzie w ciaze na wiesc o tym...jedna z druga zaczyna od dupy strony z nieodpowiednimi facetami,a potem samotne matki,bo nagle chlopakowi sie odwidzialo...

Gość arz
Leć do apteki po POSTINOR!

fAKT ZE JEST MNIEJSZA SZNASA NA TO ZEBY MAZ ODSZEDL OD CIEZARNEJ ZONY NIZ CHLOPAK . Dobrze Ci radze uwazaj na tego swojego "chlopaka" ja gdyby mi powiedzial cos takeigo to bym go normalnie strzelia w leb. Szanuj sie autorko !!!

Gość lena z lnu
Chyba na razie wcale nie będę do niego dzwoniła , pisała , gadała z nim , nic . Niech się zastanawia co u mnie.

Gość kobieto uciekaj od tego frajer
a gdzie pieprz rośnie!!! jeśli teraz robi Ci takie numery, to pomyśl do czego jest zdolny po ślubie:O

Gość lena z lnu
Rozczarował mnie i to bardzo. Nie spodziewałam się tego po nim . Pierwszy raz mi tak zrobił. Wiadomo jak każdy ma jakieś swoje zagrywki ale bez przesady. Nawet jak się pogodzimy to już i tak będę ciągle myślała , ze może zmieni znowu zdanie albo coś mu się nie spodoba :(:(

Gość lena z lnu
Napisał mi sms , że przeprasza ale nawet mu nie odpisałam. Nie chce go widzieć.

" lena z lnu Rozczarował mnie i to bardzo. Nie spodziewałam się tego po nim . Pierwszy raz mi tak zrobił. Wiadomo jak każdy ma jakieś swoje zagrywki ale bez przesady. Nawet jak się pogodzimy to już i tak będę ciągle myślała , ze może zmieni znowu zdanie albo coś mu się nie spodoba " Juz wiadomo ze mu wybaczy i predko do niego wroci :O a potem sie bedzie dziwic dlaczego zdradza , nie szanuje , poniza.... Dla mnie postepowanie takich kobiet jest niepojete, naprawde nie rozumiem tego :O

Gość wlasnie chcialam pytac
co mu powiedzialas na to?? trzeba rozmawiac, bylo mu powiedziec do sluchu, za drzwi wywalic, za kazde przewinienie porządna nauczka, bo pozniej sobie za duzo pozwalają:( i narazie lepiej nie starajcie sie o dziecko, ciąża to duzy stres dla pary, musi byc silna i siebie pewna, jak tego nie ma to zbyt duze wyzwanie, rozne rzeczy sie w ciazy dzieja a kobieta potrzebuje baaardzo duzo wsparcia, z takim facetem to tylko strzelic se w łeb..

Gość lena z lnu
Nie mam nawet zamiaru do niego pisać ani się odzywać . Z tych całych nerwów i rozczarowania dzisiaj wymiotowałam. Nie mam siły :(:(