Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Gość Tomek Kowal*
zauważyłem- dlatego pewnie wchodzą tu osoby, które mają ,,takiego samego lenia śmierdzącego" w domu- pewnie by się pożalić- taki klubik wsparcia dla rodzin długowłosych nierobów :D Jak znalzazłem? Matko, czego ja nie wpisywałem jako słowa kluczowe :D :D Womb clip, ugly clip womb, itd :D

Gość Tomek Kowal*
no- bo to jest piosenka techno pop, a nie blackmetal :) Posłuchaj iamwhoami- fajnie śpiewa :)

Gość Tomek Kowal*
chyba kupię Bravę- niezniszczony, normalny wóz- tylko ten antyprestiż marki... A motor-wrak to chyba stary IŻ ::) Jeszcze się nie zdecydowałem, czy kupić tę ,,ozdobę :)"

Gość Tomek Kowal*
z ,,tego gatunku " robili jeszcze Bravo- dwudrzwiowe, bez takich ładnych tylnych lamp (nie chcę) Palio (nieładny sedan) i Marea (kombi- nie chcę) Co sądzisz ? Brzydal? Jak dla mnie to ,,pełnowymiarowy samochód" w niegłupiej cenie.

Gość Tomek Kowal*
nie ślepa, po prostu może nie zwracasz szczególnej uwagi uwagi na auta :) zbieram, patrzę na Allegro, porównuję - stąd te zmiany

Gość Tomek Kowal*
skody,- za drogie, by mieć coś fajnego saaby- nieee (nie wiem, czemu, rzadkie, przestarzała stylistyka) seaty- lekko za drogie, stać by mnie było na niefajną Ibizę II, a nie na fajną III golf- dzięki, nieeee (cena nieadekwatna do jakości, za mały) punto- za mały, w cholercię aut po szkole jazdy i pofirmowych BMW 3 - urządzałaby" mnie taka fajna ale chyba części za drogie..

Gość bears24
fiat bravo to bardzo dobre auto mało sie psuje ten co podałes to z bbmu jest

Gość Tomek Kowal*
polonezy- rdza za grosze maluch- prawie za darmo, ale weź tu się zmieść :) tico- niebezpieczny, (wprowadzono go na polski rynek warunkowo, ledwie dostał homologację- nieskładana, sztywna kolumna kierownicza) za mały fiat seicento- o wiele za mały hondy, toyoty- za drogie, by mieć coś fajnego, nieprzestarzałego Rozważam Daewoo- Espero i Lanosa, ale chyba i tak wygra Fiat Brava.

Gość Tomek Kowal*
przypomnij, jaki masz :) Jakiś dobry, z tego co pamiętam :) O- znów ktoś nas czyta :) :)

Gość Tomek Kowal*
chciałem starego Merca- ale pewnei byłaby to ,,skarbonka " bez dna :)

Gość Tomek Kowal*
tak- almera z dwa tysiące - bodajże - trzeciego...? Ale głowy nie dam :)

Gość Tomek Kowal*
albo Primera :D

Gość Tomek Kowal*
U mnie lokalny buisnessmen ma VW t1 - jako zabytek, na żółtych tablicach :) Ale nie pasuje to do niego- nie jest młody, ani hippisem (może był kilka dekad temu :))) nie pomalował tego auta w pacyfy i ,,flower power " jeździ rzadko - w zasadzie dziwię się, że nie chciał zabytkowej Beemki, Merca, czy innego krążownika szos.. Dla mnie zawsze ,,hippisowóz" kojarzył się z ludźmi młodymi.

Gość Tomek Kowal*
ale ja tak tylko podałem link do Bravy na Otomoto- by było wiadomo, o jakie auto mi chodzi :D Choć przyznam- ten jest zadbany, niebrzydki i w dobrej cenie.Ale szukać będę w lokalnej prasie- może kiedys znajdę :)

Gość Tomek Kowal*
to prawda, niektórzy są poyebani. Naprawdę mają zabytkowy VW t1 jako karawan?????????? W życiu o czyms takim nie słyszałem, ale czad! Może wożą nim w ostatnią drogę hippisów, którym się zeszło :D :D :D :D

Gość Tomek Kowal*
nieżle :D

Gość Tomek Kowal*
to tak niesłychane, że nawet wujek google nic nie mówi po wpisaniu hasła ,,vw t1 caravan :D

Gość Tomek Kowal*
trzymam za słowo

Gość Tomek Kowal*
z innej beczki- polskiej żenady część dasza ciekawe, kiedy wciągną olbrzymi łeb z ramionami na szczyt Jezusa- giganta w Świebodzinie :) Jeszua z Rio jest zrobiony profesjonalnie, z kamienia, nasz- z suporexu, metodą gospodarczą, ciekawe, ile wytrzyma założę się, że rozbiorą kolosalnego Syna Człowieczego jeszcze za mojego życia, lub wielki łeb spadnie kiedyś i roztrzaska swe czcigodne oblicze :)

Gość Tomek Kowal*
to noś- albo zaczj się pod zakładem i czekaj, aż będą wyjeżdżać hippie-trumnowozem :)

Gość Tomek Kowal*
nie- ŻE TO BYŁ ZAMACH!!! że przy odpadaniu brodatego łebka BYŁO SŁYCHAĆ STRZAŁY :D :D

Gość Tomek Kowal*
kup mi piwo :D

Gość Tomek Kowal*
ta... pójdziesz... dziś wszystkie powinny być nieczynne- dzień ustawowo wolny od pracy .

Gość Tomek Kowal*
to mój odruch bezwarunkowy :) Ciekawe- czy dziś kupi cokolwiek ...

Gość Tomek Kowal*
mój pomysł- skoro można zapalić wirtualny znicz- to powinna być stronka, na której można by wznosić wirtualne toasty, lub nawet pić całe wirtualne piwa.

Gość Tomek Kowal*
właśnie- niech katolicy sobie świętują! Precz z obowiązkowymi świętami katolickimi!

Gość Tomek Kowal*
była nawet z komputerowym seksem Podłączało się jakiś sztuczny penis do kompa- mówili o tym w Interwencji parę lat temu,a le nie wyjaśnili- jak to działało :)