Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stand

Szukam bratniej, kobiecej duszy

Polecane posty

ja jestem ironiczny? a kto tu ironizuje moje tosty??? haha;)

a siniaki na kobiecych nogach naprawde mnie rozczulaja, jeszcze do tego wielkie zaplakane oczy i jestem zgubiony

Nie ma zapłaknych oczu ale duże są :) co do kawy bardziej Illy jesli chodzi o ogród to nie jest wcale taki duży miesci się szkalrnia skalniaki krzewy owocowe i drzewa a bazyli już nie mam smakowała bardzo ślimakom może chociaż z maciejki coś będzie zazdroszczę Ci tej Chorwacji...

no to w takim razie duze rozesmiane oczy. tez mnie rozczulaja:) a chorwacja...ciesze sie na widoki i na wypoczynek, bo ostatnie tygodnie daly mi mocno w kosc chociaz jak pomysle ze w pokoju bede z jakims spoconym po calym dniu, rozwrzeszczanym,owlosionym facetem to jednak zal mi sie robi,hehe:D

a czemu masz miec w pokoju jakiegos spoconego faceta? i od czego spoconego... :classic_cool:

bo bedziemy we dwoch w pokoju - nie oplaca sie po prostu brac pojedynczych pokoi na te 3 dni;)

ah, tak tylko ironizowalem, zeby Gosia nie miala czego zazdroscic :D

W końcu to męski wyjazd, odpoczniesz sobie od pracy, zregenerujesz siły a dlaczego ten facet miałby krzyczeć w pokoju ... :)

Jestem, jestem byłam po córkę. No z tatuażem to tak sie pytałam z ciekawości, bo ja mam jeden na łopatce w zeszłym roku zrobili mi :-) Co do siniaków to mi niestety wyskakują od najmniejszego uderzenia, także ze mną trzeba delikatnie....:-) Mi maciejka jak na razie bardzo ładnie rośnie, ale mam w skrzynce pod daszkiem także deszcz jej nie straszny A na te prawko to chyba się zapisze....tylko jeszcze jutro do kumpla zadzwonię czy idzie ze mną

No to tak w skrócie, dziecię me się kąpie, powiedziała, że w sobotę jedzie do cioci na noc także ja gdzieś wyskoczę ze znajomymi

Tak myślałam uściskaj ją ode mnie na Dzień Dziecka buziaki :):):) Na pewno chcesz na motor? i Jaki wzór tatuażu?

nie chce tu nikomu narzucac swoich teorii, moze myle sie tez wiec z gory przepraszam, ale jest w moim mniemaniu duza roznica miedzy przyjaznia miedzy kobietami i miedzy mezczyznami faceci ja chyba latwiejsi w "obsludze", bardziej szczerzy i nie zzera ich zazdrosc jak jeden ma muskularna klate a drugi nie kobiety czesto rywalizuja ze soba z jakis tylko im znanych powodow, zazdroszcza czy knuja:D i chyba te meskie przyjaznie sa trwalsze jak sie myle prosze mnie poprawic:P

eee,tatuaz:P oczywiscie rzecz gustu, ale ja nie przepadam za tatuazami ale odwazna dziewczyna z Ciebie! motor i dziary, keep on rocking! :D:D

a tam, ja mam przyjaciolke ktora gustuje w zupelnie innych typach facetow i jest git :P

ej chyba Ci się wydaje, jeszcze nie spotkałeś prawdziwych kobiet... ;)

ale z panami pracuję mi się tylko troszkę lepiej niż z paniami, chyba nie rozróżniałabym tu płci kwestia charakteru i podejścia do sprawy

mozliwe,chetnie bym sie mylil bo kobiety powinny eksponowac i uzywac swoich wyjatkowych cech w pozytywnym celu a nie przeciwko sobie...chociaz z drugiej strony smutne, jesli one wszystkie (te kobiety ktore spotkalem) byly falszywe albo tylko 80%-towe...:D to jak jajko niespodzianka bez niespodzianki, zong! :D

Gość do stand
dużego masz badąga?

kobiety sa swietne w pracy, dopoki doputy maja ulozone szczesliwe zycie prywatne czego nienawidze to przynoszenie albo co gorsza pranie brudow rodzinnych w pracy,a kobiety to lubia - moja kolezanka to taki przyklad - jak facet ja zostawil z perfekcyjnej business woman zrobila sie z niej sfrustrowana, ziajaca nienawiscia do calej meskiej populacji wiedzma... co za histeryczka

Nie wiem jakie kobiety spotykałeś na swojej drodze ale nie wierzę że wszystkie były złe. Dla mnie to kwestia jak pisałam wcześniej charakteru, wychowania doświadczeń, otoczenia, mam starszego brata zero fochów :) to się po prostu nie udawało ale porozmawiać i wyjaśnić o co mi chodzi :)