Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milimetrowa

Szczęśliwe mamusie małych i duzych dzieciaczków !

Polecane posty

A ty jednak przeszłaś na modyfikowane czy nadal karmisz piersią? Przperaszam że tak wolno odpisywałam, ale mała się przebudziła i musiałam ją deliktnie uśpić żeby jeszcze pospała :)

Ja też w domu z córeczkami :) Widzę że drugie maleństwo w drodzie, gratulacje, masz już wybrane imię?

nie mam ;p bo jeszcze nie wiem czy chlopak czy dziewczynka bedzie. ja bym chciala dziewczynke. narazie nie mysle o imieniu bo teraz mam problem z ciaza wiec to jest najwazniejsze teraz.

Przepraszam,że poszłam,ale Maja się obudziła i musiałam ją nakarmić i przewinąć i Madzi zrobic jedzonko :) . Tak,przeszłam na modyfikowane i na prawdę nie żałuję . Maja je ok 60 ml co 2-3h,rzadko kiedy je 80 ml . Kamila- to musisz się oszczędzać . Fajną będziesz miała różnice wieku 2 latka i 2 msce,od razu odchowasz dwójkę :) . Ja też z córeczkami w domu,nie pracuję .

Moja ładnie je ale nie jest za gruba, ładnie przybiera :) Macie zamiar wrócić do pracy?

Ja chcę wrócić do szkoły bo jestem tylko po liceum . Albo zrobię jakieś 2 letnie policealne fajne,albo jakieś studia :) . Ale myślę,że zrobię jakieś 2 letnie policealne i wtedy znajdę pracę :)

jak tu sie oszczedzac jak trzeba zajmowac sie dzieckiem. ciezko to zrobic. ale coz, juz jest lepiej troszke, poronienie prawie by bylo ale uratowane :)

Ja chce posiedzieć z Mają do 3 lat ale nie wiem jeszcze jak będzie. Milimetrowa - planujecie jeszcze synka?

Trudno się oszczezać z małym dzieckiem, wiadomo że nie raz trzeba nosić, do tego czasami małe nerwy.

Teraz to nie ma mowy, dwójka to wystarczający obowiązek i duża odpowiedzialność, ale za 7-8 lat, jak dziewczynki pójdą do szkoły to może pomyślimy wtedy :)

My może też ale też nie wcześniej niż za 7-8 lat . Tak dwójka małych dzieci to wystarczająco dużo obowiązku i roboty :) . A jak tam Laurusia ?

mi wystarczy dwojka :) nie bede i tak mogla miec wiecej. a no lekarz mowil zebym nie nosila synka a jak tu go nie nosic;/

Laurusia dobrze :) jeszcze nie wróciła ze spaceru z tatą :) Długo chodzą ale wzięła rowerek, zabawki do piasku więc trudno potem zaciągnąć ją do domu :) A jak Madzia? :)

Ojj, powinnaś się oszczędzać,a z drugiej strony jak tu nie nosić jak to też jeszcze mały szkrabek :) . Moja Madzia miała ponad 2 latka jak byłam w ciąży i tez ją nosiłam na rękach czasem :)

Madzia dobrze bawi się z sąsiadki córeczką o rok starszą,ale u nich w domu :) . Raz ta dziewczynka jest u nas raz Madzia u nich :) . Tylko jutro musimy iśc pobrać krew :(,bo robię jej wyniki na tarczycę :(

przynajmniej mnie rozumiesz ze ja tez nosze czasem synka, ale staram sie coraz mniej go nosic, dla dobra ciazy.

Ja bardzo często nosiłam Laurę w ciąży, jak była chora w szpitalu, co już pisałam, to praktycznie cały czas przytulona i na rekąch po pokoju z nią chodziłam. Naszczęście ciąża nie była zagrożona i Mai to nie zaszkodziło.

U nas niestety nie ma dzieci w wieku Laury, mam koleżankę ale mieszka jakieś pół godziny drogi, więc raz w tygodniu dziewczynki się bawią razem :) od września przdszkole to będzie miała konktakt.

Ja też non stop noisłąm i nawet jak już byłam w wysokiej ciązy,a w szczególności właśnie jak byłą chora :( . Moja byłą zazdrosna najgorzej przez 2 tyg jak wróciliśmy do domku . Ale teraz już mniej chociaż zdarza jej się zaczepiać Maję żeby ją obudzić :)

jestem ciekawa jaki moj synek bedzie. bo jak brat przyjechal ze swoim malenstwem tygodniowym to moj byl taki zazdrosny ze nie moglam bratanka wziasc na rece nawet.

mam nadzieje :) znowu nie bedzie mnie tu kilka dni i znow bede musiala sie doczytac wszystkiego :D

Moja starsza córeczka jak wróciłam do domu z Mają to akurat w tej samej chwili co karmiłam czy przewijałam Maję to ona chciała jeść czy pić,albo żeby ją wziąć na ręce . Ale jak ją prosiłam,zeby mi pomagała przy dzidzi,to się przekonała do młodszej siostry :) ..

ja sie wyprowadzilam od rodzicow i tam narazie nie mam neta:((( dzis jestem u rodzicow to weszlam na troche, bylam u lekarza wiec musialam tu przyjechac ;p mam nadzieje ze szybko zalatwimy sobie neta:)