Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milimetrowa

Szczęśliwe mamusie małych i duzych dzieciaczków !

Polecane posty

tak juz 3 kg przytylam. teraz w 2 tygodnie 0,5kg przytylam:D lekarz mowil ze musze chyba jesc duzo, a wlasnie nie jem duzo;/

Nie martw się ja w drugiej ciąży też dużo przytyłam bo aż 16kg,a też nie jadłam dużo :(. Ale puchłam strasznie :( /

ja to chyba rekord pobije :P w tamtej duzo przytylam a maly nie byl gruby bo tylko 3540g wiec nie bylo szoku :D a naturalnie rodzilas?

oj to wspolczuje :( ja sie meczylam naturalnie 6 godz ale potem zdecydowali o cesarce i koniec bolu mialam :) teraz tez bede miala cesarke na 100%

przy drugim porodzie Cesarkę też chciałam mieć,ale mój lekarz się nie zgodził bo powiedział,że dam radę naturalnie no i dałam po 19h :O

o jaaa to aprawde masakra :( ja po 6 godzinach chcialam cesarke bo juz nie dawalam rady:( synek i tak sie nie obnizal wiec uratowali go przez cesarke:)

Dlatego też nie planujemy więcej dzieci miałam dwa okropne porody i boję sie za bardzo następnego :(

no ja juz wiecej nie chce i nie bede mogla bo nikt nie bedzie cial trzeci raz w tym samym miejscu bo jest wielkie ryzyko :( ale dwojka dzieci w tych czasach wystarczy :) nie ktorzy wogole nie chca bo dla nich kariera wazniejsza:/ a potem za pozno na ciaze.

Mam nadzieję,że jeszcze kiedyś pomyślimy o dziecku . Przecież są kobiety które po 30stce mają pierwsze dziecko,a ja chce miec 3 :) .

No tak,ale też nie będę naciskać,bo to dziecko nie ma być "zachcianką " moją tylko owocem naszej miłości . Moja strasz córeczka przyszła i mówi " mamo,jestem tak źmęciona,że idę się polożyć " :)

hehe jaka slodka :D a moj marudzi strasznie. od kilku nocy budzi sie i ryczy ;/ godizna 23,24 i ryk;/ nie wiem co juz mam robic:((((

Ojej,a może idą mu zęby jakieś ? Albo go bierze jakieś choróbsko ? Moja Madzia ostatnio też byłą taka nieznośna cały czas płakała i miała histerie,no i "wylęgło " się zapalenie płuc :( ii szpital ...

Kamila-a jakie czopki podajesz ? Bo na prawdę najlepsze wg mnie i najbardziej skuteczne przy ząbkowaniu są VIBRUCOL .

Magda też straszne ząbkowanie przechodziła . Tak się darła niemiłosiernie,że całe noce ją nosiliśmy,a to i tak nic nie pomagało :( .

a mojego klade do siebie do lozka i za chwile przechodzi bol... i nie wiem czy go zeby bola czy specjalnie to robi...;/