Go艣膰 To艣 kto艣 Napisano Kwiecie艅 25, 2016 Korzystaj膮c z rady forumowicz贸w, posz艂am do Magdaleny Boniuk, kt贸ra ma gabinet w bardzo dogodnym dla miejscu (od centrum jad臋 max 10min). Odpowiada艂o mi miejsce, ale przede wszystkim kwalifikacje. Poniewa偶 Magda prowadzi psychoterapi臋 jako psycholog i seksuolog, nie omija z pacjentem tych tzw. "trudnych temat贸w" z czym si臋 np. spotka艂am na poprzedniej terapii... Posz艂am z problemem zwi膮zkowym, ale pracuj膮c nad jednym problemem dotyka si臋 i innych, a w zasadzie ku mojemu zdziwieniu, naprawia si臋 i inne problemy. Dlatego w moim 偶yciu poprawi艂y si臋 nie tylko relacje z m臋偶em. Przychodzi艂am z r贸偶nymi bie偶膮cymi sytuacjami i analiza, kt贸r膮 robi艂y艣my z Magd膮 sprawia艂a, 偶e z tygodnia na tydzie艅 radzi艂am sobie o wiele lepiej. Niesamowicie te偶 mi to podnios艂o samoocen臋 - ma艂e sukcesy czyni膮 cuda! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Kwiecie艅 27, 2016 Szczerze powiem, ze mialam okazje odbyc wizyte u pewnej Pani psycholog z psychomedic w warszawie. Moje do艣wiadczenie z nia bylo jednym z gorszych jakie przezylam. Interesowalo j膮 tylko ile zarabiam ja i moja rodzina i w jaki sposob do niej trafilam. Wmawiala, mi rzeczy z ktorymi nie moglam sie zgodzic. Dopiero z polecenia trafilam do pani Izy Kulpanowskiej w poradni Help-Medical (www.help-medical.pl) i tam znalaz艂am pomoc, kt贸rej szuka艂am. Wyt艂umaczy艂a mi dok艂adnie czym jest nerwica l臋kowa i w jaki spos贸b mog臋 z ni膮 walczy膰. By艂a przy tym jednocze艣nie bardzo ciep艂a, empatyczna ludzka. Serdecznie polecam. Nie zycze komukolwiek z艂ego psychologa. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Kwiecie艅 27, 2016 Szczerze powiem, ze mialam okazje odbyc wizyte u pewnej Pani psycholog z psychomedic w warszawie. Moje do艣wiadczenie z nia bylo jednym z gorszych jakie przezylam. Interesowalo j膮 tylko ile zarabiam ja i moja rodzina i w jaki sposob do niej trafilam. Wmawiala, mi rzeczy z ktorymi nie moglam sie zgodzic. Dopiero z polecenia trafilam do pani Izy Kulpanowskiej w poradni Help-Medical ( www.help-medical.pl ) i tam znalaz艂am pomoc, kt贸rej szuka艂am. Wyt艂umaczy艂a mi dok艂adnie czym jest nerwica l臋kowa i w jaki spos贸b mog臋 z ni膮 walczy膰. By艂a przy tym jednocze艣nie bardzo ciep艂a, empatyczna ludzka. Serdecznie polecam. Nie zycze komukolwiek z艂ego psychologa. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 melecka Napisano Kwiecie艅 27, 2016 Ja by艂am w kolektywie psychoterapii Psychologgia. Musz臋 powiedzie膰 偶e "klinika" bardzo rzetelna, nie czuje si臋 tam jako艣 藕le. Przyj臋艂a mnie dr. Katarzyna Sawinda-Dziadecka. Moje nerwice l臋kowe odnalaz艂y swoj膮 przyczyn臋 w ko艅cu i terapia bardzo mi pomog艂a. Teraz jest ju偶 lepiej, nie czuje si臋 zl臋kniona, cho膰 wiem 偶e jeszcze d艂uga droga przede mn膮, ale po艂ow臋 mam ju偶 za sob膮 ;) www.psychologgia-plus.pl Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Kwiecie艅 28, 2016 Namiary na terapuet臋, kt贸ry pom贸g艂 naszemu ojcu przy na艂ogu alkoholowym, trzymacie namiary - http://uzaleznienie.info/napisz Kole艣 zna si臋 na rzeczy - sam mia艂 du偶e problemy, s膮dz臋 偶e z tego wynika skuteczno艣膰 dzia艂ania. Ojciec pi艂 od 13 lat. Wyszed艂 z tego, pracuje i chyba jest czysty, a przynajmniej nie widzimy, aby cokolwiek z艂ego si臋 dzia艂o. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 treterski Napisano Kwiecie艅 29, 2016 A jak konkretnie przebiega takie leczenie? Jak wygl膮da? Mamy w rodzinie osob臋, kt贸ra ma problem z alkoholem i nie bardzo wiemy w jaki spos贸b jej pom贸c. Po czym oceni膰, czy dana osoba realnie nadaje si臋 do tej pomocy? Na co powinni艣my zwr贸ci膰 uwag臋? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Kwiecie艅 29, 2016 Mnie bardzo pomog艂y spotkania z pani膮 Kamil膮 Szop膮 www.warszawa-terapia.pl Bardzo mi艂a atmosfera, ciep艂o i 偶yczliwo艣膰 pozwoli艂y mi otworzy膰 si臋 i opowiedzie膰 o swojej trudnej sytuacji. Spojrzenie na problem z innej perspektywy pozwoli艂o mi wiele sobie przet艂umaczy膰 i zrozumie膰 jak post臋powa膰. Rozmowa pe艂na zrozumienia, empatii pozwoli艂a mi nie my艣le膰 o sobie i o swoim 偶yciu w czarnych barwach. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Julka11111 Napisano Maj 4, 2016 Stawka zale偶y przede wszystkim od terapii, jej d艂ugo艣ci i w og贸le leczenia. Ci臋偶ko tak powiedzie膰. Ja nie du偶o p艂aci艂am jak chodzi艂am do Wojciecha Majdana w www.psychologgia.pl nie mog臋 z艂ego s艂owa powiedzie膰 na tego terapeut臋. Bardzo cierpliwy cz艂owiek, 艂agodnie podchodzi do pacjenta i ma z nim wspania艂y kontakt. Odczu艂am 偶e naprawd臋 chce mi pom贸c. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰_15 Napisano Maj 9, 2016 Polecam PsychoMedic http://psychomedic.pl/psychiatra-warszawa . 艢wietni specjali艣ci. Kole偶anka tam chodzi艂a i naprawd臋 jej pomogli. Maj膮 nawet wizyty domowe i psychoterapi臋 przez Skype (je艣li kto艣 np. wstydzi si臋 i艣膰 do gabinetu). Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 asanka87 Napisano Maj 9, 2016 czasami psycholog mo偶e nie wystarcza膰 zw艂aszcza przy dzieciakach, gdzie tak naprawd臋 one same nie wiedz膮 co si臋 dzieje i dlaczego tak si臋 czuj膮 a nie inaczej. Wtedy warto zasi臋gn膮c opinii psychaitry. w warszawie je艣li nadal szukasz mog臋 poleci膰 http://psychomedic.pl/psychiatra-dzieci-i-mlodziezy-warszawa/ znajdziesz tam potrzebn膮 pomoc Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Maj 23, 2016 Widze, ze firmy reklamuj膮 sie tu same. Ja jako pacjentka, moge szczerze polecic psychoterapeutk臋 Joann臋 Jaskulsk膮 - Korzan, z kt贸r膮 pracowalam nad swoimi problemami ponad rok. Niezwykle empatyczna, wrazliwa i kompetentna osoba. Uwielbialam nasze spotkania, choc byly dla mnie trudne, wymagaly pracy nad sob膮. Dzi臋ki tej kobiecie jestem teraz szczesliwa i odwaznie mierze si臋 z problemami :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pedagogwawa Napisano Maj 25, 2016 To ja mog臋 poleci膰 psychologa dzieci臋cego, wysy艂am do niej dzieci ze szko艂y, rodzice s膮 zadowoleni, ja r贸wnie偶 widz臋 efekty. http://gajterapii.pl/terapia-dziecka-warszawa/ Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Ajlarka 0 Napisano Maj 27, 2016 hmm odnosnie Psychomedic z Wawy - macie moze jakies dobre i sprawdzone opinie? Widze, ze na forum przejawia sie kilkakrotnie link do nich - czyli rozumiem, ze mozna im zaufac? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Tawinna1 Napisano Maj 29, 2016 Hmm ja chodzi艂am do Krzysztofa Dziewulaka, bardzo dobry psychoterapeuta, bardzo cierpliwy i wyrozumia艂y. Pracuje w Psychologgia. By艂am wcze艣niej u innego na nfz psychoterapeuty i nic mi nie pom贸g艂 wi臋c teraz wybra艂am prywatnie. Znaczna r贸偶nica w podej艣ciu do pacjenta. Polecam warto! www.psychologgia.pl Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Maj 31, 2016 Mnie bardzo pomog艂a pomoc psychologiczna ze strony https://psychomedic.pl 艢wietna klinika maj膮cych bardzo dobrych specjalist贸w. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ingi99 Napisano Maj 31, 2016 Ja mog臋 poleci膰 psychologa Ewelin臋 Bazyluk z www.Psychologgia-plus.pl Bardzo sympatyczna kobieta, do艣wiadczona. Od pierwszej rozmowy wida膰 ze interesuje si臋 problemem swojego pacjenta i 偶e rzeczywi艣cie chce mu pom贸c. Ja chodzi艂am przez p贸艂 roku do niej. Bardzo dobrze wspominam sesje u niej. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Marinka29 Napisano Czerwiec 11, 2016 Ja przez d艂uzszy czas walczy艂am z depresj膮. Nawet nie wiedzia艂am,ze jest to depresja. Czu艂am,.ze ca艂y 艣wiat tak jakby zrobi艂 si臋 szary. Potem przesz艂am dwa za艂amania i dopiero za namow膮 m臋偶a ( w zasadzie pod jego przymusem) wybra艂am sie do psychologa na psychoterapi臋. Obecnie jestem w trakcie psychoterapii prowadzonej przez pani膮 psycholog Sylwi臋 Milller ( sensity na Mickiewicza w Warszawie) i z ka偶d膮 kolejn膮 wizyt膮 czuj臋 si臋 lepiej. 呕a艂uj臋 obecnie,ze nie wybra艂am si臋 troch臋 wcze艣niej bo moze szybciej bym si臋 upora艂a z chorob膮. Niestey ale w depresji jest typowe to,偶e si臋 unika leczenia i to b艂膮d. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Asiulka92 Napisano Czerwiec 15, 2016 po d艂ugiej walce z depresj膮 i wypaleniem zawodowym wysz艂am z tego ca艂o dzi臋ki pani Ewie Guzowskiej. Ta kobieta na prawd臋 potrafi wp艂yn膮膰 na ludzi by zmienili swoje podej艣cie do 艣wiata :) https://www.znanylekarz.pl/ewa-guzowska/terapeuta/warszawa Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Czerwiec 27, 2016 Z mojego do艣wiadczenia polecam pana Bart艂omieja Andruszkiewicza. Psycholog i psychoterapeuta, od kt贸rego mo偶na uzyska膰 du偶o ciep艂a i 偶yczliwo艣ci w naprawd臋 przer贸偶nych tematach. Ma te偶 stron臋 internetow膮: http://psychoterapia-warszawa.waw.pl Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dinka2 Napisano Czerwiec 27, 2016 Ja by艂am u Pani psycholog, a zarazem seksuolog Anny Bieleckiej. Wiele spraw omawia艂y艣my, bardzo mi pomog艂a. Polepszy艂am sobie dzi臋ki wizytom u niej jako艣膰 偶ycia, nie tylko seksualnego. Bardzo sympatyczna kobieta, mo偶na spokojnie z ni膮 porozmawia膰 i nie czu膰 jakiego艣 wi臋kszego skr臋powania. http://www.psychologgia-plus.pl/anna-bielecka.html Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Czerwiec 29, 2016 najlepsza na 艣wiecie pani Magda Sendecka (znana z tygodnika kulturalnego) - osi膮gn臋艂am ogromny rozw贸j dzi臋ki tej kobiecie, jest fantastyczna, bardzo polecam!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Lipiec 3, 2016 Powinna艣 uderza膰 do o艣rodka www.wrelacji.pl. Ja bardzo mile wspominam psychoterapi臋 tam :) Wiem te偶, 偶e prowadz膮 terapie dla rodzic贸w z dzie膰mi, terapie ma艂偶e艅skie itd. Mo偶e warto? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Lipiec 5, 2016 dorad藕cie prosz臋 dobrego psychologa mo偶e nawet psychiatr臋. nie umiem poradzi膰 sobie ze zdrad膮 m臋偶a. mam ju偶 50 lat nie wiem czy chc臋 偶eby zosta艂 czy odszed艂. boj臋 si臋 samotno艣ci. on jednego dnia deklaruje 偶e mnie kocha, 偶e nie chce odej艣膰, innego wykrzykuje 偶e sama sobie jestem winna Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 daranka Napisano Lipiec 7, 2016 Je艣li chcesz i艣膰 do dobrego psychologa to polecam Pani膮 Ewelin臋 Bazyluk, pracuje na Chmielnej. 艢wietna Pani Psycholog. Ciep艂a i przyjazna kobieta. Ja by艂am bardzo zadowolona, po raz pierwszy z wizyty u psychologa. Naprawd臋 w ko艅cu mi si臋 uda艂o trafi膰 na odpowiedni膮 osob臋. www.psychologgia-plus.pl Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Derek12 Napisano Lipiec 22, 2016 Je艣li potrzebujesz pomoc dobrego psychologa to wejd藕 na https://branded.me/pomocpsychologiczna Wykwalifikowany specjalista, na pewno Ci pomo偶e :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 malaga761 Napisano Lipiec 30, 2016 Sprawd藕cie sobie ofert臋 tej kliniki https://psychomedic.pl/psycholog-warszawa . Maj膮 tam 艣wietnych specjalist贸w, kt贸rzy posiadaj膮 nie tylko szerokie kwalifikacje, ale r贸wnie偶 do艣wiadczenie. Poza tym jest tam r贸wnie偶 zesp贸艂 psychiatryczny, wi臋c je艣li problem jest powa偶ny, to od razu mo偶emy skorzysta膰 z pomocy. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Sierpie艅 1, 2016 Kolega poleci艂 mi Warszawskie Centrum Psychoterapii "Adeste". Chodz臋 do innej terapeutki ni偶 on ale dla mnie rewelacja, widz臋 to po zmianach w moim 偶yciu, po tym 偶e chce mi si臋 偶y膰, pracowa膰, dobrze si臋 czuj臋, mam energi臋 . Ta osoba mnie inspiruje, samym swoim przyk艂adem zmieni艂a m贸j 艣wiat na lepsze. Trudno to odda膰 w s艂owach. Dodatkowym atutem tego gabinetu jest jego kameralno艣膰 i przytulno艣ci w odr贸偶nieniu od komercyjnych poradni, przychodni czy innych niemi艂ych psychiatrycznych instytucji kt贸re chyba g艂贸wnie strasz膮 pacjent贸w. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Sierpie艅 1, 2016 Odradzam Psychomedic. Komercja, komercja i jeszcze raz komercja:( Cz艂owiek sie u nich tak naprawd臋 nie liczy Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Sierpie艅 1, 2016 Dziwne, ja by艂em i bardzo chwal臋. Polecam PsychoMedic. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Sierpie艅 1, 2016 A ja reklamuj臋 Adeste i niczego opr贸cz niego nie polecam :P LOL Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach