Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa_strzyzewska15

Brak przyjaciół i znajomych !

Polecane posty

Dzisiaj to odczuwalna przeze mnie poranna temperatura to -30, zmarzłam na kość i jak czubek jeszcze w spódniczce wyskoczyłam ( co normalnie zdarza mi się ze 3 razy do roku) ale sobie wybrałam dzień :) Oglądałam ten film co tu co chwilkę reklamują "Twój na zawsze" nawet fajny

Gość catala36
Witam w ten zimny i pochmurny poranek :) Blaskiem a cóż to za okazja że wystroiłaś się w spódniczkę ;) Abrakadabra z reguły tak bywa że nasze najlepsze psiapsiółki są daleko :( szkoda ale co poradzić ... dobrze że choć tu możemy sobie pogadać :) pozdrawiam Was i życzę miłego dnia :)

Abrakadabra Ty tak późno wracasz z pracy? czy dopiero wtedy masz chwilę na kompa? No bo ja o 23 to już na drugi bok się przewracam ;) Mróz dziś był niezły, najmocniejszy jak do tej pory

witam :) pracę kończę o 22 ale zanim posprzątam to o 22:30 jestem w domu potem sprawdzam pocztę i siedzę do 1 czy 2 bo w sumie jestem nocnym markiem :) a budzik to mój odwieczny wróg :)

cześć dziewczyny, długo mnie nie było, widzę, że wszystkie tęskniłyście:D choroba mnie zmogła,brałam antybiotyk i byłam nie do życia A potem pochorowała się córcia i znów tydzień z głowy Ale już jestem:)i nie chcę już chorować! miłego wieczoru wszystkim:)

Lens gratuluję powrotu do "żywych" Bardzo tęskniłyśmy :) Abrakadabra nie za to mam odwrotnie wstaję bladym świtem a koło 21 już przymierzam się do snu Kiedyś też byłam nocym markiem no ale życie to zweryfikowało i zostałam rannym ptaszkiem ćwir ćwir Dzisiaj nawet cieplutko z rana było, bo wczorajszy mróz to jakaś porażka była hehe Jestem ciepłolubna W domu też mam zawsze grzejniki na full odkręcone

Hej:) lens ja tez nienawidze chorować,i tak sie trzymam. bo juz zpół roku nie zdychałam;) jeszcze tylko 1 dzień pracy i 5dni wolności ,relaksu i odpoczynku:))

Gość lwicopanna
Witajcie dziewczyny. Właśnie moja Córka pojechała na imprezkę Halloween. Zostałam sama i mam czas, żeby do Was napisac. Dopiero jutro wyjeżdżamy. Zaczął się czas reflekcji nad życiem..., ale i czas spotkan z rodzinką ;). Życzę więc Wam wielu miłych chwil i odrobinkę zadumy.:)

Gość catala36
Hej witam wieczorkiem,coś ostatnio brak mi czasu ciągle jestem zabiegana ale chyba nie tylko ja bo widzę że i Wy rzadko tu zaglądacie dziewczyny przypominam że śpimy dłużej o godzinkę :) pozdrawiam pa

witajcie:) jak Wam minęła niedziela,poza lwicopanną, któraś jeszcze wyjeżdża? my zostajemy, wprawdzie cmentarze mamy rozsiane, ale w 1 mieście... catala-no, niestety ja nie pospałam dłużej, ostatnio budzę się w nocy i potem nie potrafię zasnąć, dzis w nocy też tak było, nie spałam półtorej godziny:(a potem córa zarządziła pobudkę o 7 rano-nowego czasu-cóż pozostało ratować się kawą;) miłego wieczoru Wam życzę:)

fajnie tak mieć dwie niedziele pod rząd ;) jakoś mnie taka nostalgia ogarnia ostatnio, nie widzę żadnego celu w życiu i nie mam do czego dążyć A jak nie ma na co czekać to tak człowiek gubi się w tym życiu

Blaskiem widzę że ciebie też dopadł jesienny dołek :( niestety mnie deprecha dorwała na cacy. O tej porze roku u mnie to normalne, ale dodatkowo brak pracy mnie dobił i tym razem dopadło mnie ze zdwojoną siłą :( Jakby tego było mało córkę ostatnio co kilka dni budzą koszmary. Kończe marudzić. Jak mi minie to się odezwę

U mnie brak depresji,,za to zmienne nastroje..chociaż dziś był nawet milutki..sTWORZYŁAM kopiec kreta;) razem z moim facetem:)mam jeszcze jutro wolne:)a potem znowu powrót do pracy;( Zaczynam myslec juz o świetach i Sylwku heheh Gorąco pozdrawiam WSZystkie DZiewczęta**

Hej:) a ja byłam dzisiaj z córą na dłuuuugim spacerze w parku, pogoda piękna, słonko-taką jesień to lubię:)bo, niestety, jak zacznie się zimno, deszczowo i szaruga-to zacznie się też u mnie coś na kształt depresji:(tak więc, dziewczyny-nie jesteście same z tymi nastrojami dobranoc!

Gość catala36
Hej mi dzionek minął na sprzątaniu ... okna czyściutkie firany też :) wiec jestem zadowolona :) pozdrawiam

Niestety wasz optymizm mnie nie zaraża Solidaryzuję się z tymi od depresji ;)

hej:) a u mnie okna będą czyste jutro:)dzisiaj sie trochę leniłam-ale rozgrzeszam się- zbierałam siły na jutrzejsze sprzątanie:) Blaskiem-ale na końcu wypowiedzi dałaś uśmiechniętą buźkę-więc może nie jest tak źle;)

Ja uwielbiam horrory ale takie straszne z natury a nie takie co się krew leje strumieniami Jak macie coś fajnego to podpowiedzcie Jeden z niezłych które ostatnio oglądałam to Paranormal Activity a podobno już dwójka jest w kinach :)

Hej:) a ja wczoraj oglądałam Oszukać przeznaczenie,załapałam boja;) i bałam się iśc potem do łazienki hehe,a w nocy śnił mi się jakis koszmar brrr.. też w tym deszczu dzisiejszym mam jakąś deprechę..ale cały czas staram się ją odegnać:)

cześć dziewczęta:) u Was też tak wieje?bo tu u mnie drzewa się łamią, a jak z samochodu wysiadałam to mało mi drzwi nie urwało:( nie lubię wiatru,niespokojna i nerwowa wtedy jestem:( aha-okien nie umyłam, ale co się odwlecze... dobranoc!

Wieje jak szalone za oknem..DZIewczyny mam pytanko czy któraś z was robiła sobie henne i regulacje brwi?jak to wyszło bo ja byłam daaawno temu i brzydko mnie zrobiła,a teraz mi sie zachciało isć i spróbować gdzie indziej..

Gość hej ludzie a ja
nie mam jeszcze 30-stkli i troche mi do niej jeszcze brakuje, a jakos ostatnio zauwazylam ze znajomi a juz tym bardziej przyjaciele sie wykruszyli. Wszyscy tacy zabiegani. albo praca, albo komputer, albo nie wiem. Szkoda ze kontakty miedzyludzkie w wiekszosci to przez komputer. mam dosyc komputerow i internetu......zycie posmutnialo. Brakuje mi interakcji medzy ludzmi, a nie poprzez komputer.