Matka Polka 33 0 Napisano Sierpień 13, 2011 ha ha, swietne! Chcialam jeszcze o tyłku Dudzi-Kate Moss ma chudy, to ja już wole Twoj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaja 71 Napisano Sierpień 13, 2011 MAXX czyż by moja obecność Cie onieśmielała. Jak tak to tylko słowo i ja znikam , Bo to Ty tu jesteś bardziej "w domu" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka 33 0 Napisano Sierpień 13, 2011 Kaja, Maxx woli dzis czytac niz pisac, a ja tak lubie jego posty. I nie martw sie, nie o Ciebie chdzi. To forum jet wspolne i nikt nikogo nie wygania. A napisz Maxx, o co z tym bumeragniem chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Sierpień 13, 2011 dziewczyny czytam wszystko ledwo nadążę :D i nikt mi tu nie przeszkadza :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaja 71 Napisano Sierpień 13, 2011 Oczywiście nic mi do tego ale ciekawe czy Maxx też zakłada stringi. To pytanie może zostać pytaniem retorycznym. Ale ja osobiście wole faceta w bokserkach niż w stringach. Co Wy na to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka 33 0 Napisano Sierpień 13, 2011 Od razu lepiej Maxx, tylko teraz BUMERANG-Dudzia wspomniala, a Ty nam przybliz, bo nieladnie miec tajemnice na forum publicznym, Skoro juz napisaliscie o tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaja 71 Napisano Sierpień 13, 2011 Witam Cie ciepło. I oczywiście ciesze sie że Ci nie przeszkadzam. Fajnie gdybyś sie właczył w dyskusje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Sierpień 13, 2011 ja i stringi he he jak snieg spadnie w piekle to moze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Sierpień 13, 2011 dzięki MATKO POLKO- niezłe masz o mnie wyobrażenie :-D. NO tak - sama kiedyś napisałam, ze mam murzyńskie kształty :-D. Może CI podeślę zdjęcie mojej krągłości :- D :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka 33 0 Napisano Sierpień 13, 2011 Moze tez maxx wcale majtek nie nosic, albo slipy-mozliwosci troche ma. Ogolnie-Kaja, Twoj gust mi pasuje w tej kwestii. Maxx, to jak? Tyle pytan-bumerang, stringi (my sie wypowiedzialysmy,co nosimy) i napisz jeszcze, jaki masz tylek? Tez nie jak kate moss? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Sierpień 13, 2011 i o mnie nie zapomnij diabełku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Sierpień 13, 2011 O, MAXX - nareszcie :-). uważaj bo ten śnieg może tam spaść. dziś znów spadają gwiazdy i ja moge mieć życzenie :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka 33 0 Napisano Sierpień 13, 2011 jak pisalam, maxx sie wypowiedzial, ale nie wyczerpal wszystkich pytan. Dudzia, to ja ten filmik z weselea poprosze ha ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka 33 0 Napisano Sierpień 13, 2011 Dudzia, ja Ci dam snieg!!!! Nie zapominaj,ze mnie on tez dotknie!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaja 71 Napisano Sierpień 13, 2011 Jak już forum publiczne to ja też chce film obejżeć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Sierpień 13, 2011 tyłek jaki mam hm nie wiem ale mysle ze tir ma podobny :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka 33 0 Napisano Sierpień 13, 2011 typu ford ka? to pewnie bardziej do facetow przemawia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Sierpień 13, 2011 A co MP - wybierasz się do piekła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka 33 0 Napisano Sierpień 13, 2011 dyzurny zboczencu, ja jestem w piekle naczelna diablica. A zauwazylas,ze jak tematy pikanteryjne, to nam sie Maxxio aktywizuje? CO Z TYM BUMERANGIEM?????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Sierpień 13, 2011 skoro uważacie, że to taka atrakcja i ma być publicznie to może wrzucę parę swoich golych fotek na you tube :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka 33 0 Napisano Sierpień 13, 2011 Dwaj dudzia, my z kaja jestesmy za! Ten pan bez stringow pewnie tez! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Sierpień 13, 2011 hej, ale ja jestem zadufana w sobie. Może MP po prostu chciala sie przekonać czy ja nie przesadziłam z tą gromadą gapiów wokół parkietu ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Sierpień 13, 2011 a nie przyszło Ci do głowy, że skoro nie nosi stringów to może on niczego nie nosi :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaja 71 Napisano Sierpień 13, 2011 Swietnie.. Pomysł kapitalny ale wydaje sie że to bardziej na red tube. Chciaż może ja sie nie znam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka 33 0 Napisano Sierpień 13, 2011 nie, ja chcialam popatrzec czy tez bym stanela na ich miejscu. no i jaka kieckie mialas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Sierpień 13, 2011 no widzicie - ja znów o jednym ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka 33 0 Napisano Sierpień 13, 2011 Dudzia, ja to wlasnie juz dwa razy sugerowalam,ze on bez bielizny chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Sierpień 13, 2011 eee tam, przeciez Ty baba jesteś. powinny Cie kręcić męskie tyłeczki :-) a sukienka była bardzo ładna :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaja 71 Napisano Sierpień 13, 2011 Ja chciałam zobaczyć jaką miałaś sukienke a tu zaras jakieś tam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka 33 0 Napisano Sierpień 13, 2011 to nam pokaz jak wiruje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach