DUDZIA2002 0 Napisano Sierpień 13, 2011 no to zdrówko męskich tyłeczków bez bielizny :-D :-D :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaja 71 Napisano Sierpień 13, 2011 To był taki troche WIRUJACY SEX. Pamietacie ten film ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka 33 0 Napisano Sierpień 13, 2011 Maxx jest biedny, jest sam i jak wszystkie na niego wejdziemy.... Chociaz on przeciez daje rade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Sierpień 13, 2011 skoro chcecie wiedzieć to zawsze nosze. chyba ze ide spać to przeważnie nago sypiam i teraz tez ide juz spać dobranoc miłych senków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka 33 0 Napisano Sierpień 13, 2011 och Ty, taka wiadomosc i znikasz? A moze ktoras z nas potrzebuje,zeby ją do snu przytulic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Sierpień 13, 2011 oj tam, od razu biedny. on tu powinien pęcznieć z dumy - ma tyle fanek :-). też bym chciała być taka biedna ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaja 71 Napisano Sierpień 13, 2011 Ja to każdej nocy potrzebuje ale co tam biedna myszka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka 33 0 Napisano Sierpień 13, 2011 ja jestem Twoja fanka. I chetnie obejrze Dirty Dancing w roli głownej-Dudzia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Sierpień 13, 2011 typowy facet - najpierw rozbudzi wyobraźnię, a potem znika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Sierpień 13, 2011 chyba w roli niezwykle uzdolnionej siostry glównej bohaterki :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka 33 0 Napisano Sierpień 13, 2011 role drugpolanwe czasem wysuwaja sie na plan pierwszy. Maxx-bedziemy mialy dyzury prze Tobie, dzis najabardizej potrzebujaca jest Kaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaja 71 Napisano Sierpień 13, 2011 Nie ma co sie dziwić ONI tak mają, ale z tego co tu czytam to MAXX nie jest taki jak wszyscy.. A ten wirujący sex z Dudzia też chetnie bym obejżała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Sierpień 13, 2011 Piwo się skończylo, buuuuuuuuuuuuuuu. dobrze, że mam blisko do kościoła to i na czworaka dojdę :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaja 71 Napisano Sierpień 13, 2011 MP teraz to mnie podsumowałaś :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka 33 0 Napisano Sierpień 13, 2011 Dudzia, Ciebie woda świecona oparzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Sierpień 13, 2011 ale macie zachciewajki. wirujący seks - a ja nawet wibratora nie mam :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka 33 0 Napisano Sierpień 13, 2011 odkrec siodelko od roweru ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaja 71 Napisano Sierpień 13, 2011 Do takich wynalazków jak wibrator to raczej nie jestem przekonana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Sierpień 13, 2011 żebym chociaż miala jeszcze jedno piwko to by mi chociaż w głowie powirowało. a tu nic :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka 33 0 Napisano Sierpień 13, 2011 ja nie moge, Kaja-Dudzia nam sie stacza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Sierpień 13, 2011 ale nawet gumek nie mam w zapasie, a rura pordzewiała. cytologia mi może kiepsko wyjść ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka 33 0 Napisano Sierpień 13, 2011 WD 40 masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaja 71 Napisano Sierpień 13, 2011 Dziewczybny Wy to zazwyczaj macie tak trafne riposty że mucha nie siada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Sierpień 13, 2011 najpiew mi mówi, ze się staczam, a potem pyta czy mam wode 40. Zdecyduj się - ma pić dalej czy pass na dziś. :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka 33 0 Napisano Sierpień 13, 2011 wiesz, pij, pij, chyba juz bardziej Ci nie zaszkodzi, a to WD 40 nie w ten otwór wlej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaja 71 Napisano Sierpień 13, 2011 Ale z wody 40 to może nieźle zawirować i sexem też może bardziej zawiać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Sierpień 13, 2011 dobry pomysł - przez tamtą śluzówkę lepiej się wchłonie to będzie efekt turbo :-D ale ja głupia bylam , że wcześniej o tym nie pomyślałam tylko męczyłam się cały wieczor z tym piwem i teraz będę w nocy do kibelka latać :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka 33 0 Napisano Sierpień 13, 2011 no, jakby sobie Dudzia wlala ten preparat, zeby rdze po rwerku zlikwidowac, to by dopiero wirowala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaja 71 Napisano Sierpień 13, 2011 Myślałam że z Wami to ja na prostą wyjde a tu alkochol strumieniem sie leje tekst o lekkim zabarwieniu erotycznym , zastanawiam sie co bedzie dalej :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka 33 0 Napisano Sierpień 13, 2011 a nagi mężczyzna spi i to całkiem niedaleko mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach