DUDZIA2002 0 Napisano Styczeń 10, 2012 Pocałuj mnie w nos :-P Kupię sobie wibrator :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Styczeń 10, 2012 Taki cichutki to będzie mógł działać całą noc i mnie nie obudzi :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka Eksportowa 0 Napisano Styczeń 10, 2012 Podaj nr konta, na dach nie nazbieralas, ale na szczytny, znaczy szczytujacy cel, kazda cos wplaci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Styczeń 10, 2012 Zapomniałam dodać, że wibratorów też nie pożyczam ;-) Nadal chcecie ten numer konta ? :-D :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka Eksportowa 0 Napisano Styczeń 10, 2012 oczywiscie, a potem oglosimy przetarg na wibrator z tłumikiem, tudzież lufe z tłumikiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Styczeń 10, 2012 tylko gdzie Ty znajdziesz tłumik do armaty :-D :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka Eksportowa 0 Napisano Styczeń 10, 2012 ha ha! mi by sie teraz knebel przydal, bo nie moge sie opanowac ze smiechu i to niebywale glosnego, az sie musialam tlumaczyc, co mi tak wesolo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Styczeń 10, 2012 Dudzia, nie wiem jak Ty się możesz na to godzić, by MPE tłumaczyła się z intymnych spraw Polek na.. forum międzynarodowym.. ( mam nadzieję, że nie siedzi w kafejce internetowej.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka Eksportowa 0 Napisano Styczeń 10, 2012 Karmel.a-ja zostalam sprowokowana! forum wprawdzie polskie, jednak-meskie i to z przedstawicielem nieletnich, ktory jednakze na militariach sie zna jak mało kto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Styczeń 10, 2012 ja poproszę fundusz zdrowotny w mojej szkole by mi dopłacił do zakupu wibratora,po to ten socjalny w końcu jest ,dla ludzi w potrzebie ale wałkiem też nie pogardzę póki co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka Eksportowa 0 Napisano Styczeń 10, 2012 mee-czyli jak rozumiem, konsumpcja dopiero po slubie? stad zapotrzebowanie na inne oprzyrządowanie? ta dzisiejsza młodzież Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Styczeń 10, 2012 KARMEL.A - to tu jest gadka o sprawach intymnych? Cholera, a ja myślałam, ze my tak o muzyce i kuchni i dlatego tak się wymądrzam ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Styczeń 10, 2012 MPE heheh zgadłaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka Eksportowa 0 Napisano Styczeń 10, 2012 zdam Ci mee pytanie z natury zamknietych-czy oprócz żelaztwa na palcec, dostalas jeszcze kłódke bez klucza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka Eksportowa 0 Napisano Styczeń 10, 2012 ups, cofam mee pytanie, bo przeciez wtedy wibrator i wałek tez na nic by sie przydaly. Dudzia-ja tez tak wlasnie czegos nie rozumialam, ale balam sie przyznac, myslalam,ze tylko ja nie wiem, o czym mowie ha ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Styczeń 10, 2012 hahahahha nie,Pan mi wierzy na tyle ,ze zapomniał mnie zakuć ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka Eksportowa 0 Napisano Styczeń 10, 2012 naiwniak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Styczeń 10, 2012 ;-) :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Styczeń 10, 2012 MPE nie wierzysz w moją wstrzemięźliwość przedślubną ?? ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka Eksportowa 0 Napisano Styczeń 10, 2012 mee-wierzyc, to ja moze i Ci wierze, ale niekoniecznie Ci tego zycze! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Styczeń 10, 2012 dziękuję,no ja sobie też tego nie życzę,nie chcę być zarośniętą babuszką pajęczuszką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Styczeń 10, 2012 I tym zdaniem Mee przechodzimy płynnie na zoologię :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Styczeń 10, 2012 Jak mam wybierać to rezygnuję z konia - widziałyście kiedyś jakie on ma .......... warunki. brrrrrrrrrrr. Beret by mi ponad głowę podniósł z pół metra ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Styczeń 10, 2012 "z kulinariów na zoologię" poradnik dla samotnych kobiet z wałkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka Eksportowa 0 Napisano Styczeń 10, 2012 dzis w necie przeczytalam o panu w USA, ktory zostal aresztowany, bo wolal konie. Coz kochane panie, widocznie wiele jeszcze musimy sie nauczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Styczeń 10, 2012 nauczyć się jak obsługiwać wałek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka Eksportowa 0 Napisano Styczeń 10, 2012 kto by pomyslal, ze to ja zmienie temat? Ale 3majcie kciuki jutro o Waszej 19-ide na spotkanie, byc moze bedę niania! Ciesze sie, bo 1. kasa kasa kasa 2. ja nie wyrabiam tak w domu A jesli chodzi o wałki to sa rozne, takie z uchwytami, takie bez, sa z wypustkami (chyba do fr ciasta)i takie male jak walki do malowania scian. Szkolenie chyba zaczniemy od najprostszego typu. I jeszcze jedna sprawa-my tu gadu gadu, a kolezanka alebazi woli towarzystwo Niemcow!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Styczeń 10, 2012 zdrajca!kara musi być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka Eksportowa 0 Napisano Styczeń 10, 2012 nie pozyczymy jej za to wałka! i bedzie spala z brzegu w naszym wielkim łożu na spotkaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Styczeń 10, 2012 Z brzegu to musze ja bo biegam w nocy siusiu !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach