mee 0 Napisano Styczeń 13, 2012 ooo sado -macho ,hmmm nie próbowałam,nie powiem Ci czy to fajne co Maxx proponuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Styczeń 13, 2012 mamusiu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka Eksportowa 0 Napisano Styczeń 13, 2012 Kapus? ja? ja tylko tu pisze publicznie,coby wszystkie wiedzialy, gdzie mnie szukac, jak w koncu zamilkne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Styczeń 13, 2012 Cześć SM ,brakuje Karmelka Karmelkuuuuuuuu chodź !tu się ciekawe rzeczy dzieją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka Eksportowa 0 Napisano Styczeń 13, 2012 Karmel.a!!!!!!! Chrupeczka!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Styczeń 13, 2012 MPE a gdzie ta odra????? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Styczeń 13, 2012 to wołamy razem Karmeka a a a a a ale głośno :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka Eksportowa 0 Napisano Styczeń 13, 2012 A Odra obok różyczki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Styczeń 13, 2012 musi tylko zrzucić z siebie psa i kota ,co ją w nogach grzeją i przyjdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Styczeń 13, 2012 O co tu chodzi nie nadążam jakie wesele. ktoś się żeni czy za mąż wychodzi ? kto ma zniknąć ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka Eksportowa 0 Napisano Styczeń 13, 2012 Znikne ja, a wesele-maxx i jego aniol. Zgadnij, kto nim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Styczeń 13, 2012 dobra dobra alebazi1 doigrałaś sie to dla ciebie ;) http://www.youtube.com/watch?v=XKbtZ0y3hgk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Styczeń 13, 2012 zniknie MPE bo Maxx chce zestrzelić samolot do Odry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Styczeń 13, 2012 Maxx jak tak możesz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Styczeń 13, 2012 znaczy chciał postrzelić mojego meża ale nie trafił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Styczeń 13, 2012 hmmm chyba wiem więc się juz czuje zaproszona :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka Eksportowa 0 Napisano Styczeń 13, 2012 no, nie samolot. A moze i? Ja juz sama nie wiem, on zaczyna byc niebezpieczny. Maxx terrorysta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Styczeń 13, 2012 mogę mogę jeszcze jak same się proszą http://www.youtube.com/watch?v=Zk0Syf_WWFk&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Styczeń 13, 2012 mee on nie trafi :) exportowa doleci a wtedy ...... oj będzie uciekał :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Styczeń 13, 2012 prosisz się ? dobrze że nie kocisz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Styczeń 13, 2012 ojejej MAXX ależ mi wielką radość teraz sprawiłeś!!!!!!!!!!!!!!!! Jak ja tego dawno nie sluchałam.... aż mi się ciepło na sercu zrobiło Dzieki Ci jak nie wiem co cmok cmok cmok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka Eksportowa 0 Napisano Styczeń 13, 2012 Mam radosna nowine dla Maxxa-ide spac! Az mi smutno, bo fajnie mi z Wami. Dobranoc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Styczeń 13, 2012 Maxx przy nas zwariuje ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Styczeń 13, 2012 SM, ale skojarzyłaś hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Styczeń 13, 2012 dobranoc MPE papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Styczeń 13, 2012 no wkoncu idzie spac :D pa kablarzu a to dla ciebie http://www.youtube.com/watch?v=-L01kwBiANI&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Styczeń 13, 2012 mee on już chyba ........bo jeszcze tu jest :) al chyba na naszym punkcie :) dobranoc eksportowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Styczeń 13, 2012 Mee Ty sie nie martw o Maxxa, on facet i zawsze da sobie rade. Na tym forum jest od bardzo dawna wiec bądź skokojna_prawda Maxx??? Na wyjeździe tez był jako jedyny rodzyneczek-michałeczek i przeżył:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Styczeń 13, 2012 łał ,o tym nie pomyślałam na naszym punkcie można zwariować,jasne że tak! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Styczeń 13, 2012 co to za szyfr mamusiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach