Annika Mo 0 Napisano Marzec 22, 2012 Co się stało Dudzinuko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 22, 2012 Jejku, kurde... :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 22, 2012 Ty, Dudzia - to jest myśl:D Załatwię sobie sztuczną szczękę i będę miała spokój do końca świata:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneta z hanią 0 Napisano Marzec 22, 2012 Spać mi się chce masakrycznie. Mam dwie noce w plecy.ziewam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 22, 2012 Rozumiem o czym mówisz... Robiłam nocki na linii produkcyjnej, nie dość, że byłam wiecznie nie wyspana to jeszcze cała obolała:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 22, 2012 A te posty wcześniejsze... nie zwracajcie uwagi - rozkojarzona jestem:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 22, 2012 ANETA - idziemy spać :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 22, 2012 A ja myślałam, że już śpicie:):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 23, 2012 Cześć Kobiety :) Chyba czeka mnie dziś jeden z najgorszych dni.. Do 15 praca, od 16 do 19.30 zajęcia a potem.. właśnie co potem - jakby to określić, spotkanie z facetem który potrącił i jednocześnie zabił moją żonę.. Nie mam zielonego pojęcia co on jeszcze ode mnie chce ale cholernie się przed tym denerwuje.. Serce mi bije jakbym zaraz miał dostać zawału a jw dodatku młody nie dał mi możliwości przespania nocy... Niech ten dzień już się kończy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Marzec 23, 2012 No tak. Trzymaj się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 23, 2012 Ktosiu, to tylko ustalamy dokładny termin i Twoje dziecie wpada w moje ręce:D Rowerek, zabawki do piaskownicy,jakieś książeczki do poczytania i ędzie super imprezka dla mnie;) Ty odpoczniesz a ja bedę miała niezłą frajdę.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 23, 2012 KTOSIU - dasz radę - jeszcze tylko 12 godzin i bedzie po wszystkim. Pamiętasz cytat " czemu ty się zała godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem, jesteś, a więc musisz minąć, miniesz, a więc to jest piękne" I tego się dziś trzymaj - mnie pomogło !!!!! Wieczorem będę myślami z Tobą :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 23, 2012 Witam:) Mariusz - trzymaj się, będzie dobrze:) Ja też mam dzisiaj zajęcia - do 21... A później czeka mnie jeszcze wojna prewencyjna hehe:P Miłego dnia słodziaki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Marzec 23, 2012 Witam wieczornie i weekendowo. Widzę, że cytat niejednego może wspomóc, fajnie, bo bardzo mądry i wielce pokrzepiający. Mariusz, jak będziesz w ogóle w humorze, to napisz jak przetrwałeś ten trudny dzień. Idę zaraz do mee, pijemy wieczorną herbatę. Pozdrawiam Was serdecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 23, 2012 Witam :) Ale tu puuuusto dziś:( Zaaaapraszam bo smutno mi samej:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 23, 2012 Ja jestem, ale dobita maksymalnie. Dotarły do mnie takie wiadomości, że obudziła się we mnie wielka nienawiść i agresja !!! Nawet mi się nie chce gadać ani pisać. Sorki :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 23, 2012 Czyli więcej z nas miało ciężki dzień:( Dudzia - przytulam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 23, 2012 Ja również teoretycznie jestem.. Karmel.a - chyba na chwile obecną jestem pozbawiony wszystkich uczuć.. Cieszę się że ten dzień już się skończył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 23, 2012 EWELINA dziękuję, ale zdaje się, ze tu dziś jest dużo więcej biedaków do przytulania :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 23, 2012 Nie ma sprawy w grupie razniej :)Przytulimy się wszyscy i będzie oki. :) Zobaczycie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 23, 2012 Witam... Nawet nie umiem opisać słowami jaki ten dzień był beznadziejny:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 23, 2012 A co u was działo się niemiłego?:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 23, 2012 Niestety i ja muszę się przyłączyć do tego grona ............................... tak mnie wzięło, że ryczałam:( Potrzebny rozweselacz, tylko kto potrafi dziś coś takiego.......??????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 23, 2012 Już wiem, gdyby był MAXX pewnie wrzuciłby jakas muzyczkę, a tak, to wypial sie na nas, nic nie zagada,nie napisze słowka..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 23, 2012 Blondynka, która słabo zna się na komórkach dzwoni do znajomego: - Cześć Kasia - odbiera znajomy. - A skąd wiesz że to ja? - No przecież widzę. - O Jezu, a ja nie ubrana jestem! :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 23, 2012 Na widok mężczyzny: - Maryla! Zobacz jakie ciacho! - Daj spokój, ma simlocka na palcu. - Eee tam. Simlocka da się ściągnąć... :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 23, 2012 Słabe, wiem...:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 23, 2012 Rozmowa weteranów sieci: - Jak leci? - Super, tylko palce mnie strasznie bolą. - A, co się stało? - Wczoraj na czacie mieliśmy imprezę i całą noc śpiewaliśmy. :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 23, 2012 Przychodzi dwóch facetów obok Sejmu i słyszą jak krzyczą wszyscy: Sto Lat! Sto lat! Jeden do drugiego: - Ktoś tam ma chyba urodziny. - Nie. Wiek emerytalny ustalają. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 23, 2012 Alebazi - zapraszam do sporego już grona przytulających się :) Przyjmuję wszystkich z dzisiejszym "gorszym dniem", a jak bedzie trzeba to rozszerzę działalnośc na kolejne takie dni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach