Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

samotni rodzice

Polecane posty

BRAWO ANNIKA !!! A ja odwaliłam całe prasowanie z 7 prań - łącznie z obrusami świątecznymi ( ale bez plecaków :-P ). MPE - napisz co w końcu było maluchowi.

Annika - w takim razie nie pozostaje mi nic innego tylko iść za Ciebie na te egzaminy, a jak jesteś już po to może na maturę :D:D MPE już trzyma kciuki, reszta się przyłączy i będzie ok.:)

Duuuuudzia - ja Ci chyba nie mówiłam, że baaaardzo Cię lubię?;) A tak w ogóle to Ty taka poooodobna do tej Shakiry jesteś ;)

EWELINA - jaki masz do mnie interes? Prasowanie? Od tego masz innego chętnego :-P hej, a co Ci przyszło do glowy z tą Shakirą, co ? ;-)

Alebazi - A to wszystko twoja wina:D Bo opisujesz je tak prawdziwie, że aż boli:D Eweline - Nie ma sprawy, możesz iść za mnie na maturę:D Ale spokojnie, z polskim i z niemieckim jakoś poradzę sobie sama;) Ty idź tylko na matmę:D:D:D A wtedy poprasuję ci wszystkie ubranka Jasia:P Dudzia - Dzięki👄

Taaa mam -własnie dziś uporałam się z jedną partią, a jutro następna :P A jak Ty taka wprawiona jesteś, to wiesz:P A bo wiesz, to Shakira taka łaaadna i Ty o niej tu wspominasz i w ogóle temperament, i gabaryty :P To jak z tym prasowaniem?:P

Taaaa - to czas zdradzić Wam tę tajemnicę - Shakira to moja siostra - brzydsza bliźniaczka :-D :-D I nie podlizuj się już EWELINA bo ja na razie mam przesyt prasowania ;-)

Annika, ale trafiłaś:D:D Matma i fizyka to moje uluuubione przedmioty:D:D Nie ma sprawy-mogę iśc, tylko mam nadzieję, że nie będziesz się na mnie gniewać jak przypadkiem nie zdam:D:D

No nieee!!!To ja taaaaki podlizzz robię, a tu i tak nic z tego:(:( Annika - no fajnie, że chociaż na Ciebie mogę liczyć mimo, że obleje za Ciebie maturę :D :D

Ja już nie wiem - skoro ANNIKA tak wyjechała to może ma jakieś przecieki i coś się zmieniło, moja babciu :-P

Eweline, dziś juz to było:( powtarzasz mnie kochanieńka:P No Dudzia, do babci, to mi jeszcze spoooooooooooro brakuje, a jecze wczoraj sama jakies przedpotopowe kawałki wstawiałaś, wiec mi tu nie wyjeżdzaj teraz:P I do tego masz skrerozę hehehe