alebazi1 0 Napisano Sierpień 25, 2012 Hahaha,no to już załuję:D To chyba z ich 3 płyty o ile dobrze pamiętam. Ależ ten Diter jest przystojny no i oczywiście blondyneczek:P http://www.youtube.com/watch?v=eNvUS-6PTbs&feature=BFa&list=AL94UKMTqg-9C_FPmIsBeBtxWd-NII3sH8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Sierpień 25, 2012 Maxx, gdzie sie podziewasz???? Przecież, te piwka możesz przed kompem wypić:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Sierpień 25, 2012 I jak zwykle, gdy ja jestem przy kompie, to nikogo tu nie ma:(:(:( No chyba, ze własnie to ja swoja osoba wszystkich odpycham:( No to sobie ide hlip hlip hlip hlip hlip Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Sierpień 25, 2012 jestem moczyłem się w wannie nikt plecki nie przyszedł umyc :( kurde moze nadal mam brudne :D no dawać muze dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Sierpień 25, 2012 jakas impreza na stadionie party mozna bawic się na balkonie tak głośna muza u mnie nie mam z kim iść bo bym polazł tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Sierpień 25, 2012 Coś Ty Maxx!!!!! Do obcych chcesz łazić????? Jeszcze by czymś Ci dowalili, lepiej zostań tu, na miejscu:) Ja wrzucilam kilka linków, teraz kolej na Ciebie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Sierpień 25, 2012 ok dla ciebie Alebazi http://www.youtube.com/watch?v=iLi_osYNsOU&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Sierpień 25, 2012 Dzieki, bardzo ładne,a w takim razie to bedzie dla Ciebie:P http://www.youtube.com/watch?v=MRvS7sL2DOQ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Sierpień 25, 2012 I jeszcze to:D http://www.dailymotion.com/video/x9ukbn_natalia-lesz-coy-za-coy_music Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Sierpień 25, 2012 kurde alebazi jesteś winna mi obrusik na ławę poplamiłem kawą bo wylałem :D dobry kawałek puszcze jeszcze raz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Sierpień 25, 2012 Ale to już następnym razem,bo właśnie skonczyło mi się prano:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Sierpień 25, 2012 a to lubi ktos http://www.youtube.com/watch?v=9FtKfxc-Y9s&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Sierpień 25, 2012 Ale jeszcze zdradź mi ktory to kawałek, lecz nie obrusa:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Sierpień 25, 2012 po bombonierce kawałku :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Sierpień 25, 2012 własnie muszę wam donieść że diabełek strzelił focha że ktos tu romasuje na forum i ze nie wejdzie by nie przeszkadzać ja nie rozumiem was kobiety zupełnie ostrzegałem diabełek ze podkabluje :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Sierpień 25, 2012 Maxx, a co Ty na to: http://www.muzykalnie.pl/film/5079/shakira---waka-waka---oficjalny-teledysk---hymn-mundialu-2010/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Sierpień 25, 2012 Maxx, ja też tego nie rozumiem, ZUPEŁNIE juz sie pogubiłam:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Sierpień 25, 2012 wiecie co chyba ma doła udaje taka pewna siebie a tak naprawdę jest zagubiona i smutna co gorszę za cholerę mnie nie słucha pewnie nawarzyłem znowu piwa nasze piosenki chyba tak działaja na nią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Sierpień 25, 2012 uwielbiam shakirę słuchać no i oglądać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Sierpień 25, 2012 Maxx, bez urazy, ale gdy was słuchamy, to zawsze wychodzimy na tym jak Zabłocki na mydle!!:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Sierpień 25, 2012 to znaczy mnie ??? a co ja takiego zrobiłem milcze zle gadam zle puszcze cos zle szukacie kozła ofiarnego :P może i ja zacznę się wymądrzać :D i zaczne zwalać winę za swoje nie powodzenia na na kogos z forum tylko na kogo ?? mam wrzucić wszystkie kobiety do jednego worka ze sa jednakowe złe wyrafinowane ,kaprysne,zdradliwe O NIE dam się sprowokować na takie gierki czego wy chcecie kobiety księcia z bajki taki nie istnieje z taka postawą zostaniecie same jak palec nie bedę kożłem ofiarnym :P http://www.youtube.com/watch?v=znjhUOjzzcM bez aluzji :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Sierpień 25, 2012 Nie irytuj się aż tak bardzo:D Sam widzisz ile tu na forum nieszczęśliwych kobiet, ktore słuchały swych mężulków. Ja ogolnie pisałam, ale oczywiście wziąłeś to do siebie. Jednym słowem uderz w stół itd:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Sierpień 25, 2012 jednak z wiekiem nie zmądrzałaś Alebazi nie obraź sie byłbym złośliwy to bym spytał dlaczego ale nie bede bo wiesz sama . ja wiem dlaczego zostałem sam długo trwało zanim zrozumiałem ty nadal nie rozumiesz . ja nie winie juz swojej byłej tym bardziej nie winie wszystkich kobiet za to, bo to ja tez zawiniłem i byłbym niezłym dupkiem jak bym winił inne kobiety za to ze byłem ślepy i słabo dbałem o zonę i ją zaniedbywałem w pogoni za dobrami doczesnymi praca, praca itp moze tylko mam zal że w taki sposób odeszła przez zdradę a nie normalnie. to nie zmienia faktu ze to ja zawiniłem może w wiekszym stopniu niz ona ale to juz historia tego nie da się zmienić mogłem tylko siebie zmienić i rozumiem teraz co w życiu jest najwazniejsze , Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Sierpień 25, 2012 Nie skomentuję tego Maxx, szkoda moich słow:( Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Sierpień 25, 2012 dobranoc i nie obrazaj się :( uważam ciebie za przyjaciółkę słodkich snów . nie wszyscy lubia szczerość a raczej nie lubią jej słuchac wolą słodkie kłamstwa a ja tak nie umiem i nie chcę sorki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margaret95 0 Napisano Sierpień 25, 2012 Dobry wieczór wszystkim :) oj trochę mnie tu nie było :( Co do pociech to nie wszyscy mają małe :( ja też prawie sama jak palec bo moja pociecha już prawie dorosła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margaret95 0 Napisano Sierpień 25, 2012 No i wszystkich wystraszyłam :\ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama 78 0 Napisano Sierpień 26, 2012 Maxx pewnie że wszyscy wolą jak się im słodzi ale masz rację szczerość jest jednak lepsza. Alebazi na pewno się nie obraziła :-) Miłej niedzieli :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Sierpień 26, 2012 Jasne, że sie nie obraziłam, Maxx nie zrozumiał co napisałam i od razu na mnie najechał:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Sierpień 26, 2012 Może jeszcze dla jasności dodam, że to ja odeszłam a nie ex. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach