Kama 78 0 Napisano Wrzesień 3, 2012 Zaraz się potracimy wiadomość tu wiadomość tam :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberth38 0 Napisano Wrzesień 3, 2012 a gdzie inni się podziali?? moi już śpią,mam czas dla siebie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Wrzesień 3, 2012 romansujcie, romansujcie - dobrze Wam to zrobi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama 78 0 Napisano Wrzesień 3, 2012 o i pojawił się ten zaginiony w akcji :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberth38 0 Napisano Wrzesień 3, 2012 koniec miłego wieczorku...mały się przebudził płacze,bardzo go boli, i dostał gorączki. Ale i tak oczekuję wiadomości:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Wrzesień 3, 2012 oj ten zaginiony w akcji ma znowu żonę w ciąży i marudne dziecko więc siła wyższa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama 78 0 Napisano Wrzesień 3, 2012 O bidulek :-( Niestety musi przez to przejść a Ty razem z nim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama 78 0 Napisano Wrzesień 3, 2012 oj tam oj tam raz na jakiś czas mógłbyś zdać relację ze swojej sielanki :-) Maxx a Ty co tak niedawno pisałeś że musisz o nas dbać a teraz ani be ani me ani kukuryku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Wrzesień 3, 2012 Kama - dzisiaj już pisałem że robiłem dziecku domek! http://img.drewno.pl/z/173033_1.jpg prawie mi taki nawet wyszedł ale nie udało się dziś skończyć :D A gdzie Dudzia i reszta Kobiet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama 78 0 Napisano Wrzesień 3, 2012 Analizują moje przepowiednie ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Wrzesień 3, 2012 to ja też chce taką fajną przepowiednie! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 3, 2012 Hejka wieczorkiem :) moje słonko o dziwo szybko padło :) po dniu wrażeń . Nowa Pani została przyjęta bardzo miło :) Zobaczymy jak będzie dalej. Ale bardzo się starała , rozśmieszała nas do łez :D Stara Pani natomiast wysłała do dzieci list. I ma zamiar prowadzić tę korespondencję przez cały czas swojej nieobecności :) A tutaj też widzę że już wymiana po za forumowa ruszyła :) Ach wy nieśmiali ludkowie :D i fajnie . Dzisiaj faktycznie obległy blondynki forum :) A ja taka inna :( My jesteśmy w klubie dwie. No chyba że kogoś pominęłam pokręconego :D Jak myślisz Megotko ? :) Co do wieku to ja miałam takie zdarzenie u lekarza jak byłam z córą, kiedy pani doktor zapytała czy jestem jej starszą siostrą ? Myślała że mam 25 lat :) Kiedy to było . Nawet mój nick na forum już się zestarzał o całe 3 lata :D Alebazi u mnie szturm ruszy na miesiąc , choć już pewnie coraz gorzej . Aż mi się nie chce jutro wracać po urlopie :( Ale nie ma rady trzeba dalej walczyć, ale z tymi nieco starszymi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 3, 2012 ha ha Ktosiu miałeś fajną zabawę Moja ma podobną zabawkę trochę większą w ogródku , ale z dwiema huśtawkami. no co mnie też się coś należy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Wrzesień 3, 2012 Otóż Dudzia szykowala całą szkolną wyprawkę (kompletowanie, okładanie, podpisywanie, i ble ble). A potem spędziłam upojny wieczór z rozpalonym ......................... żelazkiem. Idę spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Wrzesień 3, 2012 zrobienie samemu czegoś takiego wcale nie było proste! jeszcze z dzieckiem ktore ciągle cos chciało ze mną robić :D ale już prawie skończone, moge być z siebie dumny :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama 78 0 Napisano Wrzesień 3, 2012 Dudzia dziękuje za ... instrukcję ........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Wrzesień 3, 2012 :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 3, 2012 wiem wiem A wiesz jak będzie zabawa jak zaczniesz tą cudowną zabawkę malować . Ja miałam rok po zmontowaniu . :) Dzieci uwielbiają farbę :D Dudzinka ja dzisiaj spędziłam podobnie dzionek . Przygotowanie rzeczy do szkoły i pranie po urlopie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 3, 2012 Dzudzia to może dla mnie też jakaś instrukcja :D Albo Kama przepowiednia :D W sumie ciężki dzisiaj dzień , ale inni mają gorzej :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Wrzesień 3, 2012 SM - a Ty wiesz, że młody zasnął przed 20-tą. Ja w szoku jestem. Ale nie narzekam - luz blues miałam :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama 78 0 Napisano Wrzesień 3, 2012 A mój mały się jeszcze pląta. Pakował plecak na jutro z takim zapałem i to by było na tyle. Jutro już pewnie zapał minie :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 3, 2012 Mija tak mi nad morzem zasypiała że byłam w ciężkim szoku :) Tylko raz byłyśmy wieczorem nad morzem i był prawie zachód słońca :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 3, 2012 Kama a ile ma twój kawale bo zapomniałam ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Wrzesień 3, 2012 mój mały Smerf też nie chce spać.. Nawet mój urok osobisty w przekonywaniu do snu nie pomaga.. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama 78 0 Napisano Wrzesień 3, 2012 11 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama 78 0 Napisano Wrzesień 3, 2012 Jutro Wam coś przepowiem bo dzisiaj już dwom osobą układałam życie to teraz muszę nabrać nowej mocy :-) A Ty ktosiu może daj dziecku spać bo może jak mu śpiewasz kołysanki to on nie może zasnąć ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Wrzesień 3, 2012 niiieee, gram na gitarze, myślicie że mu to przeszkadza? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 3, 2012 Kama ty to jesteś szczera :) Ktosiu lepiej już nie śpiewaj , bo u mnie słychać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama 78 0 Napisano Wrzesień 3, 2012 e tam jak grasz na gitarze to mu nie przeszkadza. Trzy dni później dziecko zasnęło :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama 78 0 Napisano Wrzesień 3, 2012 Dudzia i co dotarło coś do Ciebie czy znowu muszę dostać jakąś instrukcję? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach