Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szuruburusss

FACET - znak RAK , kobietki pomozcie , blagam!

Polecane posty

Gość Loreta27
Pewnie potęsknię ... ale to by rozwiązało problem ... tak .. on bardzo chciałby dziecko ...

Gość szuruuuuuuu
loretko nie oceniam cie, serce nie sluga, ale bedziesz cierpiala jesli on znajdzie kobiete z ktora bedzie chcial stworzyc zwiazek

Gość szuruuuuuuu
wiec mysli o tym by miec dziecko , normalna rodzine

Gość szuruuuuuuu
ta chwile obecna , za ktorym bys bardziej tesknila???ktorego z nich by ci bardziej brakowalo?

Gość Loreta27
Owszem już bywam zazdrosna ... Jest bardzo przystojny i laski się za nim uganiają .. kiedyś pewnie któraś z nich mu się spodoba ... staram się na to przygotować ... Choć on jest bardziej zazdrosny :P i nie mówię tylko o raczku, bo jest też zazdrosny o innych zainteresowanych moją osobą ... :P

Gość Loreta27
Obu ... ale wiem, że lew mi nie poświęci tyle czasu co rak ... Bo lew to i pracoholik i tyle podróżuje ... więc pewnie byłabym samotna często ... Poza tym rak ma mniejsze wymagania .... Lew już się martwi, co będzie jeśli córeczka odziedziczy po mamie to postrzelenie? :P

Gość szuruuuuuu
jestes w ciazy??))))

Gość Loreta27
Poza tym rak spojrzy na mnie i wie jakie mam zdanie i co myślę (bo to też przecież wodny znak) a z lwem to musimy dłużej rozmawiać aby się porozumieć ...

Gość szuruuuu
wiec z rakiem jest ci wygodniej, o lwa bylabys zazdrosna , przystojniak , czesto podrozuje

Gość szuruuuuuuu
a jesli on znadzie kobiete, ozeni sie i bedzie chcial z toba spot. zgodzisz sie?

Gość Loreta27
Nie, nie jestem ... nawet nie wiem, czy w ogóle chce ... Choć obaj by się ucieszyli gdyby zostali ojcami ... :O Lwowi już nawet powiedziałam, że ma skończyć z tą gadką o dziecku ... bo on już wszystko opracowywał ... i on ma wszystko z góry zaplanowane ... już nawet jak dom dla siebie budował, to myślał też o dziecku planując go ...

Gość szuruuuuuuu
alez to musi byc dla ciebie trudne, boze

Gość Loreta27
Nie wiem... choć on raczej by pewnie nie chciał, bo jest bardzo rodzinny jak się reklamuje ... a jakby miał dziecko to już w ogóle nie miałby czasu ... nadaje się na ojca ... i chyba byłby całkowicie oddanym ojcem ...

Gość Loreta27
Bywają trudne chwile ... czasami sobie wyobrażam szczególnie dziecko z lwem ... byłoby takie śliczne .. :) Rak też jest bardzo przystojny, ale ... wolałabym chyba geny lwa ...

Gość szuruuu
powiedzmy ze zaproponuje cos takiego,nie bylabys zazdrosna o jego zone? zniolabys telefony jego zony , by przy tobie mowil ze ja kocha itd? on musi cie naprawde kochac skoro to znosi

Gość Loreta27
Chyba zniosłabym to .. w końcu byłoby to sprawiedliwsze ... :O Choć trudno przewidzieć ... jak bym się czuła ...

Gość szuruuuu
bylam w podobnej syt, gdy rozstalam sie z rakiem , poznalam faceta byl wolny (a ja wciaz w zwiazku z rakiem- niby separacja) i strasznie balam sie takiej syt.

Gość Loreta27
Ja też ... szczególnie ciąży właśnie ... bo nawet bym nie była pewna z którym .. Choć podejrzewałabym lwa, bo jak on sobie coś zaplanuje to nigdy nie wiadomo ...

Gość szuruuu
nie zapomnilam o nim, mamy konakt ale nie wiem czy znioslabym taka syt. owszem bylo by to sparawiedliwe ale.. mysle ze on ma prawo do szczescia , by miec swoja rodzine , choc na chwile obecna mowi ze nei chce sie wiazac z zadna kobieta, ale to oczywiste ze tego zapragnie

Gość Loreta27
Ja mu tego nie zabraniam ... i pewnie też by to było naturalne takie rozstanie ...

Gość szuruuu
dokladnie.. ciazy a nie myslisz o tym ze on kiedys postawi cie "przed wyborem- albo ja albo ja"?

Gość Loreta27
I pewnie taki moment przyjdzie ... taka kolej rzeczy ... i tak długo wytrzymuje .. ale będzie już ważny dla mnie do końca życia ...

Gość szuruuu
Jakie to dziwne , kochamy kogos i pozwalamy mu odejsc, moze to nie jest milosc?

Gość Loreta27
On wie, że nie może, bo to on jest tym drugim .. i nie ośmieliłby się ..

Gość Loreta27
Ale ja chce aby był szczęśliwy .. zasługuje na to ... jest wyjątkowym facetem .. i to bardzo ..

Gość Loreta27
Choć wiadomo to niełatwe ...

Gość szuruuuuuuuu
loretko musze konczyc, bede pozniej jesli znajdziesz chwile to zapraszam pozdrawiam , bylo mi b. milo)

Gość Loreta27
Mnie tym bardziej ... Rzadko komu mogę o tym opowiedzieć ...

Gość Loreta27
Dziękuję za rozmowę ...

Gość szuruuu
hej dziewczyny co u was? loreta milo mi sie z Toba pisze moja syt. jes bardzo podobna do twojej, mili mi bedzie jeszcze popisac mam nadzieje ze zajrzysz tu jeszcze:)