Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

scooby84

starania na kwiecień 2011

Polecane posty

palusia- tak mierz od jutra o stalej godzinie, przed wstaniem z lozka, tym samym termometrem w tym samym miejscu. ja w czasie @ nie mierze bo uzywam tamponow, wiec nie mam jak :P jutro zmierze jednak pod pacha, a jak sie skonczy @ to juz normalnie.

mama prawie 2 latka Czy skok temp świadczy że będzie owu? Dobrze rozumiem? zalogowałam się i spróbuję ten cykl dla zabawy

nie włącza mi się :) Dobra popatrzę jutro w pracy przeanalizuję na razie nie mam głowy ;( Znowu chandrę łapię

anita może za wcześnie ja testowałam 26 dc a dopiero 29 była słaba kreska. Wiadomo że lepiej się nie nastawiać ale może jednak:0 Jakby co to anitko razem z mamą 2 latka chyba na czerwiec założymy topic ;) reflektujesz?

Jasne ze reflektuje. Ale wiesz, nie nastawiam sie, fajnie by bylo, ale spokojnie do tego podchodze, wiesz dzis musialam testowac zeby wiedziec co z luteina, normalnie to czekalabym do piatku :)

Gość pani bigosinska
Eterno, mojej znajomej w 7-8 tyg tez bilo serduszko ok 100 uderzen na minute, a 3 tygodnie pozniej juz chyba 140. w czerwcu urodzila zdrowe dziecko, wiec glowa do gory!

Hej Ja miałam usg w sobotę i był to 7tc i 4 dzień i też serduszko biło 100/min ale lekarz (dodam że jeden z najlepszych w mojej okolicy) powiedzial ze jest wszystko w porządku. Także nie ma sie co martwić na zapas:) A dzisiaj zaczynamy 8 tc i coraz lepiej sie czuję, mniej wymiotów i nudności:) Pozdrawiam :)

NICK..........OSTATNIA @........DL CYKLU.....TEST..........CYKL STARAN czekoladowa........28.06............32..............30.07 .........2 lubiola28.............08.07............27................ ?.............2 Mama urwisa........13.07.........28-32...............?........... ..1 validos27............17.07............?.................. ?.............1 scooby84............20.07............34................?. ............3 mama p.2-latka.....21.07............32................?.......... ...1 Vigour................21.07...........30..............17. 08...........2 palusia81.............25.07............25-28............? .............1 anitia.................05.08...........28...............0 2.09.........8 rapasta..............07.08............30................? . ............19 nelly_mama..........04.08...........28-33.............?.. ...........12 NICK ..................TERMIN PORODU...........Tydzień ciąży...Cykl starań eterno.......................11.04 2011....................................8 MagdaK29..........................? .........................................1 brestova....................11.04.2011................... ................8 owca220510.....................????...................... ..................4 Balbinka_84.................17.04.2011...............6... ...............3 buuunia......................26.04.2011..............5... ................4 betti 38......................8.04.2011...............7........... .........3 atrams............................?...................... ......................1 ilona2223....................13.04.2011.............8......................2

Palusiu- co tam? topor wojenny z mezem zakopany? u mnie powodzi drugi dzien, jeszcze troche i bede sie starac o jakies odszkodowania za poniesione straty (pizama, przescieradlo itd) :P to co z czerwcem?

a wiesz co u mnie to dziś na wkładeczkach w nocy nic nie było;) przechodzi myślę że jutro będzie ostatni dzień @ Z mężem ok nawet z mamą coraz lepiej hmm co jeszcze założyłam konto na 28 dni dziś mierzyłam nawet temp i było 36.6 myślałam że może za wysoko ale mieści się w normie w porównaniu z innymi wykresami. Co do odszkodowania o nawet Państwo daje teraz jakieś pieniążki powodzianom ;) W piątek dentysta sadysta

Może być czerwiec czemu nie;) może lepiej starania na lato 2011 bo może nam czerwiec nie wyjść ( nie bierzmy tego pod uwagę:) to wtedy lipiec ( ja się nie załapię bo raczej w październiku na owu bedę u mamy) lub sierpień:0

pani bigosinska Ilona dziekuje za wsparcie podnioslyscie mnie na duchu😘dla was ja mam dzisiaj 8+2 a zarodek ponad 6 tygodni(wg usg i moich obliczen:)) Ilona a Twoj?

dziendoberek Palusia- wymyslilas nazwe to zakladaj :) u mnie koniec powodzi, dobrze, bo malzonek jutro wraca, ponoc steskniony :) ciekawe tylko za czym/za kim sie stesknil. pytal juz co dobrego na obiadokolacje przyrzadam... co ja mam z tym chlopem :-/

Witam! eterno- mój zarodek w sobote miał 1,3mm, jestem w 8 tc od ostatniej @ więc zarodek ma ok. 6 tygodni:) Nie wiem czy to dużo czy mało:) Trzymam kciuki za wszystkie przyszłe mamusie starające się " na lato" i pozdrawiam:)

Gość frania z.
moj mial 13 mm w 7 +4 d.c

Hej! Ilona moj gin mowi ze jest ok wiec w to wierze:)mam nadzieje ze serduszko przyspieszy i bedzie oki:)

Gość kama572
Hej kobitki :) chcialabym was baaaaaaardzo czule przywitac :) prawdopodobnie bede miala dzidziusia i to wlasnie na kwiecien, chociaz ani ginekolog mi tego nie potwierdzil, ani tysiace testow ktore juz zrobilam :P ale co tam, spodziewam sie ze jednak jest we mnie ta malenka isotka :D ost @ mialam 22 czerwca wiec szanse sa duze :)) Pozdrawiam was ciepluko

skoro ostatnią @ miałaś w czerwcu to testy i ginekolog dawno powinny potwierdzić ciążę albo to cud jakiś albo po prostu w ciąży nie jesteś

Hej eterno- a w którym tygodniu jesteś że Twój zarodek ma juz 4,5mm?? kama- kobieto zmień gina! chyba że nas podpuszczasz??? Jak można być w 9-10 tygodniu i lekarz nic nie widzi??? Masz w ogóle jakies objawy poza brakiem @???

ilona wg usg 6/7 a wg OM 8+3:) jak bulam w 5+5 wg OM zarodek mial 2,2mm i byl rozwiniety na 3+5 co sie zgadza z owu i zaplodnieniem:)

Mam jeszcze jedno pytanko: czy smarujecie juz brzuszki jakimiś kremami przeciwko rozstepom??? I jak tak to napiszcie czym???:)

Ja miałam usg w 7+4dc wg OM i zarodek mierzył 13mm. Wszędzie na portalach pisza ze w tym okresie zarodek mierzy od 11-15mm.