Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CoToZycieMamo

Czy dopasowanie fizyczne ma znaczenie? mój nieco dziwny przypadek

Polecane posty

A tak poza tym, to chyba brakuje dobrego ruchanka..?? I stad ta frustracja co to pisalas dupcia (vel kali) o niezagladaniu innym do sypialni???

Gość kulewka
8 facetow na koncie to sporo? majac 26 lat? hahaha.. Gdyby bylo ich ponad 30 to jest duzo ale 8?!!!! w tym wieku? ja mam 19 lat i juz dobilam do dychy...co za ograniczenie...tak tak zaraz uslysze dziwka...:D przykro mi ze wiekszosc z was dobila moze do 3 kobiet i zzera was zazdrosc :D

uważam, że ma szansę przetrwać jeśli obydwoje kierujecie się uczuciami a nie wyglądem. pieniądze i wygląd to nie wszystko.

zawsze-szczery-ona sama sobie przeczy , nie grzeszy intelektem i próbuje na siłę udawać,że jest odwrotnie.. ;)

"ja mam 19 lat i juz dobilam do dychy...co za ograniczenie...tak tak zaraz uslysze dzi**a..." myślę, że Twoje środowisko wniosło wystarczająco dużo przypadków tego określenia Ciebie do obiegu, więc my już niczego w ogólnym obrazie nie zmienimy

Gość kulewka przykro to ci bedzie
gdy za pare lat bedziesz miała pochwe jak wiadro...plus mozliwe niespodzianki

Gość kulewka
Lucy windsor Zmienic to sugeruje podejscie do ludzi..obiektywnie podchodzic do innych.Oczywiscie,nie jestem jakos przesadnie za tym aby pieprzyc sie z kim popadnie ale nie popadajmy w skrajnosc.Nie rozumiem..i chyba nigdy nie zrozumiem dlaczego kobieta musi udawac taka jebana cnotke ,tylko aby inni nie wytykali jej palcami i nie wolali -dziwka-. Seks jest dla ludzi.Zyje sie tylko raz i uwazam ze niczego nie powinnismy sobie zalowac.

kulewka ... zabij człowieka i przekonaj sie co sie wtedy czuje wkońcu czego masz sobie załowac zyje sie raz zajdz w ciąze i usuń dziecko wkońcu zrobisz sobie nowe bo zyje sie raz po co sobie załowac . zdradaj faceta swojego bo po co ci jeden jak mozna miec kilku wkoncu po co sobie załowac 🖐️

Gość kulewka
a co do idiotycznego komentarza... wierz badz tez nie ale..od mojego aktualnego faceta uslyszalam ze mam najciasniejsza C*** jaka mial okazje''posuwac''...(i juznie raz to slyszalam tez od innych)i z reszta czuje to..wiec o rozmiar mojej cipy i tylka ,za kilka lat..to ty sie juz nie martw,lepiej spojrz na swoja zarosnieta ,niechciana dzungle. 10 partnerow seksualnych.. to naprawde niska licza..wychodzi srednio 3 facetow rocznie..biarac pod uwage to ze pierwszy raz uprawialam seks majac lat 16

Gość tratatratata
kulewka jest mloda za 10 lat będzie udawać cnotkę ;)

Gość areczekgryia
popieram absolutnie dupcie marzenie... a co do tej summer czy jak jej tam kobieto, chyba dawno cie nikt dobrze nie wyjebał? albo masz tak slabe powodzenie, ze sie bulwersujesz kiedy inne kobiety moga sobie przebierac w facetach w obecnych czasach liczba 10 partenrow sexualnych do 30 roku zycia dla kobiety TO NORMA, powiem wiecej.. dziwil bym sie gdyby ktoras miala mniej (np 3) wtedy oznaczalo by ze z nia cos nie tak... niestety ale takie sa dzisiejsze czasy dla kobiet czesto sex jest tylko sportem, dla przyjemnosci, praktycznie kazda atrkacyjna miala w swoim zycia partnera tylko do sexu wiec przestan pierdolic udawac madra, i w ogole cnotliwa dame bo robisz z siebie idiotke tyle mialem do powiedzenia a co do autora to po prostu nie pekaj i rob swoje

Gość do tego leszcza zs
zawsze szczery, chcialem ci tlyko powiedziec tyle, ze na sile probujesz udawac madrego, ktory kazdego poucza zna odpowiedz na wszystko a w rzyeczywistosci musisz byc konkretnym leszczem i sram na to czy mi odpowiesz.. na takich frajerków jak ty w realu patrze z góry pa

Gość niewiemczy ktos
10 facetów w wieku 19 lat to juz kurewstwo.. na osiedlu napewno masz juz wyrobioną markę "kurwy osiedlowej" natomaist 10 facetów w wieku 30 lat to krajowa srednia wsród kobiet wiec nie przypierdalajcie sie tak do kobiety autora tematu

krajowa średnia? gdzies to wyczytał? w roczniku statystycznym ? co za debil...

Gość zawsze szczery to prawiczek
dlatego tak sie oburza :D

Gość niewiemczy ktos
gdzie to wyczytałem? z ulicy ty kurwa blazo... nie moja wina, ze jestes jebanym pasztetem, ktorego nikt nie chce wyruchac wystarczy poznac pierwsza lepsza atrakcyjniejsza kobiete koło 30stki, zawsze te liczby partnerów są zblizone i siegaja wlasnie dychy a i tak czesto sa wiele wieksze

Gość kulewka
areczekgryia Tak wlasnie jest.Kobiety ktore nie maja powodzenia zawsze mowia ze znajoma ktora spala juz z kilkoma facetami jest dziwka..dlaczego? bo sa zazdrosne lub tez na sile ,wbrew sobie sie nie ''puszczaja''' ,tylko po to aby utrzymac reputacje.REALITY CHECK- nie trzeba dzielic sie swoim zyciem seksualnym i doswiadczeniami w tej dziedzinie z innymi:)

z ulicy? to mnie akurat nie dziwi :D Pogratulować poziomu rynsztoka, tam pewnie swoje badania prowadzisz :D

to ciekawe kto wyrabia te normy?? skoro jedna miała 2 facetów to kolejna musiała by miec 18 wtedy srednia wyjdzie 10 co za dno :D

Gość kulewka
Na osiedlu? jakim osiedlu? nie zadaje sie z ludzmi z osiedla to raz, a dwa nie mieszkam w bloku wiec z takimi jak ty nie mam kontaktu.Dwa rozne swiaty- ty siedzisz na lawce przed blokiem ja niestety nie mam takich przyjemnosci:(

Gość niewiemczy ktos
rozumiem twoje oburzenie.. oczywiscie slowo ulica mialem na mysli zycie realne, ale co ty o nim mozesz wiedziec, siedzac 24h na kafeteri??

ty za to nie siedzisz na kafeterii :D argument nie do pobicia, gratuluję

Kulewka, tak sobie to tłumacz, zaklinaj rzeczywistość, a opinii publicznej niestety nie zmienisz. Aha, nie zapomnij w przyszłosci poinstryuowac swojej 15 letniej corki, zeby przypadkiem nie tracila cennego czasu w koncu so many ctas, so few recipes

Gość kulewka
Co za ironia ze i ty siedzisz na kafeterii?:D Idz do kolegow ,przed blok i posluchaj historii z ulicy.Moze wlasnie krazy niesamowita plotka o tym jak beznadzijene przyrodzenie posiadasz a potem idz zrobic sobie dobrze reka ,tylko to ci pozostalo.

Gość niewiemczy ktos
kulewka nie pisalem tego do ciebie tylko do tej laski/faceta co ma nick 'kulewka to do ciebie' czy jakos tak chodzi o to, ze to jakis pasztet , ktory ze wzgledu na swoje chujowe warunki fizyczne jest albo w ogole prawikiem/dziewcia albo ma z 1 max 2 partnerów i teraz pluje na tych ktorzy moga sobie pozwolic na wiecej