Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CoToZycieMamo

Czy dopasowanie fizyczne ma znaczenie? mój nieco dziwny przypadek

Polecane posty

Gość kulewka przykro to ci bedzie
ale jesteś płytki, koleś, jak woda w wc

Gość kulewka
Lucy Windsor- Irytuje mnie twoje postawa.Opinia publiczna? jaka opinia publiczna? Nie dziele sie moim zyciem intymnym z innymi,no moze z wyjatkiem kilku zaufanych osob.Moja opinia jest jak najbardziej pozytywna ,wiem to. Jezeli bede miala corke..to otwarcie jej powiem zeby poprostu uwazala na facetow i zeby uwazala z kim idzie do lozka. Dlaczego seks jest takim tematem tabu w Polsce?

Gość niewiemczy ktos
"kulewka przykro to ci bedzie " ty natomiast jestes pasztetem i nic na to nie poradzisz.. mozesz jedynie poplakac na forum

jakim tematem tabu,przecież rozmawiamy, chcesz być przechodzoną suczką, prosze bardzo. Tylko nie dorabiaj na siłę ideologii, ze każdy o tym marzy i zazdrości takim osobom jak ty.

jestem pasztetem, bo nie rucham sie z kazdym ,kto się napatoczy :D gdzie sie rodza tacy debile, jak ty ?

Kulewka, kilka zaufanych osób ma kilka swoich zaufanych osób, a te maja kolejne zaufane osoby. Ale okej, Twoje życie, Twoje wybory. Tylko z tą pozytywna opinia publiczną będziesz potrzebowała sporo szczęścia

areczekgryia - człowieku, jakbym chciała puszczać się jak k.... to miałabym więcej facetów niż te twoje je***ne statystyki mówią :D Co za idioci siędzą na tym forum ,że kurw** się jest wyznacznikiem powodzenia??? Ogarnijcie się trochę. Nie zazdroszczę tym , których ruchało kilku facetów, bo się tym poprostu brzydzę. Zyczę Ci w takim razie cudownej laski, którą popychało 20 chłopa...:D

Gość niewiemczy ktos
oczywiscie zgodze, sie ze liczba 10 parnerów w wieku 19 lat przez kobiete to przesada... i to juz mozna nazwac kurestwem ale jesli kobieta ma 10 partnerow w wieku 30 lat to uwazam to za calkowitą norme... tak jak pisalem, zapytac przecietna nie co bardziej atrakcyjna kobiete wlasnie w tym wieku to kazda odpowiedziala by zblizona sume a ty dziewczynko, ile ty masz lat? 22? max 25? to o czym my w ogole rozmawiamy..? po drugie zapamietaj.. ta liczba tyczy sie OSOB ATRAKCYJNYCH, smiem twierdzic, ze ty do takich nie nalezych bo tylko te mniej atrakcyjne sie oburzaja na te tematy, a dlaczego? bo zwyczajnie nie moga sobie na to pozwolic.. to logiczne i oczywisite, ze jesli ktos jest oczywisty i MOZE to KORZYSTA a tych mniej atrakcyjnych to po prostu boli i skoncz pierdolic prosze cie.. bo robisz z siebie idiotke

Gość kulewka
Rozmawiamy..owszem,ale to nie jest spokojna wymiana zdan ,a raczej konwersacja przepelniona pogarda. Przechodzona'' sucza''? -Poleglam. Nie uwazam ze jest czego zazdroscic,czy ja zasugerowalam ze uwazam sie za lepsza,tylko dlatego ze mialam dziesieciu partnerow seksualnych? Absolutnie tak nie jest,nie namawiam nikogo do uprawiania seksu tylko prosze o troche obiektywizmu.

Gość niewiemczy ktos
oczywiscie delikatny blad w zdaniu.. mialo byc " to logiczne i oczywisite, ze jesli ktos jest atrakcyjny i MOZE to KORZYSTA"

Gość kulewka
No wlasnie,kto wyrabia te normy?

Gość summernight do ciebie
idz no dziewczynko w koncu wyjdz na dwor a nie siedzisz tylko na czacie smiem twierdzic ze o chlopakach i sexie wiesz tyle ile ja o planecie jowisz

chłopczyku, poziom twoich wypowiedzi sugeruje,że ukonczyłeś co najwyżej gimnazjum. Idź się pobaw do piaskownicy i nie trudź swojej główki myśleniem, bo ci to zwyczajnie nie wychodzi.Masz mentalność wioskowego gogusia z imprezy w remizie. Nie kapujesz tego,ze sa ludzie , ktorzy nie dupcza sie z pierwszym lepszym, dla sportu ? Atrakcyjnosc fizyczna nie ma tu nic do rzeczy, wrecz przeciwnie, atrakcyjność dyskotekowych lalek, ktore dają dupy kazdemu w wc jest mocno dyskusyjna. Pamietaj o regularnych badaniach.

Gość kulewka
do kulewka przykro ci bedzie Chcialam tylko cos dodac- a mianowicie.. pieprzenie sie z pierwszym lepszymz imprezy...to juz przesada,nawet dla mnie.

dlaczego przesada? przecież trzeba korzystać z zycia...

Gość ilosc partnerow to sprawa
zasad, mozna byc atrakcyjnym i nie puszczac sie okazyjnie i kobiety i faceci. albo ktos ma zasady i sie szanuje albo nie ma zasad i sie sie kurwi. proste!

Gość hahahheahehehahha
uwielbiam to stwierdzenie 'gdybym chciał/gdybym chciała' wiesz taki text to moze powiedziec nawet najwiekszy głąb w klasie, ktory ma same pały "gdybym ja chciał to bym miał srednia 6.0" prawda jest taka, ze ludzie atrakcyjni moga wiecej od przecietniakow i przecietniakow to boli i im zazdroszcza, a ze to forum praktycznie tylko z pasztetow i przecietnych gosci sie składa to wiadomo, ze tutaj kazdy jest zawisntym, zazdrosnym szczurem

Gość kulewka
no dobra, jestem hipokrytka..

faktycznie, jak grochem o ścianę ,głąb nie zrozumie madrego. Szkoda czasu na jałową dyskusję

"uwielbiam to stwierdzenie 'gdybym chciał/gdybym chciała'" co, jak co, ale na darmową i niezobowiazujaca oferte seksualna kobiety zawsze znajdzie si eamtor, nie tenm to nastepny. czasy mamy takie, ze seks to jednen z latwiej dostępnych "towarow" wiec argument wg mnie slaby

Gość kdjwiyebaasfd
summernight wypad niedojebie

Lucy, to nie są zadne argumenty, raczej kiepska próba racjonalizowania. To oczywiste ,ze do seksu wystarczy za przeproszeniem otwór i atrakcyjność nie ma tu nic do rzeczy, byle poruchać, można worek na głowę i heja. Co innego do stworzenia związku, tu już atrakcyjność jest wskazana, a na jedną noc to moze byc i pasztet.

ktoś tu ma problemy sam ze sobą :D żałosne dosyć...chociaż nie, zabawne :D

"to nie są zadne argumenty" umownie chyba można je nazwać argumentami, oczywiscie kiepskimi z powodów, o których i Ty i ja wlasnie napisałyśmy

kdjwiyebaasfd - sam/a wypierd*****! ;) ;D Naprawdę nie rozumiem dziewczyn , które wręcz chwalą się tym ilu to facetów miały w łóżku , zamiast tak na dobrą sprawę wstydzić się tego, bo raczej powód do dumy mały. Tak macie rację, najeżdzajcie na porządne i szanujące się kobiety- tyle wam pozostało ... ;)

Gość kulewka
''porzadna kobieta'' nie powinna oceniac innych ,zupelnie ich nie znajac.:)

Gość trhjjdfh
hehe coz za glupie hipokrytki kiedy ktos napisze (tzn jakis facet) ze kobieta ktora miala tam ilus partnerów to dziwka to od razu padaja argumenty ze strony kobiet, ze facet to tez dziwka itp,., ze kobieta ma takie samo prawo do sexu itp a kiedy ktos wlasnie opwie ze taka kobieta jest OK to od razu na nia jedziecie glupie jestescie, szczegolnie ta summer