Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uświadamiacz

Mam do Was prośbę, przeczytajcie to...:)

Polecane posty

Gość uświadamiacz
po pierwsze nie jestem zwolennikiem PISu głosowałabym na SLD ale sie nie da; oczywiście że prezydent to władza wykonawcza, a rząd ustawodawcza, ale jak wiadomo premierem jest Tusk i jeżeli prezydentem zostanie Komorowski, PO będzie mogło zrobić wszytsko co sobie tylko zamarzy z obecną już większością glosów w sejmie i oczywistym poparciem prezydenta ( nie będzie Waszego weta ); proszę nie wrzucać mnie do jednego worka z ludźmi zaślepionymi partią PIS, konserwatystami, nieukami i niewaiadomo kim jeszcze...

Gość uświadamiacz
do dziewczynka z zapałkami: na forum pisze dopiero drugi raz ( tylko na kafe) drugi raz dlatego poniewaz tamten post został w ciagu jednego dnia usuniety; dzieci nie zamierzam mieć i jestem na pierwszym roku studiów więc ja i tak za naukę ani swoją ani czyjąś płacić nie będę

Gość uświadamiacz
KRETYNKO sksksksk proponuję Tobie pokazać na co Cię stać; mogłam sie tego spodziewac po tym forum, zero poszanowania dla czyjegos postu, od razu wyzwiska, rozumiem ze trzeba wyrazic własne zdanie ale mozna to zrobic kulturalnie; to sie wlasnie nazywa NADINTERPRETACJA, tak tak zasponsorujmy jeszcze prywatne jumbo jety i apartamenty dla przedszkolaków, szkoda słów...