Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cymbałka

********** TERMIN MARZEC 2011 *********

Polecane posty

Gość sassetka
Suelen to mnie uspokoiłaś, bo już myślałam, że Adaś szykuje się do wyjścia.Boże ja za chwilkę zwariuje, mój mąż wrócił ze snowboardu i teraz w samych gaciach, przypięty do deski, na dywanie ćwiczy jakieś skoki. Masakra!Dom pełen wariatów!!!hehehe żebyście to widziały:)

ja tez jestem jakas nie wiem, nie potrafie wyczuc gdzie co jest nawet jak wypchnie jaks czesc ciala to nie jestem w stanie okreslic... Ma kolezanke na studiach, nie wiem czy juz o niej pisalam, ona ma termin na koniec lutego ito bylo juz jakies 2 miesiace temu, siedzimy na zajeciach a ona mowi ze ja maluszek kopie i sie lapie za brzuch po prawej stronie i mowi "o tu mam pupkę" to ja sobie pomyslalam, ze za okolo 3 tygodnie ja bede czuc gdzie co jest ale minely 2 miesiace a ja wciaz nie czuje gdzie jst noga a gdzie pupa

Karolina nie jestesmy lekarzami więc mamy prawo nie rozróżniać:) najważniejsze,żeby były już główką w dół:)

Gość sassetka
Karolina mój maluch chyba też jest głową w dół, bo czuję jakby mi coś wkładał w pachwinę, ale wizytę mam dopiero 1.02 to będę wiedziała na pewno. Nie przejmuj się, że nie czujesz co gdzie jest, ja też nie wiem co wypycha. Czy to ręka czy noga...nie mam pojęcia.

My juz po kolacji zrobiłam mojej gowiedzi pyszna kolacje :) Kanapeczki z szynka pomidorkiem ogórkiem,papryką do tego jajko w majonezie i pieczarki marynowane :) :) :) pojedliśmy :) Natalka juz po prysznicu ide zaraz jej poczytać książeczke (bez tego nie ma spania) i sama tez skocze pod prysznic :) Bartek dzis sie tak rozpycha ze masakra....az boli....lezałam na plecach i jak tyłek wywalił to miałam taka góre na brzuchu ze sie M az smiał....ale troche to bolało :( napiłam sie herbatki z sokiem malinowym wiec z godzinke pewno bedzie sie wiercił :) Ciesze sie ze w nocy daje mi pospac :) sassetka - hi hi no niech ćwiczy na dywanie mu upadek nie grozi chociaz :) tuethe - to lez kobitko i odpoczywaj :)

hej dziewczyny ! tuethe, jakaś Ty śliczna :) mówiłam że zgrabniutka jesteś i pewnie szybko wrócisz do swojej wagi :) fonia, a zgłosiliście tą kradzież na policję ? bo to może być jakaś szajka i więcej osób może okradły ? Suelen, rozumiem Cię, rodziny się niestety nie wybiera i często biorąc sobie męża bierzemy go z inwentarzem ... u mnie tez jest malutki problem z imieniem , bo najpierw wybrałam Emilia, ale teściowej sie nie podobało :( teraz podoba mi się Laura, a rodzinie mojego M - Wiktoria ( a mi nie bardzo bo to kurcze takie popularne ...) ale poszłam na ugodę i na drugie będzie Wiktoria. Ja mam o tyle dobrze że dla pierwszej córki mąż wybierał (Natalia) a ja drugie Monika, więc teraz powiedziałam że ja wymyslam pierwsze :) fonia, fajny filmik - rozerwałam sie :) chociaż też nie przepadam za majtającymi sie ptaszkami :)

Kikikiki fajna kolacja:) ja zrobilam wlasnie kanapki z zserkiem topionym i ogórkiem... skromnie no ale cóż:P Natalka już się lepiej czuje? Kikikiki a moja to tez szalała.. patrzałam na brzuch i aż mi się smiać chciało... raz pępek wywalony a raz tam gdzie pępek dziura a boki chocby góry:P Basilek widze,że tez rodzinka Wam się wtraca... mi jak ktoś mówi,ze Julka brzydkie imię to odpowiadam,ze nam się podoba. Wkońcu nasze dziecko a nie ich:)

witam znowu.nikt za mna nie tesknil:/ja znowu sie zle czuje ale coz taka chyba nasza uroda.10 lutego maja mi sciagac pessar nie wiem czy mowilam.ciezko mi juuz strasznie brzuchol wywalilo chyba:/niewiem jak dotrwam do konca.witam nowe mamuski.

Sonka wczoraj robiłam liste kto nie pisał, dzisiaj się jeszcze za to nie zabrałam... A w którym tygodniu będziesz 10 lutego?

tuethe w 36 i mam stress.mam pytanko do mam blizniakow: czy w ciazy blizniaczej ma sie jedno lozsko czy dwa?

i dupa ze smarowanka, jak poszłam się kąpać i golonko robić to tyle mi się zeszło że mój M zasnął, i muszę teraz czekać bo on nie lubi jak się go budzi witam nowe koleżanki wydaje mi się że stawianie się brzucha jeśli nic innego nie boli to nie są skurcze przepowiadające, tylko dzidzia tak się wierci jeśli chodzi o rozpoznawanie części, to dupke wyczuwam ale niestety czy to nóżka czy rączka to nie i wątpię żeby lekarz przez brzuch to wybadał. Moje na usg ostatnim było główką do góry i nie wiem czy się już obróciło. basilek zgłosiliśmy ;-)

To znów ja cieszycie się :) Miałam gości szwagier z siostrzenicą przyjechali w odwiedziny dobrze że placek dziś zrobiłam to było czym poczęstować :) Fonia a mi się podobał film bo co my gorsze ....oni mogą patrzeć na gole baby to i nam czasem można :)

sonka - dostaniesz po tyłeczku :P zobacz mój wpis z godz 17:31 :) Natka spi :) a M oglada CSI :) u nas nikomu procz mi i mojemu M nie podobała sie Mirela a Natalka w sumie wszystkim :) Natomiast co do chłopaka ja chciałam Mikołaja ale tez nikomu sie nie podobał :( nawed Natali :( wiec wybralismy Bartusia bo wszystkim sie podobało :) tesciowa tylko nas bardzo namawiała na PIOTRUSIA.....ale mi sie za cholere nie podoba.... basilek - Mi sie też nie podoba Wiktoria ani Wiktor :P A co do drugiego to albo nie będzie miało albo Grzegorz po męzu ale jeszcze sie okaze :)

Uff... . Dopiero teraz skonczyłam czytac co przez weekend naprodukowałyście. Ja już u rodziców mój D dzis pojechał z powrotem do Kędzierzyna jeszcze ostatni miesiac bedzie tam pracować no i bedzie do mnie przyjeżdżać na weekendy. Fajnie troszkę sie steskni juz dziś prawie płakał że musi tam wracać sam. A mi pozostały spacerki z pieskiem właśnie sie zaraz wybieram. Cośczuje ze przy ojcu to w miesiac przytyje wiecej niż przez cała ciąże, chodzi za mna caly czas ze za mało jem że Bartuś jest głodny nakupi tych soczków słodyczy chipsów. Ale fajnie naprawde mam super tu z nimi... Ciekawe ile jutro bede miec tel z pracy bo nowa nadal sobie nie radzi z wszystkim

Sonka będzie dobrze:* Fonia mój lubi jak go budze w wiadomy sposób:P Gula a może Ty znów masz jakiś zboczony filmik co?:P i ogladasz po nocach:P Fonia a Guli się filmik podoba bo mi już raz 2 kolegów z szatni wysłała ale to było ochydne:P poklachałam z Basią:)

Zuzka pracą się nie przejmuj tylko relaksuj i ciesz sie,że tata wokół Ciebie skacze:)

Hello :D Mięliśmy gości, tzn. najpierw my pojechaliśmy do rodziców Ł a potem do nas przyjechała ciotka Ł ze swoim facetem :P przywieźli nam buciki do Kubusia :) takie malutkie NIKE :) to już jego drugie buty NIKE :) Czekam na Ł bo poszedł wziąć kąpiel i będziemy coś robić... :) Laski my już mamy 2 miesiące bez seksu... masakra, a od trzech dni to mi się non stop śni, że się kochamy... Wy też tak macie??? Bo dla mnie na początku ciąży to sex mógł nie istnieć, a teraz to mi się taaaaaaaaaak chceeeeeeeeee..... :D

dobranoc kikikiki, ja jeszcze posiedze bo jak pójde przed 22 to pewnie sie w nocy obudzę :(

Kikikiki dobranoc:) Andzia ja na początku ciąży też nie chciałam sexu a teraz to tak mi sie chce,że masakra:) zmieniłam pościel i się zmeczyłam:P

Andzia, mnie sie chciało najbardziej od 3 do 7 m-ca :) wcześniej nie bo brzuch mnie bolał (żołądek) i rzygac mie sie chciało , a teraz to juz też raczej nie , bo taka ciężka sie czuję ... ale w sobootę miałam fajny sen i rano dopadłam mojego M w łazience ( bo nati juz wstałą, a tylko łazienkę mamy zamykaną )

Basilek nie było Wam zimno w dupki bo pewnie jak w łazience to na kafelkach:P

:) nie było zimno , bo na stojąco , od tyłu :) ....może powinnyśmy zmienić lokalizację naszego topiku z "ciąża" na "życie erotyczne" :)