Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
rzata małgo

Znacie jakieś dobre, sprawdzone pośrednictwo pracy za granicą?

Polecane posty

Gość gość
Zna ktoś agencje ab flex? Centrum kształcenia Bartosz Kołodziejczyk? Może coś o niej powiedzieć?

Gość paulaa00
Na początek to trzeba rozejrzeć się za jakimiś ofertami pracy za granicą. Mi się udało znaleźć przez http://pracastala.pl/ i potem sprawdziłam dokładnie agencję, która tą pracę oferowała. Można tak znaleźć całkiem fajne zajęcie.

Gość polecammocno
Ja wam polecam pośrednictwo pracy ks personal serwice ! Sprawdzone i godne polecenia ! sami się przekonajcie http://ksps.com.pl/

Gość hagart
Dobre warunki moim zdaniem mają w firmie Career z portalu www.pracujzagranica.eu . Zwracają koszty przejazdu, przelewy robią na czas. Można sobie sporo pieniędzy odłożyć. W Polsce byłoby to niestety niemożliwe. ;/

Gość rtug
Dobre mam doświadczenia jeśli idzie o obsługę wyjazdów z marką Career Investment. Będzie już drugi rok jak mi organizują wyjazdy do opieki nad seniorami. Z pieniędzmi nie miałam problemów, zawsze mnie informowali jeśli by przelew miał dość później. Dobre stawki, można rzeczywiście sobie odłożyć, praca legalna, wszystko na umowie.

Gość zenekt
Nie tak dawno szukałem sam pracy i trochę agencji zatrudnienia zwiedziłem. Najlepiej się moją kandydaturą zajęli w Toolip. Najpierw się szybko zarejestrowałem online u nich na stronie – www.toolip.pl i jeszcze tego samego dnia zadzwonili z pierwszą ofertą. Akurat nie byłem do końca przekonany, ale już druga była ciekawsza. Szybko.

Gość gość
Pożyczka na Dowód bez Zaświadczeń http://www.kredytyt.pl od 100zł do 200.000zł Odbierz pieniądze! - Kredyty na Wakacje 2015 - kredyty przez internet, dla Firm - Kredyt na mieszkanie/hipotekę - Pożyczka na Samochód bez BIK, Chwilówki Wypełnij krótki wniosek a my do Ciebie bezpłatnie oddzwonimy i przestawimy najlepszą ofertę Kredytu!

Gość gość
za granicą to nie znam ale sama korzystałam z agencji pracy należącej do grupy mts http://grupamts.com/. W porównaniu do innych agencji tego typu można nieźle zarobić np. jako hostessa na imprezie firmowej.

Gość fertds
Kiedyś skorzystałam z pomocy http://www.toolip.pl/ i nie mogę złego słowa powiedzieć. Bardzo miła obsługa biura, wiele korzystnych ofert, wszystko załatwiane bardzo sprawnie i rzetelnie. Polecam skorzystać.

Gość Adrian1978
Na portalu http://www.praca4u.net znalazłem pracę w Norwegii za pośrednictwem biura Adecco. Polecam pracę4u i Adecco godni zaufania. Na praca4u nie ma ogłoszeń oszustów szybko znikają, a biuro Adecco tak jak już pisano tu, wywiązuje się ze swoich obowiązków pełen profesjonalizm.

Gość ddsnn
My korzystaliśmy z pomocy Agencji Toolip (www.toolip.pl) z Gdańska (firma ma też biura w wielu innych miastach). Plusem jest dopasowanie pracowników z odpowiednim wykształceniem i doświadczeniem. Kontakty też bardzo profesjonalne. Co do samych pracowników, to też chyba mieliśmy szczęście, bo sprawnie wykonywali powierzone zadania.

Gość gość
Bardzo dużo zróżnicowanych ofert ma Agencja Toolip (www.toolip.pl). Ja korzystałam z firmy w Krakowie, ale agencja ma także swoje biura w Gdańsku, Olsztynie, Warszawie i innych miastach. Dużym plusem jest internetowy system do rejestracji osób poszukujących pracy. Wynagrodzenie zawsze wypłacają na czas, umowy są bardzo korzystne. Ja jestem zadowolona ze współpracy.

Gość sdsss
Najczęściej jak potrzebuję pracy to korzystam z ofert zamieszczonych tutaj www.toolip.pl. Sprawdzona przeze mnie osobiście agencja pośrednictwa pracy skutecznie pomaga znaleźć tymczasowe zatrudnienie. Współpracuje z wieloma firmami rozsianymi po całej Polsce więc nie powinieneś mieć problemu ze znalezieniem ciekawej oferty w okolicy, w której mieszkasz.

Gość fere
Dla mnie najbardziej rzetelną agencją pośrednictwa pracy jest Toolip. Już od dawno korzystam z jej pomocy w znalezieniu dobrze płatnej pracy tymczasowej i w większości przypadków jestem bardzo zadowolony. Ofertę sprawdzonej przeze mnie agencji znajdziesz tutaj www.toolip.pl .

Ja korzystałam z usług agencji JobsPlus. Fajna, młoda ekipa, bardzo profesjonalnie wszystko załatwili, pomogli z załatwieniem formalności. Była to praca za granicą, więc trochę ich było. Zajrzyjcie do nich koniecznie - http://jobsplus.pl/

Gość feevv
Nie mam wielkiego doświadczenia w temacie agencji pracy tymczasowej, ale po prostu mogę polecić stronę www.Toolip.pl - generalnie Toolip to sprawdzona firma, uprzejmi pracownicy, wynagrodzenie w terminie...

Gość dsww
Zajrzyj sobie na stronę internetową www.Toolip.pl, tam znajdziesz sobie informacje o agencji Toolip. Według mnie są bardzo dobrzy, wszystko jest legalne, do tego atmosfera jest przyjazna.

Gość xczsd
Moim skromnym zdaniem Opieka Inter Job jest wiarygodną firmą. Pieniądze są zawsze w terminie, do tego bardzo duży plus za to, że można skorzystać z pomocy w Niemczech - chodzi o pomoc koordynatorów.

Gość gfd
Jestem po studiach technicznych. Obecnie mam umowę o pracę, ale karierę zawodową rozpoczynałem przez agencję toolip.pl (oddział w Gdańsku, ale chyba działają w skali ogólnokrajowej, zobacz sam). Na początku realizowałem zlecenia krótkoterminowe. Dzięki temu zwiedziłem mnóstwo stanowisk i nabrałem zaufania do własnych umiejętności. Ludzie się czasami skarżą na agencję pracy tymczasowej, ale ja jakoś jestem zadowolony. Nigdy nie mieli problemów z płatnościami. Często pieniądze dostawałem do ręki szybciej niż to było zapisane w umowie. Ofert pracy mają po prostu mnóstwo. Kilkadziesiąt stron do przejrzenia na spokojnie.

Gość vcvdf
Ja obecnie działu kadrowo – płacowego nie prowadzę. Przekazałem obowiązki w toolip.pl. Pracownicy tymczasowi to u mnie ok. 30% składu. Przedstawiona przeze mnie agencja dba o szkolenia, badania lekarskie, archiwizację dokumentów, sprawy z umowami. Dostaję po prostu optymalnego pracownika do współpracy, bez żadnych dodatkowych formalności. Z punktu widzenia zabieganego mocno pracodawcy polecam z czystym sumieniem.

Gość gość
Nic innego nie czytam tylko topli, tolip i tolip. Sami się reklamujecie? Widać wcale nie za ciekawa ta agencja

Gość gość
A z nimi ktoś wyjeżdżał http://www.aktivmed24.pl/ ? Trafiłam na nich przez jakieś ogłoszenie i się zastanawiam. Podrzućcie jakieś info jak możecie.

Gość gość
Najciekawsze propozycje pracy w niemczech w charakterze opiekunki osób starszych znajdziesz pod adresem www.friggawork.pl. Agencja opieki specjalizuje się w rekrutacji opiekunek do niemiec i luksemburgu i oferuje naprawdę nie tylko dobrze płatne zatrudnienie ale również ubezpieczenie, opiekę koordynatora i bilety kupuja

Gość tyga44
Ja rozpoczynałem karierę zawodową przez agencję pracy tymczasowej toolip.pl. Przyznam, że zainteresowałem się nimi, bo mieli wyłącznie pozytywne rekomendacje na Facebooku. Skontaktowałem się też z kilkoma osobami, które przez nich pracowały. Zawsze w superlatywach wypowiedzi. Przekonałem się, że praca tymczasowa jest całkiem niezłą opcją dla młodego człowieka, który chce sprawdzić się na wielu stanowiskach. Pracowałem za ich pośrednictwem w biurach, byłem handlowcem, doradcą klienta, pracownikiem produkcyjnym, trochę posiedziałem w branży IT. Sprawdzeni ludzie, z czystym sumieniem potwierdzam. Rekrutacja przyjazna i co najważniejsze wynagrodzenie na czas!

Gość sylwia33s
Przejrzyj się firmie frigga - www.friggawork.pl. Mojej siostrze znalezli robotę, tutaj pracowała za groszew sklepie, więc teraz zadowolona jest. Niemiecki ma komunikatywny ale sobie radzi.

Gość tyga33
Rekrutacje zatrudniania w charakterze pracowników tymczasowych na pewno przeprowadza agencja pracy Toolip. Moja firma często zleca jej tego rodzaju zadania więc wydaje mi się, że z powodzeniem możesz skorzystać z jej pomocy. Agencja ma swój serwis pod adresem www.toolip.pl

Gość gość
Ja od paru lat wyjeżdżam z http://www.activemedica.eu/ Jestem elektrykiem. Agencja dobrała mi naprawdę bardzo dobrą ofertę, takich pieniędzy nie zarobiłbym tutaj. Mają bardzo dobre opinie, wszystko załatwiają i kontakt jest super :) Polecam

Gość gość
Ja byłem kilkakrotnie za granicą w pracy więc jako takie doświadczenie mam z pośrednictwami i zdecydowanie najlepiej wspominam współpracę z Eurokontakt http://www.epser.com/ Byłem z nimi we Francji i potem jeszcze wciągnąłem w to kolegę bo pilnie poszukiwał pracy. Mogę śmiało polecać.

Gość kaśkaza
sprawdzone - Eurokontakt :D poleciła mi ich... mama koleżanki xD ale faktycznie spoko agencja, nie miałam z nimi problemów

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować