Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość ekstern

Egzaminy eksternistyczne LO

Polecane posty

Gość olalalalalalala159357
Aha no wykres też mam dobrze :)

Gość NILAK
1. O galaktyce ja mialem wlasnie 1,2,4 prawdziwe 2. Kiedy nie jest niewazkosc, skok z wysokiej skaly do wody 3.Pileczka w wodzie dalem wypor wiekszy od ciezaru czy jakos tak 4. Te zawijasy dalem przeciwne i III obojetne czy jakos tak 5. Bombka jaki obraz widzisz 6. Dalem Lupe 7.To o tych magnesach co nie jest zrodlem magnetyzmu czy jakos tak i to mam zle 8.Fale to mamy dobrze 9.IZOTOPY roznia sie neutronami

w bombce powiększony pozorny i prosty?

Gość NILAK
No wlasnie ja tak chyba zaznaczylem powiekszony pozorny prosty

1. też 1,2,4 2. też mam chyba ten skok (albo winde, kurcze, nie ma to jak skleroza;p) ale dobrze jest skok. 3.piłke mam źle. 4. zawijasy tak samo, !iII przeciwne, tamto oboj. 5. bomba, prosty powiększony - dobrze chyba? 6. tez lupa 7. ja tam dałam coś z metalem. bo to było chyba które Wszystkie nie mają, czy jak? 8. też mam dobrze, 9. tez neutr.

To ja mam 7 pkt., bo źle mam 1 i 3.

Gość NILAK
To jak powinna byc ta pileczka?? A z tym metalem sessi co ty masz z metalem :D hehe tam bylo cos o magnetyzmie, i ja cos pamietam ze jakis metal naelektryzowany dalem czy jakos tak, nie pamietam :( ale wychodzi na to,ze 1 moge miec zle, chyba,ze ta pileczka glupia jest zle

aaa. to chyba mówimy o jakimś innym zadaniu:D ja kojarzę jakieś zadanie gdzie było coś z metalem abcd to było. Bo tamto z zawijasami było chyba dalej ? a nie w tej 9?

W zad.9 było coś o magnetyzmie i dałam odp. D że wszystkie metale czy cuś :P

O ! no właśnie:D to mi o to zadanie chodzi olala;p i tez dałam to z metalami.

A w 1 zad. dałam, że Słońce w centrum (chyba 3) i 4, no a z piłką dałam D.

w sumie za wykres w tym arkuszu z 2007 są 3 pkt. to w sumie sporo teraz też tak powinno być :)

Bo razem z tym zdaniem było na 4? To już bym miała 10 za zamknięte + wykres, to może z 5 pkt.gdzieś mi się uzbiera z tych moich wypocin :P

A z tą doniczką ta część 3 to co trzeba było wpisać?

Gość NILAK
No to na moim akruszu 9 zadanie to byly Izotopy, noi zawijasy byly w zamknietych to I II i III obojetne, a ta pileczka to jest koszmar :D

Kurcze hm... nie jestem pewna, pytanie było dlaczego nie byłoby tak w rzeczywistości? Jeśli tak to chyba, dlatego, że wystąpiłyby jeszcze jakieś opory powietrza a nie samo g.

A ja napisałam, że nie znamy wagi doniczki, bo gdyby była ciężka to szybciej by leciała.

Gość NILAK
Ok za zamkniete 8pkt chyba,ze pileczka zle to 7 ale liczmy 8, tabela 3 Ksiazka licze 2, Soczewka licze 1 za ostatnie 1 oceniam otwarte pesymistycznie, czyli 15pkt jest hahaha

Gość NILAK
Niby w polowie listopada maja byc, co po wynikach, jak otworzysz koperte a tam 14pkt fizyka i nara :D :D

Mają być w połowie listopada?! o! A skąd ta informacja? E tam, będzie dobrze, otworzysz a tam 30 pkt;p Ja jestem zadowolona raczej. Teraz wkurza mnie czekanie na wyniki;/

Gość *Lady Laroooo*
czy ktoś mógłby mi pomóc, Czy ktoś uczęszczał do nova edu we wrocławiu na kurs eksternistyczny,? Bardzo dziękuje z góry za odpowiedzi

Gość NILAK
Przynajmniej we Wrocławiu tak ma byc, ostatnim razem jak czekalem na wyniki to powiedzmy Luty sesja, a 28 marca wyniki juz mialem, ale moze dlatego,ze pisalem polowe wtedy i reszte teraz, a ty piszesz calosc i sie dluzej czeka.

Gość NILAK
Za kurs sie placi wiec, ucz sie sama, bo zdzieraja kase sępy, ja sie ucze sam i jakos jest ok a poswiecam masakrycznie malo czasu na nauke.

No może. Ale Ci co wszystko pisali w lutym dostali w okolicach 30-31 marca. Więc o 2-3 dni później niż ty, więc w połowie listopada to by było o około 15 dni prędzej niż zwykle. Zadzwonię do mojego oke po egzaminach...

Gość *Lady Laroooo*
wirem,placi sie 600 zl za semestr,na czym polegają takie egzaminy? Czy trudno go zdać?

Gość NILAK
Wiedza z 3 lat liceum, uczysz sie sama, lub kurs nie obowiazkowo, cena za egzamin 152 zl chyba, egzaminow 11, sesja zimowa i jesienna, przychodzisz tylko na egzamin piszesz, zadania zamkniete i otwarte sa, szczegoly na stronie twojego oke, tam dowiesz sie wszystkiego

Nie da się ocenić czy trudno czy łatwo. Zależy od twoich umiejętności i wiedzy...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się