Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

młody27

Miłośnik rajstop pozna miłośniczkę Toruń, okolice

Polecane posty

W części przypadków nosza do rajstop szpilki jeśli w ogóle pokazują nogi, to już obliguje do innego poruszania się. Zależy tez czy kobieta podchodzi do rajstop jako do zwykłej części ubioru czy jak do upiększającego dodatku.

Majac na sobie rajstopy, na przyklad przy zakladaniu nagi na noge, pojawia sie bardzo przyjemne uczucie tarcia w okolicy ud i kolan, na moj nastruj to dziala jak najlepszy afrodyzjak.

Zauważyłem, że bardzo trudno jest znaleźć w sklepach nawet branżowych rajstopy błyszczące typu SHINY.

Tak, to jest bardzo przyjemne uczucie. Zawsze, mozesz sobie zalozyc np. do pracy, sa takie bez stop do ktorych zakladasz normalne skarpety. Nikt nie zauwazy.

Czyli zwykłe legginsy. Najpierw musiałbym je kupić bo przecież dziewczynie nie podbiorę. Chyba, że znajdę jakąś koleżankę, od której będę mógł odkupić albo pójdzie ze mną i mi kupi.

Z resztą nie boję się, że ktoś zauważy. Raczej tego, że będzie w nich strasznie gorąco. ale to całkiem fajny pomysł. muszę do tego wrócić i czasem założyć.

Uwielbiam zakładać nogawkę rajstop na dłoń i patrzeć na ich strukturę. Szczególnie cienkich. Nawet mogą być podkolanówki (tzw. antygwałtki) bo i one zaczęły mnie interesować.

Roznia sie splotem i jakoscia nitki. Wysoka jakosc wyrobu zwieksza przyjemnosc noszenia i samopoczucia. Hahaha pierwsze slysze, ze podkolanowki nazywaja sie teraz antygwaltki. Dobre!

Antygwałtki bo wśród facetów nie są popularne i kojarzą się ze starymi babciami i nikt nie chciałby zgwałcić kobiety z czymś takim na nogach. To odstrasza. Jeśli jednak są dobrej jakości to są bardzo sexy. Jak dla mnie.

Niektore skarpety dla mezczyzn z dodatkiem jedwabiu moga tez fajnie sie nosic. U Ciebie robi sie juz pozno. Nie obraze sie jesli odmeldujesz sie do spania.

Luzik. Mam jeszcze trochę czasu. O czym to pisaliśmy? Aaaa o podkolanówkach... Nosisz czasem?

Podkolanowki. Wysokie i grubsze, fajnie wygladaja z pewnymi zestawami uraniowymi. Te , cienkie bardziej jak skarpety nosze tylko do spodni od kostiumu.

To już raczej kolanówki. Można wtedy je użyć aby przebrać się za niegrzeczną uczennicę. :)

W sumie to dziwię się, że jeszcze nie przeszliśmy na rozmowy mailowe. Tu każdy widzi co piszemy...

Zgadzam się całkowicie, ale mail nic tez nie mówi o jego właścicielu. A informatykiem nie jestem żeby szpiegować. :) Można też być anonimowym przez maila. To była tylko propozycja dla jako takiej prywatności.

Możliwe. Nie wymagam żebyśmy się sobie przedstawiali i podawali swoje dane osobowe :) ani nic z tych rzeczy. Jak wolisz. Możemy tu pisać. Wolna wola. :)

Temat może i obejmuje rajstopy ale ogółem chodzi o wyroby pończosznicze. Pończochy są jak najbardziej ok. Gdzie się podziały moje maniery. Witam serdecznie.

Witam :) Co do pończoch to ostatnio kupiłam rozmiar 3/4 i były za obcisłe :( Dodam, że jestem raczej chuda i nie mam grubych ud a kupuje 3-ke bo mam dosc długie nogi. Dla kogo oni robią te pończochy... :(

Rozmiary są uniwersalne. Lepiej 4 kupić. Będziesz miała pewność, że obejmą całe nogi a nie będą sięgać do kolan.

Czyli koronka do d... Musiałaś źle trafić. Może warto zainwestować w nylony?