Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

młody27

Miłośnik rajstop pozna miłośniczkę Toruń, okolice

Polecane posty

Dla mnie nie ważna odległość. 50km to może być Włocławek, Bydgoszcz, Grudziądz. Ciekawe czy trafiłem któreś. Jakby coś mój mail: fetyszysta84@o2.pl Niebawem znikam bo kończę dzień pracy. Nie wiem czy jeszcze się odezwę ale życzę wszystkim miłego wieczoru.

Gość ok 50 km od Torunia:)
Młody, trafiłeś, trafiłeś:) Tylko tak teraz to się trochę pogubiłam. Chyba pisałeś, że masz dziewczynę:) I swoje imię podałeś, przecież kojarząc fakty może Cię zlokalizować:) Co do rajstop jeszcze to lubię jak są śliskie, takie miłe w dotyku. No i lubię jak facet dotyka mnie przez nie, może nawet coraz wyżej:)

Chociaz... ta zabawa rajstopami to może trwać dosyć długo, lubię dotykac klatki mężczyzny nogami w rajstopach. Gdy dojdziemy już do momentu, że nie możemy zapanować, to wtedy może mnie ostro wziąć. Najlepiej patrząc mi prosto w oczy:)

Nie wiem czy to jest na pewno ten sam temat, ale lubię gdy facet zabawia się mną i ze mną gdy jestem w rajstopach:)

Co do mojej dziewczyny to o ile wiem nawet nie wie o istnieniu tego portalu a co dopiero mowa o znalezieniu tego postu. Miasto podejrzewam jakie ale nie będę podawał na forum publicznym. Zabawy z kobietą w rajstopach... każda zabawa jest mile widziana. Masaż stóp w rajstopach, gładzenie nóg, lizanie stóp, to co mówisz o gładzeniu klatki piersiowej, sex w rozdartych w kroku. Ciekawym doświadczeniem jest pocałunek przez pojedynczą warstwę cienkich rajstop. Słyszałaś kiedyś o bodystocking? Jeśli nie to wpisz po prostu to słowo w wyszukiwarkę allegro. Piszesz, że lubisz śliskie. Też takie kocham ale zawsze mnie pociągało w kierunku nieco grubszych, kryjących. Powiedzmy od 40DEN w górę. Ostatnio jednak zaczynam się przekonywać do cienkich, im bardziej błyszczących tym lepiej. Podczas zabaw staram się głównie w oczy patrzeć żeby widzieć reakcje partnerki.

Masz umysł analityczny, zgadłam:) Miasto prawdopodobnie zgadłeś:) Co do dziewczyny i "o ile wiem" to żebyś się nie zdziwił:)) Co do rajstop jeszcze, to co byś powiedział gdyby kobieta związała Ci ręce i nogi, a ....być może nawet oczy zasłoniła, wszystko rajstopami oczywiście:) Potem czułbyś tylko jak ociera się o Ciebie w rajstopach lub w pończoszkach, mógłbyś całować ją po wewnętrznej części ud, i nie tylko:) Potem...jest wiele mozliwości:) Oczywiscie role mogłyby byc odwrócone i wtedy Ty mógłbyś z Nią robić wszystko:)

Aha, bodystocking są świetne, ale muszą być śliskie i miłe w dotyku.

Z tego co piszesz to albo dokładnie przeanalizowałaś wszystko co pisałem tu i nie tylko na tym temacie albo czytasz mi w myślach i odgadujesz to co siedzi mi w głowie. Faktyczni kocham takie praktyki. Sam lubię być związany i okryty rajstopami ale sam lubię również taką przyjemność dawać. Nie są mi straszne takie zabawy ani nie obce. Jeśli byś chciała mnie związać, nie ma problemu, jeśli mam również cały się w rajstopy przebrać tym bardziej. O dziewczynę się nie martw. Z bodystocking nie miałem jeszcze osobiście do czynienia a szkoda. Nie przepadam tylko za tymi kabaretkowymi. Reszta zrobiona z rajstop jest bardzo sexy.

Nie analizowałam Twoich wpisów, ale ten temat ogólnie przeleciałam no i ta dziewczyna rzuciła mi sie w oczy. No właśnie, czy Ona nie lubi takich zabaw, czy w ogóle mało lubi seks, czy jesteś z tych co lubią mieć tajemnicę na boku i po prostu to Cię ekscytuje? W Twoich myślach nie czytam, ale mam chyba dosyć rozwinietą empatię, a poza tym raczej analityczny umysł i niektóre toki rozumowania same mi przychodzą, więc po prostu widzę coś czego inni nieraz nie dostrzegają:) Wiązanie....no co:P...pociąga mnie, ale przede wszystkim to musi być facet, który by mnie pociągał tak, żebym chciała i pozwoliła to zrobić. Bodystocking też nie lubię kabaretkowych:)

Co do mojej dziewczyny to niestety jej libido jest minimalne. Kiedyś lubiła eksperymentować dziś jednak każdy stosunek wygląda identycznie bywa że jest raz na 2 tygodnie i nie ma mowy o eksperymentach. Z resztą nie o niej tu mowa. Szukam wrażeń na boku bo facet potrzebuje od czasu do czasu pewnej dawki przyjemności choć mało kobiet w to wierzy, że aby związek nie kulał potrzebny jest ekscytujący sex a nie beznamiętne odwalenie pańszczyzny. Co do kobiet nie mam szczególnych wymagań. Oby można było nie tylko ciekawie spędzić czas ale żeby też przedstawiała sobą to "coś". Np inteligentna rozmowa, czasem żart. Nie jest szczególnie ważne jak kobieta wygląda. Oby miała ciekawie i przyjemne wnętrze.

Gość teska44
Och szkoda że jestem ze Slaska-daleko no i jestem duuzo starsza

To dlaczego z Nią jesteś, ale to nie moja sprawa. Jak właściwie wyobrażasz sobie takie spotkanie? Bo przyznam, że trochę mnie to ciagnie:) Oczywiscie najpierw przesłalibysmy sobie aktualne zdjęcia, bo mówi się, że wygląd nieważny, ale jednak to nieokreślone "coś" musi być w partnerze.

Do "teska44" Odległość faktycznie duża ale wiek nie stanowi problemu żadnego.

Do "ok 50 km od Torunia:)" Temat dziewczyny nie powinien być w ogóle poruszany. Prywatne sprawy w takich sytuacjach zostawia się na boku. Spotkanie jest jak najbardziej na miejscu lecz z doświadczenia wiem, że i dla Ciebie i dla mnie nie byłoby wskazane spotkanie w którymkolwiek z własnych mieszkań lub domów. Z mojej strony jest możliwość wykorzystania mieszkania mojej siostry lub rodziców bo do obu mam dostęp. Ewentualnie pozostaje pokój hotelowy ale to tak wulgarnie brzmi żeby w hotelu się spotykać. Jak bym je widział? Ustalić gdzie i kiedy o jakiej porze. Ustalić co będzie na rzeczy, co mamy zamiar robić i z czego korzystać. Zdjęcia jak najbardziej jeśli chcesz to wyślę. Proponuję najpierw zwykłe żeby zobaczyć z kim ma się do czynienia. W trakcie nieco porozmawiać najlepiej mailowo dla większej prywatności. Poznanie drugiej osoby choć odrobinę niweluje poczucie, że spotyka się z zupełnie obcą osobą. Dopiero później jeśli taka będzie wola i inicjatywa zdjęcia nieco bardziej odważne. To już jest wersja opcjonalna, nie każdemu to pasuje i nie zawsze spotyka się z aprobatą gdyż istnieje niepewność czy takie zdjęcia nie zostaną niecnie wykorzystane a kontakt sie urwie.

Coś dzisiaj cisza w temacie... Szkoda. Siedzę w pracy i akurat mam luźny dzień a nikt nic nie pisze.

Gość iurfuerfgbue
Głupie,stare baby brędzlujace sie przed kompem i głupi 26 latek,ktory podnieca sie starymi babami,tez robiacy sobie dobrze przeds kimpem.Wam seksu realnego brak stere aby i młodzi onanisci.

Każdy ma swoje ulubione strony. Ja do odnajdywania wszelkich zdjęć jakie mnie interesują używam imagefap. Można tam znaleźć wszystko. Albo Tubekitty.

Gość lkokiujhy
jhkhgkjhgkjh

To było do przewidzenia. Jak zwykle po kilku zdaniach zostałem sam na polu bitwy. :]

Jak to jest możliwe? Ra mam z kim rozmawiać a zaraz nie. sam przecież nie mogę cały czas rozmawiać bo szybko skończą się tematy.

Gość mlody26
Wczoraj widziałem w sklepie coś niesamowitego. Grube ocieplane rajstopy. Czarne, niby zwykłe z wyglądu z zewnątrz ale wewnątrz wyglądały jak polar. Pudełko miało oznaczenie 2100den! Szkoda, że byłem z dziewczyną bo bym od razu kupił.

najgorsze jest to, że niewiele osób wie o istnieniu Kafeterii więc tym mniejsza jest szansa na poznanie kogokolwiek. Pisać, pisać. Zapraszam. Nie ma się czym krępować.

A są tam też materiały z rajstopami w roli głównej? Heh Lepiej jest oglądać kobiece nogi na żywo niż na necie.

Alo alo. Są tu na kafeterii jakieś damy chętne na nawiązywanie nowych znajomości, i które także czują miętę do rajstop?

Gość haylay
Ja z Torunia jestem, ale szczerze chyba jest małe prawdopodobieńtwo, że znajdziesz dziewczynę zarówno z fetyszem jak i chęcia bycia tą trzecią.

Musze Ci przyznać rację, że bardzo trudno jest znaleźć miłośniczkę rajstop. Sama musisz jednak przyznać, że nie cała kobieca połowa ludności naszego województwa wie o kafeterii. Z czasem moje szanse rosną. Co do bycia tą trzecią muszę powiedzieć, że to już prędzej. Fakt, wiele kobiet nie ma na coś takiego ochoty bo nie lubią być właśnie tą trzecią. Są jednak osoby, które godzą się na znajomość czy też nawet spotkanie (nie mówię tylko o sexie) dla samej przyjemności przebywania z kimś innym, nowym.

Trudniej znaleźć można kobietę kochającą rajstopy chociażby z tego względu, że dla was noszenie rajstop to żadne tabu i bez skrępowania macie możliwość ich kupowania i noszenia. Jest to część garderoby jaka towarzyszy wam od młodości i staje się czymś na co nie zwraca się uwagi. Mało, która kobieta wie, że dla części facetów widok nóg oplecionych dobrej jakości rajstopami to niezapomniany widok. Według facetów rajstopy to nie zwykła część garderoby ale dodatek służący upiększeniu nóg.